Antena

Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea să scrie istorie în gastronomia românească: „Visul meu e..”

Cei patru Chefi se confruntă cu o dublă provocare în ringul amuletei și descoperă povești fascinante în platoul preselecțiilor, diseară, la Chefi la cuțite. Un român revenit în țară după un periplu de 15 ani, ca bucătar, în mai multe restaurante din Europa, vrea să aducă stelele Michelin în România.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 01 Aprilie 2024, 10:23 | Actualizat: Luni, 01 Aprilie 2024, 10:24
Galerie de imagini
Chefi la cuțite, pe Antena 1 și în AntenaPLAY diseară, de la 20:30
Antena 1

În această seară, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au de îndeplinit două condiții pentru farfuriile cu care concurează în lupta pentru amuletă.

Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea să scrie istorie în gastronomia românească: „Visul meu e să iau cel puțin o stea Michelin”

Cea dintâi este să creeze un preparat care să se potrivească perfect cu tipul de vin pe care și-l aleg. A doua condiție, care le face misiunea cu adevărat dificilă, va fi dezvăluită de Irina Fodor diseară. Amuleta va fi adjudecată însă de farfuria care o va cuceri pe Ruby, invitată în această seară la degustare.

De partea cealaltă, în platoul preselecțiilor, cei patru Chefi jurizează cele mai variate preparate și descoperă cât de departe sunt dispuși să meargă concurenții în numele pasiunii lor pentru bucătărie.

Mario Mădălin Dumitru s-a întors în România după ce a acumulat o impresionantă experiență culinară, vreme de 15 ani, în Italia și restul Europei. A absolvit Alma, cea mai bună școală gastronomică din Italia, iar pasiunea lui pentru gastronomie s-a împletit cu simțul aventurii.

Astfel, din Italia, Mario a ajuns în Germania, cu doar 35 de euro în buzunar și diploma de bucătar, în primele opt luni dormind în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea.

Periplul său culinar l-a purtat și în Marea Britanie, unde a lucrat cu Marco Pierre White, cel supranumit copilul teribil al gastronomiei moderne, care la 33 de ani a fost cel mai tânăr Chef distins cu 3 stele Michelin.

Azi, Mario declară că visul lui este să-și pună amprenta pe gastronomia românească și să obțină cel puțin o stea Michelin. Va reuși să se ridice, în fața celor patru jurați, la nivelul CV-ului prezentat?

Întreaga poveste, dar și alte momente surprinzătoare din platoul preselecțiilor, precum și savuroasa întrecere din ringul amuletei vor putea fi urmărite de telespectatori în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Whatsapp LinkedIn
gastronomie românească chef orlando zaharia chef alexandru sautner chef richard abou zaki chef ștefan popescu stea michelin
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Un nou sezon spectaculos de Formula 1™ se vede LIVE online în AntenaPLAY! În perioada 14-16 martie, urmărește Marele Premiu al Australiei 2025 pe canalul dedicat!
Stirile zilei Vremea 17 martie - 14 aprilie 2025. Se răceşte în toată țara. Revine iarna, cu ninsori, viscol și strat nou de zăpadă la munte
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat cremos și aromat Catine.ro
Actorul Hakan Kurtaş a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său. Ce meserie are acesta Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Meghan Markle, pusă la zid de tatăl ei. Motivul pentru care soția prințului Harry e atacată Libertatea.ro
Investițiile în care să te refugiezi cu banii, înainte de criza ce pândește România.... Ziare.com
Anunțul lui Ilie Năstase, după lovitura uriașă dată de Ion Țiriac în România: „Asta e important!” AntenaSport
Imagini CONTROVERSATE din 2023 cu Bianca Censori au devenit acum virale. În ce ipostază indecentă a fost... Elle
Eclipsă de Lună în Fecioară, în noaptea dintre 13 martie și 14 martie! Patru zodii vor fi cele mai afectate Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre surpriza de la alegeri: „O femeie apare în prim plan!“ BZI
Loredana a sărutat un celebru tiktoker! Acesta a rămas fără reacție BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Paste carbonara fără smântână. Rețeta simplă care te va cuceri HelloTaste.ro
Un bărbat cu un detector de metale a găsit un inel de aur cu smaralde, în Anglia. Ulterior, a aflat că a... Antena3.ro
Ce distanță a parcurs Stația Spațială Internațională de la lansare. Puțini știu la ce număr fantastic de... useit
Horoscopul zilei de 14 martie 2025. Gemenii au nevoie de mai multă ordine în viața lor. Află ce se întâmplă cu... Catine
Ordonanța Trenuleț blochează producția de elicoptere românești Jurnalul
Cum să integrezi uleiul CBD în rutina ta zilnică pentru relaxare și echilibru Kudika
Câte zile libere vor avea românii de Paște 2025? Calendarul minivacanței din aprilie Playtech
Cum s-a transformat Laura Vicol dupa 10 zile in arest. Blonda intotdeauna aranjata, de nerecunoscut: «Cearcane... Redactia.ro
Vremea 17 martie - 14 aprilie 2025. Se răceşte în toată țara. Revine iarna, cu ninsori, viscol și strat nou de... Observator
Leacuri bătrânești pentru anxietate. Tratamente naturiste care previn atacurile de panică MediCOOL
Tu cât de des schimbi tocătorul de plastic din bucătărie? Semnul care îți arată că e momentul să o faci HelloTaste
Reacția lui Jordan Chiles, după ce gimnasta din SUA a aflat ce s-a întâmplat cu apelul ei din proces ProSport
Horoscopul primăverii în dragoste. Zodiile care au parte de iubire adevărată Gandul
Tzancă Uraganu a părăsit-o pe Marymar după postarea bizară cu Lambada? Cum s-a dat de gol CanCan
Cum să gestionezi obezitatea infantilă: sfaturi pentru părinți DeParinti
Sabrina Carpenter s-a îmbolnăvit în timpul turneului. Cântăreața a postat o poză fără machiaj și le-a... ZUTV
Funcția Google Maps care te ajută să îți găsești mașina dacă ai uitat unde ai parcat. Cum funcționează UseIT
Huevos rotos. Rețeta unui preparat atât de simplu, dar foarte gustos Hello Taste