De ce să îi mai cumperi din comerț, dacă Sanda Marin îți arată cum să îi faci acasă!? CRENVURȘTI înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu!
Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de crenvurști înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu! Și, credeți-ne pe cuvânt, vă veți îndrăgosti de gustul lor!
Publicat: Marti, 01 August 2017, 09:26 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:28Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de crenvurști înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu! Și, credeți-ne pe cuvânt, vă veți îndrăgosti de gustul lor!
Ingrediente:
-250 g făină
-60 g unt
-75 ml lapte
-2 ouă
-20 ml apă
-4 crenvuști
-8 felii de cașcaval
-1 lingură oregano
-1 linguriță sare
Mod de preparare:
1.Se amestecă făina, untul topit, laptele, sarea, 1 ou și apa într-un bol. Se frământă bine aluatul și se întinde într-o fâșie subțire, cu ajutorul unui făcăleț. Se taie în fâșii pătrate de aprimativ 10×10 cm.
2.Se taie crenvuștii în jumătate. Se învelește fiecare bucată cu o felie de cașcaval și, apoi, se învelesc într-un pătrat de aluat. Se întind bine marginile și se lipesc. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut și se presară cu oregano.
3.Crenvuștii în aluat se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 15 minute.
Poftă nebună să aveți!