Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervii, în seră. Ce s-a întâmplat: „Nu te răsti la mine!”

Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervii la cursa pentru ultima șansă din ediția 19 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023. Concurenta a răbufnit în sera cu flori, de față cu mama ei.

colaj foto cu ada gales si tony, in sera cu trandafiri, la america express sezonul 6 Galerie
Proba de la sera de trandafiri a enervat-o la culme pe Ada Galeș, în ediția 19 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Ada și Tony Galeș s-au „lovit” de noi provocări în prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador. Situațiile tensionate și imprevizibile nu au lipsit de pe traseu, fapt care au dus la ceartă și replici acide între concurenți.

Cea mai dificilă probă din ediția 19 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 15 noiembrie 2023 a fost la sera de trandafiri Nevado. Odată ajunge acolo, perechile de vedete au primit sarcina de a tăia câte 5 trandafiri din cele 5 tipuri descrise în plicuri, ca mai apoi să facă un buchet cu 25 de trandafiri.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat

Judecătoarea a fost aprigă cu Ada și Tony. Fetele au fost întoarse din drum de mai multe ori pentru că nu au reușit să găsească cele 5 feluri de trandafiri. Așadar, nervii și presiunea și-au pus rapid amprenta asupra lor.

„Am adus 14 nuanțe de roz pal. M-am enervat un pic!”, a fost replica tinerei.

Ada Galeș, scoasă din sărite la proba din seră în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 15 noiembrie 2023

Deși este o persoană destul de calmă și înțelegătoare, Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervi în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 15 noiembrie 2023. Concurenta a fost scoasă din sărite de faptul că nu reușea să taie trandafirii de care avea nevoie pentru a-i oferi judecătoarei.

Tony Galeș a încercat să își calmeze fiica, spunându-i să se liniștească pentru că vor îndeplini proba cu brio. Astfel, între cele două s-au dat replici dure chiar în seră.

„Luăm din toți, jur! Nu se poate să nu-mi zică nici măcar culoarea”, a fost replica tinerei.

„Te rog, nu te enerva! Ăsta e jocul, să te duci de mai multe ori. Termină! Respiră, serios!”, i-a răspuns mama ei.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni. Ce și-au reproșat

„Aolo! Nu te răsti la mine, că eu nu mă răstesc la tine”, i-a mai zis Ada Galeș.

Concurenta a început să se liniștească după ce a văzut că Sânziana Negru și Laura Giurcanu întâmpină aceeași problemă. Și ele au fost trimise de mai multe ori în seră pentru a găsi soiurile potrivite de trandafiri.

Într-un final, Ada și Tony Galeș s-au întors la judecătoare cu florile de un roz pal.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce au putut să facă Sânziana Negru și Laura Giurcanu în mașina unui localnic. Camerele au fi... America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi, înainte de verdictul final. Ce au d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x