Antena

„N-ai zis că ești Jackie Chan și ai șapte ani de ninja?!”. Răzvan Fodor a cedat! Finaliștii Asia Express se întrec la arte marțiale

Mai este puțin și aflăm cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express! De data aceasta, concurenții din finală trebuie să descopere secretul artelor marțiale! 

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 22 Aprilie 2020, 21:19 | Actualizat: Miercuri, 22 Aprilie 2020, 21:49
Galerie de imagini
Mai este puțin și aflăm cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express! De data aceasta, concurenții din finală trebuie să descopere secretul artelor marțiale! 

Misiunea de la templul maeștrilor Wushu este de-a drpetul uluitoare și testează din plin puterea de concentrare a concurenților din finala Asia Express sezonul 3, dar și atenția la detalii, memoria și rezistența fizică.

ARTE MARȚIALE WUSHU ÎN FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Practic, fiecare echipă trebuie să observe o demonstrație de Wushu și să așeze în ordine imaginile de pe un tabel. Dar misiunea nu e așa de simplă:

Pe aceeași temă

„Ieri ați fost introduși în lumea artelor marțiale Wushu. Astăzi o să urmăriți o demonstrație de Wushu. Dar ar trebui să memorați mișcările de Wushu în ordinea în care ele au fost executate. Dar pentru a vedea demonstrația va trebui să stați amândoi într-o anumită poziție, nemișcați, pentru tot timpul pe care maeștrii vi-l vor indica. Ei vă vor arăta și poziția respective. Doar atunci când veți putea păstra poziția amândoi, o să puteți vedea demonstrația.

Apoi trebuie să puneți pozele cu aceste mișcări în ordinea în care ele au fost executate. Dacă nu este corectă atunci va trebui să stați într-o altă poziție nemișcați pentru un alt timp pe care vi-l vor indica din nou maeștrii. Și tot așa până veți reuși să puneți pozele în ordine și să puteți continua cursa, cu ajutorul plicului pe care îl veți primi. Și nu uitați să luați și cheia și piesa de puzzle cu voi”, așa sună misiunea anunțată de data aceasta de Gina Pistol.

Pe aceeași temă

Răzvan Fodor a simțit că cedează fizic, din cauza efortului. Cum s-au descurcat adversarii?

Urmărește clipul video de mai sus din finala Asia Express, sezonul 3, ca să vezi cum s-au descurcat concurenții la această misiune, de la templul Wushu!

Speak și Ștefania luptă să fie câștigători în sezonul 3 Asia Express

Recomandari A1

CE ESTE WUSHU

Wushu este denumirea generală dată artelor marțiale chinezești, ce cuprinde o multitudine de școli și stiluri, acestea fiind în număr de peste 400. Tehnicile se bazează pe învățăturile taoismului și ale călugărilor budiști de la Shaolin.

Artele marțiale chinezești au venit ca o necesitate pentru populația străveche, ele fiind folosite în scopuri de autoapărare, vânătoare ori război. Lupta cu sau fără arme a constituit o componentă importantă în pregătirea soldaților chinezi. Artele marțiale de origine chineză reprezintă o parte valoroasă din cultura Chinei. Wushu este un sport recunoscut olimpic din anul 1999.

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express? O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

Pe aceeași temă

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3.

Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge cote maxime.

Pe aceeași temă

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei!

Whatsapp LinkedIn
22 aprilie 2020 asia express asia express sezonul 3 asia express finala 2020 online asia express finala online cine castiga asia express 3 asia express castigatori
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Asia Express, record fabulos! Finala sezonului 3 a fost urmărită de milioane de români
Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată după ce a câștigat trofeul Asia Express! „Ce s-a întâmplat...
Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o victorie uriașă pentru Sorin Bontea și Răzvan...
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Cine e fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic. Actorul rar vorbește despre fiul său cel mic
Mai multe