Antena Căutare

America Express, 3 decembrie 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din a șaptea etapă. Ce avantaj uriaș aduce Jokerul extras

Jocul de amuletă s-a dat pe una dintre plajele Oceanului Pacific, într-un peisaj de vis. Cele trei echipe și-au demonstrat calitățile de bucătari, însă doar o echipă a câștigat, după o răsturnare de situație neașteptată la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Cine a câștigat primul joc de amuletă din a șaptea etapă. | Antena 1

Primul joc din a șaptea etapă de pe Drumul Soarelui i-a adus pe concurenți într-un loc mirific, cu un peisaj pe vis, chiar pe una dintre plajele Oceanului Pacific. Playas este una dintre cele mai importante localități pescărești ale regiunii și de aici, pleacă zilnic camioane încărcate cu pește și fructe de mare. Bogăția din adâncuri vine la pachet cu un rețetarț vast, iar cele trei echipe care au participat la jocul de amuletă au avut șansă să pătrundă în tradițiile localnicilor.

Mai mult decât atât, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș au avut de gătit un preparat tradițional ecuatorian pe care mai apoi l-au prezentat unui juriu cu gusturi fine.

Hai să vezi episodul integral pe AnteaPLAY!

Citește și: America Express, 29 noiembrie 2023. O echipă a primit cazare, dar nu și imunitatea. De ce a răbufnit Giulia Anghelescu

Ada și Tony Galeș au câștigat jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Ce avantaj le aduce ultimul Joker din Ecuador

Miza ultimului Jokler din Ecuador i-a făcut pe concurenți tot ce au avut mai bun în jocul pentru amuletă. Cele trei echipe au trecut prin probe inedite care le-au adus și mai aproape de tradițiile localnicilor de pe malul Pacificului.

În prima fază, concurenții au fost nevoiți să găsească barca destinată lor, de unde să recupereze mai multe portocale. Ulterior, unul dintre membri echipei a aruncat cu catapulta câte o portocală, iar celălalt a fost nevoit să prindă 10 fructe pentru a obține și un avantaj de 10 minute la gătit. Astfel, Iulia Albu și Mike au obținut cele 10 minute, Giulia și Vlad Huidu 7 minute, iar Ada Galeș și mama ei doar 2 minute la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Apoi, concurenții s-au apucat de gătit, însă în ciuda faptului că au avut un avans considerabil, Iulia Albu și Mike s-au confruntat cu probleme tehnice și au pierdut mult timp. Însă, pentru a afla cine a câștigat primul joc din a șaptea etapă de pe Drumul Soarelui, ei au trebuit să treacă testul gustului.

Juriul format din localnici exigenți a gustat rând pe rând preparatele, în ordine în care au început să gătească cele trei echipe. „Judecătorul din stânga, s-a strâmbat la toate preparatele. Ziceai că îi dai să mânânce pământ. Doamna părea mai străguță, dar domnul din dreapta și el era poker face. Nu puteai să-ți dai seama dacă le place, nu le place”, au spus Giulia și Vlad Huidu.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Răsturnare de situație în cursă! Ce s-a întâmplat când două echipe s-au întâlnit pe apă

Cu toate acestea, ei nu stat prea mult pe gânduri, iar verdictul a venit rapid. Ada și Tony Galeș au avut cel mai bun preparat și au câștigat jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Cele două au avut ocazia de a extrage și ultimul Joker din Ecuador iar acesta spune că „aveți dreptul de a vă caza la un hotel”.

„Există un Dumnezeu. Au tras să stea la hotel. Stați la hotel să vă odihniți”, au reacționat Iulia Albu și Mike, după ce au pierdut jocul de amuletă desfășurat pe plaja de la Pacific.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 3 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină în timpului jocului de amuletă. Ce schimbare a avut... Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x