Cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume are un ingredient SECRET! Ce adaugă bucătarii ca să dea savoare
Publicat: Luni, 10 Septembrie 2018, 09:27 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:41Dacă vrei să pregătești o ciorbă cu adevărat sănătoasă și gustoasă atunci trebuie să afli care este secretul pe care îl folosesc cei mai mari bucătari ai lumii pentru a da savoare acestui preparat! Cum se face cea mai bună ciorbă de pui din lume? Extrem de simplu și rapid!
Ciorba se prepară cu ingrediente simple și la îndemâna oricui, dar trebuie neapărat să cunoști secretul ce te ajută să dai un gust aparte.
Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume vei avea nevoie de:
- pulpe sau ciocănele de pui
- două cepe
- doi morcovi
- un ardei (de preferat roșu)
- o țelină mică
- un kg de borș
- o legătură de pătrunjel
- două legături de leuștean
- 2-3 ouă (opțional)
- fidea sau tăiței (opțional)
- Smântână (opțional)
- un plic de tarhon
Cum se prepară cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume?
Pulpele de pui sau ciocănelele se pun într-o oală cu apă și se lasă la fiert până ce carnea devine extrem de moale și se poate curăța ușor de pe oase.
Într-o altă oală punem ceapa, morcovii, țelina și ardeii, toate tocate mărunt. Adăugăm un strop de ulei și călim totul timp de câteva minute, până ce vedem că ceapa devine sticloasă. Apoi adăugăm borșul și apă și lăsăm la fiert. Nu avem multe de făcut ca să obținem cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume. Când legumele devin moi adăugăm carnea curățată de pe oase. Opțional putem adăuga o mână de fidea sau de tăiței sau câteva ouă bătute.
Spre final punem pătrunjelul și leușteanul tocate mărunt și mai lăsăm să dea în câteva clocote. Presărăm câteva lingurițe de tarhon uscat la plic și...asta e tot! Așa se pregătește cea mai bună rețetă de ciorbă de pui din lume! Se poate servi simplă sau cu smântână, iar gustul este unul cu adevărat special!
Poftă bună!