Antena

Chef Richard Abou Zaki, imaginea adorabilă cu fiica lui. Cum a reacționat după ce a revăzut-o după mult timp

Chef Richard Abou Zaki, unul dintre jurații emisiunii Chefi la cuțite, a postat pe contul lui de Instagram o serie de fotografii adorabile cu fiica lui.

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 13:16 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 15:15
Galerie de imagini
El este un bucătar dedicat și, pentru că îi place perfecțiunea, are mereu grijă ca preparatele sale pe care le servește în restaurant să fie fără greșeală.
A1

Chef Richard Abou Zaki petrece foarte mult timp la restaurantul său din Italia, Retroscena, unde are mereu foarte mult de lucru datorită volumului mare de clienți.

El este un bucătar dedicat și, pentru că îi place perfecțiunea, are mereu grijă ca preparatele sale pe care le servește în restaurant să fie fără greșeală.

Imaginea înduioșătoare a lui Chef Richard Abou Zaki cu fiica lui

Chef Richard Abou Zaki este un om extrem de muncitor și a povestit acest lucru în culisele emisiunii Chefi la cuțite, când a zis și că a început să lucreze încă din adolescență.

Pe aceeași temă

Cu toate acestea, chiar dacă are mult de muncă la restaurantul său, bucătarul nu uită că cel mai important loc în viața lui îl ocupă familie. De aceea, el reușește să își facă timp, mai mult în weekend, să petreacă momente de neuitat cu fiica lui Carlotta, dar și cu partenera acestuia, Alessandra.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 8 ani și au devenit părinții unei fetițe minunate în urmă cu 3 ani. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, dragostea pe care o simt i-a făcut pe cei doi parteneri să uite acest detaliu.

”N-am simțit niciodată diferența asta de vârstă! Ba din contră! Mi se părea că persoanele de vârsta mea nu știau prea bine ce își doresc de la viață, tratau lucrurile cu destul de multă superficialitate, iar eu voiam ceva mai profund, mai serios, discuții care să îți ofere o anumită perspectivă.”, a explicat juratul pentru sursa menționată.

Pe aceeași temă

Chef Richard Abou Zaki se poate considera un bărbat norocos, cu o carieră strălucită în arta culinară, dar și cu o familie frumoasă, care îl sprijină necondiționat în tot cees ce face.

Celebrul bucătar a postat recent pe contul lui de Instagram, unde are peste 49K urmăritori, o serie de fotografii adorabile cu fiica lui Carlotta, pe care o strânge în brațe cu drag.

Recomandari A1

Se pare că el nu a văzut-o pe fiica lui pentru câteva zile, iar acum se bucură de prezența ei și încearcă să petreacă împreună cât mai multe momente frumoase. În una dintre fotografii, fetița apare deschizând bucuroasă un cadou, care probabil e de la tatăl ei.

Chef Richard Abou Zaki o iubește enorm pe fetița sa, de care este foarte atașat, iar la descrierea postării, acesta a scris: “După ce am petrecut mai multe săptămâni departe unul de altul. Mi-a fost foarte dor de tine”.

Fetița în strânge tare în brațe și e bucuroasă să-și revadă tatăl. Postarea a strâns rapid peste 1.000 de aprecieri, iar fanii l-au complimentat pe bucătar în secțiunea de comentarii spunându-i că e un tătic norocos.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite chef richard abou zaki
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Videoclipul zilei
Citește și
Chef Orlando Zaharia, aniversare cu surprize. Cum a fost răsfățat de ziua lui. Chef Richard, printre cei...
Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well cu preparatele lor. Chef Orlando Zaharia:...
Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente la prețuri...
Chef Orlando Zaharia: ”Vara aceasta vreau să-mi împlinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul...
Video recomandate
Video
Citește și