Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă. Ce a pățit Giulia Anghelescu

În ediția a 4-a a emisiunii America Express sezonul 6, pe Drumul Soarelui, trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a testat din plin concurenții.

colaj joc de amuleta america express sezonul 6 Galerie
În ediția a 4-a a emisiunii America Express sezonul 6, pe Drumul Soarelui, trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a testat din plin concurenții. | Antena 1

În ediția din 24 octombrie 2023, trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. După o confruntare ce i-a dus pe mulți la limita rezistenței, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul pus în joc la America Express, sezonul 6.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș s-au întrecut la un joc de amuletă dificil, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6

Dimineața a început în forță pentru cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă, formate din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș.

„Bună dimineața! Dragilor, sunteți pregătiți pentru a câștiga a doua amuletă de pe Drumul Soarelui? Ea valorează 1000 de euro și vă oferă și un avantaj, iar astăzi aveți nevoie de un avantaj. Este ultima imunitate înainte de cursa pentru ultima șansă. Dar, înainte să începem, să vedem despre ce este vorba. În urmă cu trei secole, aici era teritoriul Emberá. Râul era granița naturală între străvechiul trip și descendenții coloniștilor spanioli. Am vrea să onorăm această cultură astăzi. Este aproape dispărută, din păcate, iar noi vrem să încercăm să le transmitem limba mai departe. Este o limbă ciudată, cu siguranță nu ați mai auzit-o, aveți șansa de-a exersa legătura strânsă a echipei voastre. Puteți demonstra că vă înțelegeți de departe și într-o limbă străină”, a anunțat Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan, moment critic la cazare. Ce a găsit în casă: „Vreau să plec în momentul ăsta!”

Concurenții au făcut ochii mari atunci când au auzit despre ce este vorba, însă dorința de-a câștiga amuleta i-a ambiționat și mai tare să asculte cu atenție ceea ce au de făcut.

„Astăzi vom juca un fel de telefonul fără fir. Prietenul nostrum din orchestră o să vă spună niște cuvinte în limba Emberá. Când unul dintre voi crede că a înțeles trebuie să ia cele două bețe și să meargă să spună ce a înțeles. Colegul lui trebuie să fugă de partea cealaltă a podului, acolo unde este o piață. În piață este o domnișoară căreia trebuie să îi spuneți ce ați înțeles. Dacă ați făcut bine, atunci ea o să vă dea niște obiecte. Cu ele trebuie să veniți înapoi”, a mai explicat prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

Citește și: America Express, sezonul 6. Concurenții au cedat nervos rând pe rând. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost refuzate la drum

Jocul a început și prima echipă care a reușit să ia obiectele a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Au urmat apoi Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, dar și Ada Galeș alături de mama ei. La a patra frază, Giulia Anghelescu a fost nevoită să se întoarcă fără obiecte, căci n-a reprodus fraze cum trebuie.

„Renunțăm, nu mai pot!”, a zis ea, atunci când Irina Fodor a întrebat dacă mai vrea să încerce să înțeleagă fraza.

Un moment inedit a fost atunci când Romică Țociu și Cătălin s-au enervat fiindcă nu au reușit să se înțeleagă. Nervos, actorul a rupt din greșeală bățul de tobă.

„S-a rupt bățul”, a zis Irina Fodor.

Giulia Anghelescu a reușit să mai obțină un plic, însă oboseala a început să își spună cuvântul și să o facă pe concurentă să simtă că îi vine să cedeze.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, lider de piață. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luat prima imunitate. Miza acestei seri: a doua imu... America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă. Ce relație au Giulia Anghelescu și Iulia Albu. Ce au dezvă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x