Antena

Asia Express sezonul 7, 30 septembrie 2024. Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la amuletă

În ediția 19 de la Asia Express, sezonul 7 din 30 septembrie 2024, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. După probele de la plantația de nucșoară și un autostop aproape imposibil, o singură echipă a obținut prima imunitate din a cincea etapă.

Publicat: Marti, 01 Octombrie 2024, 00:10 | Actualizat: Marti, 01 Octombrie 2024, 00:12
Galerie de imagini
Irina Fodor a anunțat ce echipă a obținut prima imunitate din a cincea etapă la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024
Antena 1

După o primă noapte petrecută în casele localnicilor la din Malaezia, stația a sunat și Irina Fodor a dat startul cursei pentru prima imunitate din a cincea etatpă. Echipele au pornit pe rând către destinație, dar ca de obicei, au avut de trecut prin misiuni care le-au pus la încercare rezistența fizică, dar și răbdarea.

Prima misiune s-a desfășurat la plantația de nucșoară unde echipele au avut de cules câte 30 de fructe coapte. Însă, pentru asta, au avut de urcat un deal aprubt care le-a pus probleme tuturor concurenților.

„Drumul ăsta nu se mai termina. Simțeam că îmi vine să vomit de la efort. M-am oprit un pic să-mi reglez respirația”, a spus Oana.

„Dacă aveam ghiozdanul în spate acum, cădeam. Mă rostogoleam peste tine. Mi-au luat gambele foc”, a spus și Ioana State.

„Mă ia cu amețeală”, a adăugat și Andreea, în timp ce ea și sora sa urcau dealul care părea interminabil.

La rândul lor, deși aveau Joker-ul care le permintea să sară peste o probă, au ales să o facă pe cea de la ferma de nucșoară, însă au început să regrete decizia rapid.

„Instinctul meu spunea să îl folosesc, dar când te-am văzut pe tine nehotărâtă și m-ai pus pe mine, mi s-a părut că am o presiune foarte mare și am zis fiind prima, o facem”, a explicat Anca.

„Eu eram convins că o să folosească Joker-ul. Eu aș fi făcut asta”, a spus Mihai Găinușă când s-au intersectat pe traseu.

După cules, pentru a încheia prima misiune de la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024, echipele au avut de decojit un anumit număr de fructe și de feliat, după o tehnică specială. Cu 100 de g de nucșoară rasă, concurenții au pornit spre următoarea destinație.

Concurenții, provocare uriașă la autostop la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024

Rând pe rând, fiecare echipă a ieșit la autostop, însă toți au întâmpinat probleme. Ei au fost nevoiți să plece din insula Penang spre partea continentală a Malaeziei, cu care legătura se face pe un pod peste apă cu lungimea de 24 de kilometri, ceea ce a îngreunat situația.

Recomandari A1

În timp Oana și Găinușă au avut noroc, fiind transportați de cei la care au dormit, Carmen și Andreea au pornit la drum cu o mașină de curse, iar ceilalți au fost nevoiți să își facă diferite strategii.

„Era o căldură de nedescris, strările noastre erau la pământ. Știam că suntem ultima echipă

„Am oprit multe. Cred că 5,6. Mă și vedeam stând acolo până seara

„Noi făceam autostopul de 15, 20 de minute și o doamnă care ne vede disperați pe marginea drumului, vine și ne întreabă dacă poate să me ajute. Culmea că noi cât am stat în drum, mai treceau mașini, dar când vedeam mașină cu doamnă la volan, dar o lăsam să treacă.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au ales ingredientele pentru celelalte echipe la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024

Cu 100 de grame de nușcoară rasă, concurenții au ajuns la misiunea din piață unde au învățat să facă leacuri din plante medicinale. Prima echipă ajunsă, de data aceasta cea formată din Oana și Găinușă a avut posibilitatea de a alege „bolile” ce au nevoie de tratament atât pentru ea, dar și pentru adversari.

„Pentru noi a contat să vedem de câte plante au nevoie concurenții ca să facă misiunea respectivă pentru că despre asta era vorba”, a spus concurenta.

Astfel, ei și-au adjudecat gelozia (4 plante).

Anca și Andreea au primit aroganța (6 plante).

Carmen și Andreea au primit furie (6 plante)

Adi și Cosmin au primit nervozitate (5 plante)

Ioana și Mane au primit bârfa (5 plante)

Vicotor și Selina au primit tulburări sexuale (5 plante)

Nicolai și Sorin au primit lenea (4 plante).

După ce fiecare echipă s-a „vindecat”, concurenții au pornit către următoarea destinație cu un litru de ceai în mai multe căni. Primii care au pelcat spre Irina Fodor în cursa pentru imunitatea mare, au fost Oana și Găinușă, urmați se Ioana și Mane, apoi de Carmen și Andreea.

