După 30 de ani de aeronautică militară, italianul Carlo i-a dat gata pe chefi cu povestea sa de nobil, dar și cu o rețetă unică!
Carlo Conversano este un bucătar din Sicilia care a venit în România pentru a se angaja aici în calitate de bucătar, la îndemnul unui prieten. Acum, concurentul a venit la „Chefi la cuțite” ca să se convingă că este un bucătar cu adevărat priceput.
Publicat: Luni, 19 Noiembrie 2018, 20:47 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:25Carlo Conversano este un bucătar din Sicilia care a venit în România pentru a se angaja aici în calitate de bucătar, la îndemnul unui prieten. Acum, concurentul a venit la „Chefi la cuțite” ca să se convingă că este un bucătar cu adevărat priceput.
„Au fost momente când am fost sus, când am fost jos. Familia mea este cunoscută în Italia, suntem pentru originile noastre de nobili. Și acum mai există palatul bunicilor mei”
A lucrat 30 de ani în aeronautică militară și, în urma unor schimbări, a decis să iasă la pensie. Apoi a ales să își dedice mai mult timp gătitului. Spune că de când se știe a gătit, dar că nu se prea pricepe la plating.
Italianul a pregătit o rețetă de scoici Saint Jaques, cu care speră să dea marea lovitură.
După ce au degustat, cei trei chefi au decis să italianul chiar a făcut o treabă excelentă, așa că merită din plin să meargă mai departe în sezonul 6 „Chefi la cuțite”!