Antena

Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică

Ediția 28 din Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7, a adus pe micile ecrane ale publicului un moment critic prin care a trecut Anca Țurcașiu, după jocul de amuletă. De asemenea, o echipă a câștigat cele două bilete către Indonezia.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 15 Octombrie 2024, 00:04 | Actualizat: Marti, 15 Octombrie 2024, 00:28
Galerie de imagini
Ediția 28 din Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7, a adus pe micile ecrane ale publicului un moment critic prin care a trecut Anca Țurcașiu, după jocul de amuletă
Antena 1

După ce Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au câștigat ultima imunitate mare din Malaezia, celelalte echipe au plecat într-o cursă contracronometru pentru a se califica la jocul de amuletă.

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți cu o primă misiune uluitoare. Perechile de vedete au rămas fără glas la aflarea veștii că trebuie să strângă lacrimi în sticluțe, până când hârtia de pe fundul acestora se va colora.

Pe aceeași temă

Deși părea o probă foarte ușoară pentru Adrian Nartea, Cosmin Vîjeu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson pentru că sunt actori de profesie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată de situație. Cele care au plecat primele către următoarea misiune au fost Carmen Negoiță și sora ei, Andreea.

Nicolai Tand, moment emoționant la concursul de plâns din ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe data de 14 octombrie 2024

Au curs lacrimi sincere la concursul de plâns din ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe data de 14 octombrie 2024. Nicolai Tand a avut parte de un moment emoționant în timpul probei.

Pentru a duce la final sarcina primită de la Irina Fodor, chef-ul s-a gândit la o persoana importantă din viața lui, dar și la câteva momente grele. Acesta și-a adus aminte rapid de mama sa, iar lacrimile nu au întârziat să apară pe chipul său.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au plecat în cursă rapid, însă nu s-au numărat printre primii concurenți.

Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă din ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024

Pe 14 octombrie 2024, Asia Express - Drumul Zeilor a adus o nouă ediție plină de provocări și momente de intensitate maximă. În această etapă, trei echipe au reușit să se califice la jocul de amuletă, fiecare având șansa de a câștiga un avantaj importante în cursă.

Recomandari A1

Cei care au ajuns în timp util la Irina Fodor, după un autostop dificil, au fost: Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Aceștia au avut ocazia să lupte pentru amuletă.

Cine a câștigat jocul de amuletă în ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu a leșinat după ultima probă

Jocul de amuletă din ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024, i-a pus la încercare pe concurenți. Aceștia au fost nevoiți să depună mult efort fizic, dar și mental. Au avut nevoie de multă răbdare, atenție și rapiditate pentru a trece peste prima probă.

Nicolai Tand și Sorin Bortnei au renunțat la jocul de amuletă, după prima misiune. Așadar, lupta finală s-a dat între cele două echipe: Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea.

În urma eforturilor făcute, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au reușit să câștige amuleta. După ce au aflat că sunt victorioase, actrița a fost pusă într-o situație ce a speriat-o foarte tare. Toți au făcut ochii mari când au văzut că Anca Țurcașiu se prăbușește pe pământ.

Concurenta a trecut prin momente critice în ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024. Medicul a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor actriței. Se pare că în urma efortului depus la jocul pentru amuletă, corpul Ancăi Țurcașiu a cedat, motiv pentru a leșinat sub privirile colegilor.

Actrița a fost ajutată de medic să își revină. De altfel, aceasta a tras o sperietură de proporții uriașe când a descoperit că nu își poate mișca mâinile și picioarele timp de câteva secunde.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei și-au folosit Jokerul pe plantația de ananas, în ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024. Ce echipă a fost „ținta” lor

Ajunși pe ultimul loc în plantația cu ananas, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au ținut să își folosească Jokerul. Cei care au primit „lovitura de grație” din partea acestora au fost chiar Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu.

Aceștia au avut o penalizare de 10 minute din partea colegilor săi. Astfel, concurenții s-au oprit din căutat ananașii cu steagul galben. În tot acest timp, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au reușit să termine misiune și să plece către următoarea probă.

Concurenții au mâncat larve în ediția 28 de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, de pe 14 octombrie 2024

După ce au făcut suc de ananas, concurenții au primit noi indicații despre următoarea destinație. Aceștia au plecat către un chioșc din Malaezia, unde i-a așteptat o surpriză uluitoare.