Între timp, Anca și Andreea au fost surprinse de „diagnosticul” primit de la prima echipă.

„Nu ne afectează. Mai bine asta, decât disfunții sexuale. Cu toate că nu ne-am mai gândit la asta că nu am avut timp, dar nu avem așa ceva”, au adăugat râzând concurentele.

Ioana State și Mane Voicu au câștigat prima imunitate din Malaezia la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024

Concurenții au dat tot de au avut mai bun pe traseu pentru a ajunge la Irina Fodor pe primul loc. Însă, numai o echipă a obținut imunitatea mare din prin etapă din Malaezia. Distanțele lungi dintre destinații le-au dat bătăi de cap tuturor echipelor, chiar dacă unele au fost mai norocoase decât altele. În plus, cantitatea de ceai cu care au reușit să ajungă la finalul cursei a făcut diferența.

„Nici nu mă uit”, a spus Oana, când prezentatoarea Asia Express, sezonul 7 a început să toarne lichidul.

„Dacă știam puneam mai mult”, a adăugat și Carmen.

„Nu s-a vărsat deloc, chiar nu înțeleg”, a zis și Nicolai îngrijorat, în timp ce el, Sorin și Jean de la Craiova așteptau verdictul.

„Șapte ceșcuțe și totuși nu am ajuns până la semnul nostru”, a spus Irina după ce a văzut cantitatea adusă de Oana și Găinușă care nu era îndeajuns.

„Ne-am gândit că acolo nu e un litru, că alea (n.r. ceșcuțele) nu sunt de 250”, a explicat coechipiera lui Găinușă.

Astfel, deși plecaseră primii, Oana și Găinșă, au ajuns pe locul 2,. Ioana State și Mane Vociu au sosit primii, cu cantitatea corectă de ceai și au obținut prima imunitate din a cincea etapă la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024.

„Au rămas două echipe, dintre care una este cea imună. Și aceea nu suntețit voi, Mișu și Oana, ci Ioana și Mane”, a anunțat gazda celui mai dur reality show, la careu.

Extrem de emoționați, concurenții au sărit în sus de bucurie și chiar s-au îmbrățișat cu o parte dintre adversari.

„Ce? N-are cum! Nu mi-a venit să cred”, a spus comediantul.

„Părea atât de departe de noi această reușită. E o reușită imensă pentru noi. Mi se pare că a venit la momentul potrivit”, a reacționat și coechipiera

„Nu am mai văzut atât bucurie pe chipul lor! A fost un moment atât de fain. Prima lor imunitate”, au adăugat „surorile sisters”.

„Nu bucurăm pentru ei că nu au câștigat niciodată nimic. Și ne dăm seama că în această competiție se răstoarnă totul. E ca și cum ai arunca cu zarurile”, au completat Nicolai și Sorin.

Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. De ce au ieșit scântei la careu la Asia Express, sezonul 7 ediția 19 din 30 septembrie 2024

Înainte de a pornit în următoarea cursă spre jocul de amuletă, concurenții au jucat telefonul fără fir cu mai mulți localnici din Malaezia. Proba le-a pus la încercare atenția, însă nu toți au înțeles ce aveau de făcut.

Cosmin nu a reținut că este vorba despre cuvinte în limba română, așa că la final, atunci când Irina Fodor a numărat termenii corecți, el și Adi Nartea s-au situat pe ultimul loc. La celălalt capăt al clasamentului s-au aflat Anca și Andreea, care au descoperit rapid indiciul. De altfel, ele au fost cele au stabilit ordinea plecării spre următorul punct de întâlnire.

„Nu am făcut legătura până s-a terminat jocul că astea sunt cuvite la întâmplare în română”, a mărturisit concurentul.

Fetele nu au ținut cont de rezultatele la proba anterioară și deși Cosmin și Adi se așteptau să plece de pe ultimul loc, concurentele le-au oferit un avantaj uriaș, de care cei doi au profitat la maxim.

Așa că cele trei echipe care s-au calificat la jocul de amuletă ce se va desfășura într-o fabrică de cărbune au fost Anca și Andreea, de pe primul loc, urmare îndeaproape de Carmen și Andreea, Adi și Cosmin - echipe care au ajuns aproape în același timp la Irina Fodor.

Whatsapp LinkedIn
asia express asia express sezonul 7 asia express concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Citește și
Anca Țurcașiu și Andreea Samson au luat un Joker greu la Asia Express. Diseară: traseu epuizant spre...
Jean de la Craiova intră în competiția Asia Express în rolul handicapului unei echipe: ”Vreau să fiu...
Mesajul transmis de Victor Slav fiicei sale, de ziua ei de naștere. Cum a sărbătorit micuța Sofia...
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri...
Video recomandate
Video
Citește și