Antena

Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă au dansat elegant pe gheață

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă au urcat pe gheață cu un număr special de dans. Cum s-au descurcat și ce le-au spus jurații.

Publicat: Sambata, 26 Martie 2022, 22:44 | Actualizat: Sambata, 26 Martie 2022, 23:25
Galerie de imagini
Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă au dansat elegant pe gheață
Antena 1

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă au dansat superb pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022, într-o ediție senzațională cu stiluri diferite de dans. Aceștia sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige marele premiu al emisiunii.

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă, momentul inedit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 26 martie 2022

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Mă numesc Maria Coroamă și am 33 de ani, sunt antrenor. Sunt multiplă campioană națională. Antrenamentele mi-au provocat accidentări. Am dureri destul de puternice, am dezvoltat o hernie”, spune partenera lui Cosmin Natanticu.

„Ediția trecută am avut mari emoții. E foarte mișto ce avem săptămâna aceasta”, au spus cei doi coechipieri la repetițiile acestei ediții.

Jurizare Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă la Dancing on ice - Vis în doi, 26 martie 2022

„Dacă eu își voi da un challenge așa vei face și epntru mine? Ai progresat. Ai încercat să faci mai mulți pași”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 6,5.

„Interpretează foarte bine, știe să facă lucrul acesta. Am impresia că începi să maschezi cu asta alte lucruri. Vreau să te văd și în alt gen”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 6.

„Mi se pare incredibil ce faceți, dar ai fost încordat. E păcat că-ți anulezi mișcarea cu expresivitatea”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 5,5.

„Bravo pentru mișcări. Sper că Natanticu te-a ajutat, Maria. Programul mi-a plăcut, mă surprindeți plăcut”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 7.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor face spectacol pe gheață în pași de dans

Recomandari A1

Concurenții au avut la dispoziție o săptămână să se pregătească pentru unul dintre stilurile tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll sau disco.

Vogue, stilul de dans făcut cunoscut de către Madonna, va fi traspuns pe gheață de Sore și Gratiano, Cosmin Natanticu și Maria vor dansa charleston, iar Oase și Andreea vor veni în fața publicului cu energia bună a stilului disco.

Sâmbătă, Nicolai Tand și Daniela vor valsa împreună pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, Carmen Grebenișan și Lilian vor patina cu pasiune stilul tango, Ruby și Zsolt își vor undui șoldurile pe ritmuri latino, iar Jean Gavril și Ana vor face show rock’n roll.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Whatsapp LinkedIn
dancing on ice vedete dancing on ice concurenti cosmin natanticu maria andreea coroamă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii...
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe...
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat best dance-ul pus în scenă de Sore...
Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, dansul pe tema musical pentru care...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Eliza și Zarug, transformați în Ionuț Cercel, au cântat Made în Romania, virală pe TikTok
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Ilona și Ristei s-au transformat în George Michael. Cât de bine le-a ieșit show-ul
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa
Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum
Mai multe