Echipele au amuțit când au aflat că trebuie să mănânce larve. Unii concurenți au „savurat” din plin delicatesa culinară, în timp ce alții au mâncat-o cu greu. De data aceasta, Ioana State a refuzat să consume un astfel de „preparat”, lăsându-l pe Mane să termine misiunea fără ajutorul ei.

Ce echipă a câștigat ultima imunitate mică din Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, în ediția 28 de pe 14 octombrie 2024

În ediția 28 a sezonului 7 de la Asia Express - Drumul Zeilor, difuzată pe 14 octombrie 2024, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au reușit să câștige ultima imunitate mică. Această victorie vine după o serie de provocări dificile, desfășurate în peisajele exotice ale Malaeziei.

Câștigarea imunității mici le oferă celor două surori un avantaj important în etapa următoare a competiției. Un lucru este cert, acestea au câștigat două bilete către următoarea țară de la Asia Express - Drumul Zeilor: Indonezia.

Pe aceeași temă

La finalul zilei, celelalte echipe au fost nevoite să își caute cazare. În ediția de miercuri, 16 octombrie 2024, din Asia Express urmează un moment foarte dificil pentru trei echipe: cursa pentru ultima șansă.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express sezonul 7 asia express 14 octombrie 2024 concurenti asia express imunitate asia express
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Ai episoade noi din serialul de succes Our Kind of People disponibile acum. Dă PLAY și urmărește drama în AntenaPLAY!
Stirile zilei Cum ne ferim de păcatul lăcomiei când economisim bani. Principiile planificării financiare
Citește și
Asia Express, 14 octombrie 2024. Concurenții au mâncat larve: Să nu fi văzut noi că mișcă un pic
Asia Express, 14 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat ultima imunitate mică
Asia Express, 14 octombrie 2024. Nicolai Tand și Sorin Brotnei și-au folosit Jokerul pe câmpul de ananași
Asia Express, 14 octombrie 2024. Andreea Samson a făcut un gest disperat pentru a fi ajutată! S-a pus în...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care își fac prieteni cu ușurință. Ei sunt nativii care adoră să socializeze Catine.ro
Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Cernobîlul de la Valea Călugărească, Prahova. Autoritățile și-au dat acordul pentru un mare depozit de gunoi... Libertatea.ro
Cum putem face mai mulți bani din turism: MrBeast, clip inedit din Salina Turda. ”Doar glume de branduri am... Ziare.com
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la... AntenaSport
Vlăduța Lupău alăptează în public și are un mesaj pertinent pentru cei care sunt împotriva: „Nevoile... Elle
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani Spynews.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis! BZI
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Rețetă de lasagna cu legume, pas cu pas. Ce ingrediente o fac savuroasă HelloTaste.ro
Cea mai mare furtună din sistemul nostru solar se mișcă „neașteptat”, ca gelatina, au descoperit... Antena3.ro
Cum poți detecta imaginile AI. 3 pași pe care îi recomandă experții useit
Horoscopul zilei de 15 octombrie 2024. Peștii petrec timp cu persoanele dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Bursa caută director general. Procesul de selecție a început Wall-Street
Minte când spune că te iubește ”așa cum ești”, dacă tu nu te mai îngrijești Kudika
Cât de bogată a fost Sfânta Parascheva, de fapt. Nimeni nu a știut asta până acum Playtech
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul... Redactia.ro
ANIMAŢIE. Un fotograf a filmat un fenomen optic rar în Munţii Apuseni. Ce este efectul Gloria Observator
Tipuri de apă. Prin ce se diferențiază și cum se pot filtra MediCOOL
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
Ce avere și ce afaceri are Carmen Negoiță de la Asia Express, de fapt. E una dintre cele mai bogate românce Gandul
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost... CanCan
Brioșe cu dovleac pentru copii. Un desert ideal pentru toamna aceasta DeParinti
Jennifer Lopez a vorbit despre iubire, pe fondul divorțului ei de Ben Affleck: „Nu caut pe nimeni. A fi într-o... ZUTV
Luna Vânătorului din 2024. Când va avea loc Super-Luna Plină și de ce e atât de specială UseIT
Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci pâine mucegăită Hello Taste