Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Andreea Bălan în mediul online, înainte de ultima etapă din America Express. Fanii au reacționat imediat

Andreea Bălan a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, înainte de ultima etapă din America Express. Iată ce a publicat concurenta pe rețelele sociale.

Colaj cu Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu la America Express Galerie
Andreea Bălan a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, înainte de ultima etapă din America Express | Antena 1

Duminică, 19 martie 2023, a început ultima etapă America Express. Trei echipe au mai rămas în competiția de pe Drumul Aurului: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Perechile de vedete pornit într-o cursă contracronometru până la Marea Finală a realiy show-ului. Probele au devenit din ce în ce mai dificile în stage-ul final al competiției, motiv pentru care lupta dintre concurenți este mai aprigă.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon. A fost o victorie „la limită”

Echipele au scos la înaintare toate strategiile pentru a ajunge cât mai aproape de premiul America Express. În ediția de pe 19 martie 2023 nu au lipsit momentele tensionate și replicile dure dintre vedete.

Ce a transmis Andreea Bălan înainte de difuzarea ultimei etape din America Express - Drumul Aurului

Înainte de difuzarea ultimei etape din America Express - Drumul Aurului, Andreea Bălan a transmis un mesaj copleșitor pe contul de Instagram. Aceasta a vorbit despre parcursul său și al Andreei Antonescu din competiției.

„A început ultima etapă din @americaexpressromania, o etapă în care nu ne așteptam să ajungem, dar iată-ne aici cu multă ambiție, perseverență, toleranță și cu depășirea multor limite. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și ne susțin, iar celor care contestă parcursul nostru, le spun că nu ar fi rezistat nici măcar o etapă la cât de greu a fost. La TV se vede doar 10% din cât s-a filmat și din dificultate, așa că fiecare face cum crede și cum poate.”, a scris concurenta în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Andreei Bălan a generat peste 11 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea fanilor. Prietenii virtuali au avut o mulțime de curiozități în ceea ce privește evoluția artistelor în cursă.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Pe cine au întâlnit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la misiune. Ce a promis chef-ul

De asemenea, internauții au întrebat-o pe concurentă care este motivul pentru care nu a apărut alături de Andreea Antonescu, după aventura din America Express.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023. Ultima etapă America Express se vede pe Antena 1 duminică de la 20:00, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 19 martie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon. A fost o victorie „la li... Concurenții America Express dau startul carnavalului în Barranquilla. Ediția de ieri seară, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x