Antena Căutare

Mesajul Sânzienei Negru după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express. Ce a spus concurenta

Sânziana Negru a transmis un mesaj emoționant, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui. Cuvintele concurentei au topit inimile oamenilor din mediul online.

Colaj cu Sânziana Negru la America Express în trei ipostaze diferite alături de Laura Giurcanu, Ionuț Rusu și George Tănase Galerie
Sânziana Negru a transmis un mesaj emoționant, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui | Antena 1

Ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023, a adus o veste tristă pentru telespectatori. Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din competiția reality show-ului, iar verdictul final i-a „lovit” din plin pe colegii lor.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au izbucnit în lacrimi când au aflat că băieții părăsesc traseul de pe Drumul Soarelui. Un lucru este cert, concurentele au legat o strânsă relație de prietenie cu cei doi, iar despărțirea a fost intensă pentru toți.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Cum au reacționat oamenii din mediul online

Deși își doreau foarte mult să mai rămână în concurs, totemul din cufăr a fost roșu. Ionuț Rusu și George Tănase au cucerit simpatia celorlalte echipe. Așadar, colegii de competiție și-au stăpânit cu greu lacrimile în fața camerelor de filmat.

Până și Sonia Simionov a fost „mișcată” de plecarea lor. Jurnalista de război și-a arătat latura sensibilă, lucru care s-a întâmplat foarte rar până acum în cursă.

Ce mesaj a transmis Sânziana Negru, după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din sezonul 6 America Express

La scurt timp de la difuzarea ediției 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, Sânziana Negru a ținut să transmită un mesaj emoționant în mediul online despre faptul că Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din competiție.

Concurenta a evidențiat faptul că cei doi aduceau energie pozitivă pe traseu. Aceștia s-au făcut remarcați prin felul carismatic, umor și ambiție pe parcursul concursului.

„Băieții @ionutrusu si @tanase_george au format o echipa pe care am fi vrut amândouă să o vedem mai mult în această competiție, pentru simplu motiv că atunci când ne întâlneam în cursă, ne făceau să râdem. Și să poți să râzi la @americaexpressromania e așa de important și de bine. Și foarte necesar. Știu că ați vrut și acasă, dar știu și că ați tras de voi cât s-a putut ❤️”, a scris tânăra pe contul de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Sânzienei Negru a generat mai bine de 6 mii de like-uri, dar și foarte multe reacții din partea prietenilor virtuali. În urma mesajelor de pe rețelele sociale se poate observa faptul că Ionuț Rusu și George Tănase au fost îndrăgiți de multă lume.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervii, în seră. Ce s-a întâmplat: „Nu te răsti la mine!”

„Pe cât de amuzant pe atât de emoționant a fost parcursul lor. Mi-a plăcut mult de ei ♥️👏”, „Păcat de băieți, mi-ar fi plăcut să-i mai văd!”, „Am avut emoții mari pentru voi, însă mi-a părut rău și pentru băieți! Ăsta-i concursul, din păcate.” sau „Mi-a fost drag de ei! Îmi pare rău! 👏”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Sânziana Negru s-a înțeles foarte bine cu Ionuț Rusu și George Tănase pe Drumul Soarelui.

Urmărește America Express, sezonul 6 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cum se simte Iulia Albu când vede America Express la TV. Ce a mărturisit despre momentele tensionate cu Mike... Care sunt numele complete ale fraților Alexia și Aris Eram. Ce prenume pline de semnificație mai au concurenții America ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x