Drobul fine dining a fost marea surpriză de la Titani la cuțite! Ce ingrediente au folosit bucătarii
Edițiile speciale Titani la cuțite ne-au adus un regal de rețete savuroase și momente de neuitat, alături de cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 06 Mai 2020, 15:00 | Actualizat: Joi, 07 Mai 2020, 12:55De data aceasta, cei trei nu s-au luptat pentru premiul cu care am fost obișnuiți după finala fiecărui sezon, ci pentru ceva cu adevărat special: o statuetă inedită, ce va sta la loc de cinste în sezonul 8 Chefi la cuțite.
După ce au trecut de proba degustărilor pe nevăzute, cei nouă bucătari celebri din România care au participat la Titani la cuțite au ajuns într-una din cele trei echipe, conduse de Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea.
Sarcina primită de la Gina Pistol? Drob realizat în manieră fine dining! Folosind ingredientele proaspete din cămara Lidl, fiecare echipă a încercat să pregătească un preparat cât mai gustos și aspectuos.
Drob pregătit în manieră fine dining, la Titani la cuțite
Sarcina nu a fost una tocmai simplă, fiindcă bucătarii au avut doar câteva zeci de minute la dispoziție pentru a pregăti un deliciu demn de stele Michelin!
Totuși, atunci când descoperi o cămară Lidl plină cu tot felul de bunătăți, românești sau exotice, parcă orice rețetă devine o adevărată joacă de copil, chiar și una de drob fine dining!
Drob pregătit în manieră fine dining, la Titani la cuțite