Antena

Cine este Alecsandru Dunaev, actorul din rolul principal în serialul "Adela". E deseori comparat cu Gerard Butler

Alecsandru Dunaev, actorul din rolul lui Mihai în serialul Adela, este un actor pasionat, care a trecut prin multe transformări de-a lungul timpului.

Publicat: Luni, 25 Ianuarie 2021, 13:09 | Actualizat: Luni, 25 Ianuarie 2021, 16:41
Galerie de imagini
Cine este Alecsandru Dunaev, actorul din rolul principal în serialul Adela. "Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun"
antena 1

Cine e Alecsandru Dunaev, actorul din rolul principal în serialul "Adela"

Alecsandru Dunaev, tânărul actor de naționalitate rusă, s-a născut la 24 septembrie 1991. El este absolvent al studiilor de master la Facultatea de Limbi Străine din cadrul Universității București.

Acesta a terminat în 2016, iar înainte a studiat actoria la UNATC. De-a lungul anilor ce au urmat după absolvire, Alecsandru s-a bucrat de multe roluri în piese de teatru la Teatrul Jean Bart din Tulcea, Teatrul Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea și la Teatrul Foarte Mic din București.

Pe aceeași temă

În perioada facultății, Alecsandru a apărut și în mai multe reclame.

”Am avut norocul să experimentez și zona aceasta de reclame, care a reprezentat o experiență benefică pentru mine, am avut enorm de învățat.

Cu scurtmetrajele m-am întâlnit doar în perioada facultății, la proiectele colegilor studenți la regie film. Acum însă mă bucur din plin de experienţa serialului Adela”, spune tânărul actor.

Debutul în televiziune și l-a făcut prin intermediul serialului Adela. Actorul în vârstă de 29 de ani este foarte dedicat carierei pe care a ales-o și mereu a spus că face totul cu drag. Inițial, când a fost anunțat că el a primit rolul principal în serialul Adela care se vede la Antena 1, lui Alecsandru nu i-a venit să creadă.

”Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a declarat Alexandru Dunaev, potrivit Playtech.ro.

“Am fost foarte bucuros la aflarea veştii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Mihai. Ce pot să vă spun acum despre personajul meu este faptul că este unul foarte complex, de fapt întreaga poveste este una foarte complexă şi foarte complicată. Mihai este un tip foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit. Promit că întreaga poveste o să vă ţină cu sufletul la gură!”, spune Alecsandru Dunaev despre rolul său din Adela.

Pasiunile actorului care îl interpretează pe Mihai din serialul Adela

Atunci când se bucură de timp liber, Alecsandru Dunaev citește sau se uită la seriale. De cele mai multe ori adoră să meargă în locurile natale, el fiind lipovean, născut la malul Dunării.

Într-un interviu pentru click.ro, el a detaliat cum arată o vacanță perfecta:

“Malul Dunării într-un apus de august. La Sulina. Să am și o carte, dacă nu s-a întunecat prea mult. Liniștea să fie spartă de vâslele unei bărci și, dacă nu cer prea mult, să bată vântul dinspre Răsărit și să aducă cu el aerul sărat. Dați-mi trei zile pe an de așa ceva și nu mai vreau vreo altă vacanță”.

Proiecte de viitor

Tânărul actor a dezvăluit că va juca și într-un lung metraj numit ”Sabrina”.

”E un proiect care-mi va rămâne în amintire mult timp. Nu am un rol extrem de complex, dar e primul proiect de lung-metraj în care vorbesc limba rusă. În plus, e un proiect la care m-am înțeles foarte bine cu regizorul, am venit cu foarte multe propuneri care au fost acceptate și care au conturat un personaj de care eu sunt mândru”, a dezvăluit Alexandru Dunaev, conform Playtech.ro.

Serialul Adela

Adela este un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Mara Oprea, actriță care își face și debutul în carieră cu acest rol, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Whatsapp LinkedIn
adela serial adecsandru dunaev mihai din adela serial adela actor adela gerard butler
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Citește și
Câte kilograme are Cristina Ciobănașu și cum reușește să își mențină aspectul fizic de invidiat
Adela sezonul 3, episodul 32, 12 mai 2022. Adela află că i s-a pus ceva în ceai ca să adoarmă! Mihai:...
Adela sezonul 3, episodul 31, 12 mai 2022. Bogdan e grav bolnav! Andreea nu știe ce să-i facă: Nu...
Adela sezonul 3, episodul 31, 12 mai 2022. Lucian, impresionat de planul lui Nuți: Bravo, respect!
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Bogdan Năstase a fost eliminat. Ce reacție neașteptată a avut Orlando Zaharia, la final
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit să îi impresioneze pe jurați la degustare, în al cincilea battle
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Cine a câștigat al cincilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gătit, dar și ce avantaj pune la bătaie în al cincilea battle
Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”
Noutățile lunii Mai în AntenaPLAY!
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când se trece pe sub masă în 2024. Semnificația acestui obicei de Paște
Mai multe