Rețete de Paște 2019. Aperitiv: ouă umplute cu pate
Retete de Paste 2019. Un aperitiv ce nu lipseste de pe mesele romanilor, in zilele se paste, sunt oiale umplute. Iata cum poti prepara usor si rapid oua umplute cu pate.
Autor: Camelia Moldoveanu Publicat: Joi, 25 Aprilie 2019, 14:14 | Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2019, 15:34Rețete de Paște 2019. Un aperitiv ce nu lipsește de pe mesele românilor, în zilele se paște, sunt oiăle umplute. Iată cum poți prepara ușor și rapid ouă umplute cu pate.
Preparatul este unul ușor de realizat, estimativ 30 de minute. Cantitățile sunt suficiente pentru 4 porții.
Ingredinete:
- 5 ouă mari care se fierb aproximatix 20 minute
- 150 gr pate de porc
- 50 gr unt
- o lingură mare de muștar și una de maioneză
- câteva fire de mărar proaspăt
- sare și piper
Mod de preparare:
Fierbe ouăle și lăsă-le să se răcească. Taie cu un cuțit, pe jumătate, toate ouăle și scobește gălbenușul.
Gălbenușurile se pasează și se amestecă într-un castron cu: pateul, untul, muștarul, maioneză și condimentele. Cu mestecul obținut se umplu jumătățile de ou, și se ornează după plac.
Citește și :