Jurații „Chefi la cuțite”, misiune imposibilă la degustare! Ce au descoperit în farfurii
Timpul a trecut rapid și cele două echipe intrate la duel, în ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Publicat: Marti, 10 Noiembrie 2020, 22:15 | Actualizat: Miercuri, 11 Noiembrie 2020, 00:13Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și a venit momentul ca jurații „Chefi la cuțite” să descopere ce rețete se ascund sub cloșurile puse atent pe bandă.
Frigărui de pui cu vită și legume cu cremă de conopidă, adana kebab, frăgărui surf and turf, frigărui de curcan sau frăgărui de creveți, iată doar o parte din farfuriile spectaculoase și surprinzătoare pe care le-au descoperit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Ce au gătit concurenții la duelul Chefi la cuțite, în ediția 29 din sezonul 8
Cu multă atenție, cei trei jurați ai îndrăgitului show culinar au analizat atent fiecare farfurie în parte și au punctat nu doar elementele executate corect, ci și defectele fiecărui tip de frigărui.
Pe aceeași temăȘi de data aceasta, misiunea degustării a fost una extrem de dificilă.
Pe aceeași temăTotuși, fiecare farfurie pregătită de cei treisprezece concurenți intrați la duel a primit un număr de puncte.
Care a fost farfuria care i-a impresionat cel mai mult pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!