Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine intră la cursa pentru ultima șansă. Irina Fodor a anunțat o penalizare usturătoare

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 23 din 22 noiembrie 2023. Careul echipelor de la America Express a adus multă tensiune și câteva surprize. După ce s-a aflat ce echipă este penalizată, s-a lăsat și cu vorbe luate ca săgeți, chiar dacă au existat intenții bune.

colaj foto concurentii america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă, după o penalizare usturătoare la America Express, sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Cursa pentru a doua imunitate din ediția trecută s-a încheiat cu două certitudini: Ada și Tony Galeș au devenit imune la finalul etapei a cincea, iar ultima echipă din întrecere a fost cea alcătuită din Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Cine intră la cursa pentru ultima șansă la America Express. Irina Fodor a anunțat o penalizarea usturătoare: „Ce întorsătură nebună!” Află ce s-a întâmplat în ediția din 22 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Însă perechea care ocupă ultimul loc este formată din Alexia și Aris Eram, penalizați pentru că au făcut o poză în parcul greșit, nu așa cum a fost indicat în misiune! Ajunși la jumătatea traseului de pe Durmul Soarelui, concurenții au avut parte de un careu tensionat.

“Ce e sigur acum este că Sonia și Iuliana care sunt pe ultimul loc. Ele nu au putut fi salvate nici de poze, care nu au fost rele, dar au ajuns cu o oră și jumătate după ultima echipă. Pe locul doi au ajuns la mine două echipe, dar aici avem o problemă! Alexia și Aris, voi nu ați făcut ultima probă așa cum trebuia. Trebuia să mergeți în alt parc să faceți pozele, voi ați făcut pozele în parcul în care vă așteptam. Este adevărat că nu a fost vian voastră, dar, de obicei, în situațiile acestea, cuplurile trebuie să se întoarcă și să facă misiunea așa cum este scrisă în plin, în acel loc anume. De asta, pe locul 2, sunt numai Sânziana și Laura. Voi doi veți merge astăzi în cursa pentru ultima șansă!", a anunțat Irina Fodor.

”În momentul acela, am crezut că înnebunesc. A fost exact lucrul pe care nu mi-l doream după o săptămână atât de tensionată”, a spus Alexia Eram.

Echipa Alexia și Aris Eram a căzut direct la coada clasamentului. Alexia și-a justificat greșeala: "Noi, practic, ne-am luat după acel domn, care a spus că acolo este parcul, noi neștiind Ecuadorul, l-am crezut. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat mai mulți oameni să fim siguri că este acolo".

Au aflat penultima echipă din competiție, care va pleca în cursa pentru ultima șansă și, totodată, s-au făcut noi strategii privind votul celei de-a treia echipe trimise în această mult temută întrecere. A treia echipă plecată în cursa pentru ultima șansă este formată din Romică și Cătălin Țociu.

Votul la America Express a stârnit un „război” al declarațiilor la careu: „Vreau să o aplaud pe Ada”. Ce remarcă a făcut Iulia Albu la adresa adversarei sale

La careu s-au adunat și echipele imune formate din Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș. Însă pentru cea din urmă echipă a venit o remarcă de la Iulia Albu, care a încercat să felicite victoria lor: "Eu aș vrea doar să spun ceva, nu are legătură cu votul, vreau să o aplaud pe Ada pentru că văd că astăzi se simte mult mai bine, să o felicit pentru reușita de ieri și mă bucur că te-ai machiat, cred că e prima oară când te văd machiată".

Și cu toate că designerul a avut intenții bune când a spus că se bucură să o vadă pe Ada Galeș aranjată (machiată), aceasta s-a simțit bizar în fața celor declarate: „Nu înțeleg dacă își bate joc de mine”, spune Ada.

Ada Galeș a spus că nu este pentru prima dată când se dă cu ruj sau folosește produse de make-up în competiție, dar crede că “Iulia nu a avut ochi pentru ea până acum”.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

Cu ce concurenți au păstrat legătura Edward Sanda și Cleopatra Stratan, după experiența din America Express. Ce au spus ... America Express, sezonul 6. Sonia și Iuliana au pierdut timp prețios în cursa pentru ultima șansă. Ce au făcut la ferma ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x