Antena

Chefi fără limite, 7 martie 2022. Cine a câștigat avantajele și ce bonus a primit fiecare. Valentina si Daniela s-au certat

În ediția de Chefi fără limite, din 7 martie, după ce echipele au finalizat cele trei probe, Irina Fodor le-a adunat pentru a le spune verdictul. Unii dintre concurenți erau deja dezamăgiți pentru că știau rezultatul, însă au avut și parte de surprize. Cine a câștigat la proba "laptelui", "coșulețelor", proba "pastelor" și ce avantaje a obținut fiecare echipă.

Autor: Cosmina Ambrose Publicat: Luni, 07 Martie 2022, 22:28 | Actualizat: Luni, 07 Martie 2022, 22:31
Galerie de imagini
În ediția de Chefi fără limite, din 7 martie, după ce echipele au finalizat cele trei probe, Irina Fodor le-a adunat pentru a le spune verdictul. Unii dintre concurenți erau deja dezamăgiți pentru că știau rezultatul, însă au avut și parte de surprize. Cine a câștigat la proba "laptelui", "coșulețelor", proba "pastelor" și ce avantaje a obținut fiecare echipă.
Antena 1/ Chefi fără limite

Avantajele câștigate le vor aduce mult ajutor și au așteptat cu sufletul la gură atât chefii, cât și ucenicii lor rezultatul final. Tacticile au ieșit încet, încet la suprafață, dar și tensiunile, mai ales că unii dintre concurenți nu au reușit să aducă victorie echipei.

Pentru că în curând urmează proba de gătit a zilei, în care este pusă în joc cea mai importantă miză a etapei, imunitatea individuală, echipele sunt pregătite să afle ce avantaj li se cuvinte. Punctajele bune atrag plusuri în proba de gătit, atuuri ce pot fi decisive pentru o mult râvnită victorie, în prima zi din Lemnos.

Cine a câștigat probele în ediția din 7 martie 2022. Ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Lemnos, la Chefi fără limite

Pe o insulă cu nume exotic, din bazinul mediteraneean, chiar din prima zi concurenții au prins gustul competiției pentru avantaje. În timp ce unii au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduce plusvaloare echipei, alții au abandonat misiunile, spre dezamăgira tuturor.

“A fost efort fizic mai mult decât orice”, spune chef Sorin Bontea.

Pe aceeași temă

Pe o insulă cu aer cuceritor, chefii și concurenții s-au avântat în necunoscut pentru a bifa în palmares experiența culinară grecească și nu numai! Pentru a obține ingredientele necesare, chefii și echipele le-au procurat: “Mi-am murdărit adidașii într-un hal în care nu m-aș fi gândit vreodată că o să ajungă în halul ăsta. Îmi vine să plâng! Efectiv îmi vine să plâng”, spune chef Florin Dumitrescu.

La proba "paste", acolo unde conucrenții au avut de făcut aluatul pentru rețeta faimoasă “flomaria” și apoi tăiețeii, avantajul a fost obținut de către reprezentanții echipei albastre: Mariana Tarbuc (Primărița) și Iman Abushov.

"Echipa albastră, avantajul vostru este rețeta completă pentru proba de diseară. A doua oară", anunță Irina Fodor.

La proba "coșulețe" echipa verde a câștigat. Francisc Șandor a adus victorie echipei sale și avantajul de a tăia 10 minute din timpul de gătit a unei echipe.

La proba "lapte" echipa albastră a câștigat. Chef Florin Dumitrescu a muncit cot la cot cu Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel). Echipa are un avantaj uriaș: Chef Florin Dumitrescu va găti.

Recomandari A1

"N-ai cum să te pui cu colonelul, care are oile acasă", spune chef Cătălin Scărlătescu.

"Noi suntem pe locul doi, dar n-are nicio relevanță locul doi", spune dezam[git chef Sorin Bontea.

Daniela Tănase și Valentina Cornescu s-au certat “la cuțite”, și nici în echipa albastră nu a fost liniște

Daniela Tănase se supăra ca a găsit vase în chiuveta, în barcă și se apuca să le spele: "Toată lumea s-a băgat la somn și am rămas eu. M-au apucat nervii", spune acesta. Supărarea a pornit de la faptul că Valentina Cornescu a rămas pe barcă și nu s-a ocupat să spele vasele, în timp ce echipa sa se afla la probe.

"Eram la mine în cameră și o aud pe Daniela că discută cu Mexicanu, vorbea despre mine că eu trebuie să strâng, că erau doi oameni desemnați și că nu e ok și am ieșit din cameră în momentul ăla", spune Valentina Cornescu.

Între cele două are loc un schimb de replici acide. Valentina îi spune colegei sale că s-ar fi ocupat de vase, dar mai târziu.

Daniela a fost deranjată de faptul că Valentina nu i-a oferit o mână de ajutor.

Pe aceeași temă

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Pe aceeași temă

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Pe aceeași temă

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Pe aceeași temă

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
chefi fara limite 2022 chefi fara limite sorin bontea chefi fara limite florin dumitrescu chefi fara limite catalin scarlatescu chefi fara limite irina fodor chefi fara limite grecia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Imola 2024 se văd LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 17 - 19 mai, urmărește toate etapele pe canalele dedicate.
Stirile zilei Bonă din București, filmată pe ascuns cum lovește şi zdruncină copilașul pe care voia să-l adoarmă: "Aveţi grijă pe cine băgați în casă!"
Citește și
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite...
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina"...
Cum a reacționat Laura Eremia după finala Chefi fără limite. Ce mesaj neașteptat a transmis concurenta
Video recomandate
Video
Citește și
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
De ce se plâng că mor de foame românii care primesc salarii decente. "Standardele legate de stilul... Ziare.com
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria AntenaSport
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:... Elle
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged HelloTaste.ro
Cum se prepară cel mai bun gem de căpșuni. Secrete și trucuri știute de gospodinele cu experiență Antena3.ro
Telefoanele Android care pot fi detectate când sunt furate. Ce trebuie să facă utilizatorii pentru a-și proteja... useit
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu... Catine
O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sf. Gheorghe. Trei persoane sunt dispărute Wall-Street
Ben Affleck și Jennifer Lopez, la un pas de despărțire? Problemele conjugale ies la iveală Kudika
Anunțul momentului despre Andreea Marin! Nimeni NU a mai făcut ca ea Playtech
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul Redactia.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au... Observator
Obiceiuri pentru sănătatea inimii. Cum poți proteja acest organ MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume ProSport
Adevărul despre CEL MAI CONSUMAT aliment de români! Doctorul Vlad Ciurea: „Moleșește activitatea cerebrală” Gandul
Locul din România care se află pe un munte de aur! Legenda, izvorâtă din vremea dacilor, e vie și astăzi CanCan
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect DeParinti
Madonna s-a destăinuit cu privire la pierderea mamei sale: „Nimeni nu mi-a spus că mama mea era pe moarte” ZUTV
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială UseIT
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele Hello Taste