Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, dar Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 23 octombrie 2023. Trei echipe s-au calificat cu succes la jocul de amuletă, dar surpriza a venit de la Irina Fodor, care a făcut un anunț cu totul neașteptat.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, dar Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat. | Antena 1

America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Sonia Simionov a atins punctul de epuizare pe Drumul Soarelui, iar toate limitele sale au fost atinse într-o zi plină de provocări, în drumul spre imunitate și spre calificarea la joc pentru o nouă amuletă. Aflați toate detaliile despre această situație tensionată în ediția din 23 octombrie 2023 a emisiunii.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

„Toate limitele mele au fost atinse”. Sonia Simioniv a cedat și nu a putut să mai continue. Ce detaliu a făcut-o pe jurnalistă să renunțe la autostop. Află ce s-a întâmplat în ediția din 23 octombrie 2023, pe Drumul Soarelui

Oboseala și tensiunea și-au spus cuvântul pentru Sonia Simionov. “Pentru mine asta a fost o zi în care toate limitele mi-au fost atinse, răbdarea mea s-a sfârșit”, spune Sonia Simion. “Nu mai pot nici să vorbesc cu oameni,i tu nu înțelegi!?”, îi spune colegei sale Iuliana Pepene. “Nu mai pot! Trebuie să iau o pauză, nu mai pot!”, continuă ea, epuizată după o zi istovitoare.

"Nu se mai putea, nu mai aveam nicio forță să facem nimic", mai spune Sonia Simionov. Hai să vezi episoadele integrale pe AntenaPLAY!

Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, dar Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat. Ce s-a întâmplat cu ceilalți concurenți

La a doua amuletă intră Ada și Tony Galeș, Giulia și Vlad Huidu, Romică Țociu și Cătălin Țociu, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica.

Pentru cei încă aflați pe drum Irina Fodor a dat un mesaj prin stație în care i-a anunțat că trebuie să se oprească în acel moment în locul în care se află pentru a-și căuta cazare, deoarece au ajuns deja cele trei echipe care se califică pentru jocul de amuletă la ea.

Irina Fodor a dat anunțul care a schimbat seara tuturor: "Pentru că deja s-a făcut foarte târziu, e noapte și este o zonă cam periculoasă și pentru că au trecut prin atât de multe astăzi, drăguții mei vor avea de data asta cu toții cazarea asigurată".

Dacă punem în calcul și epuizarea fizică după o zi de muncă la mină, echipele s-au bucurat pentru această veste neașteptată orchestrată cu ajutorul autorităților locale și localnicilor. Pe scurt, au găsit bunăvoință și căldură umană departe de casă. În mod evident, condițiile nu au fost bune pentru toată lumea. Cazați fiecare pe unde s-a putut, toți au înțeles pe propria piele expresia populară "Calul de dar nu se caută la dinți".

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce joker a extras echipa victorioasă

America Express, sezonul 6. Cine a obținut prima imunitate pe de Drumul Soarelui. Obiectele adunate au răsturnat clasame... America Express, lider de piață. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luat prima imunitate. Miza acestei seri: a doua imu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x