Antena

Golden Boy, episodul 4. Familia lui Seyran vine la Istanbul. Ferit este martor la întâlnirea dintre soția sa și fostul ei iubit

În episodul 4 din producţia turcească „Golden Boy”, difuzată la Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30, eforturile lui Ferit de a se obișnui cu noul său loc de muncă și certurile sale cu Seyran continuă. Kazım vine la Istanbul, pentru a-l întâlni pe Halis Korhan.

Publicat: Vineri, 27 Ianuarie 2023, 19:02 | Actualizat: Sambata, 28 Ianuarie 2023, 10:34
Galerie de imagini
Golden Boy, episodul 4. Familia lui Seyran vine la Istanbul. Ferit este martor la întâlnirea dintre soția sa și fostul ei iubit
Antena 1/Golden Boy

În episodul 4 din Golden Boy, difuzat pe 27 ianuarie 2023, Seyran, care învață obiceiurile familiei Korhan pe măsură ce trece timpul, este martoră fără să vrea la ceea ce s-a întâmplat între İfakat și Orhan, și anume îi prinde sărutându-se.

Pe aceeași temă

Asuman suferă o intervenție chirurgicală, unde i s-au îndepărtat ovarele. Faptul că nu poate avea copii nu-i dă pace lui Asuman: „Îi dau afară pe cei care nu-mi dau nepoți”, a fost mesajul bunicului Halis.

Rezumat Golden Boy episodul 4, din 27 ianuarie 2023. Serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Seyran și Ferit pornesc o discuție aprinsă, care se lasă cu multe lucruri neașteptate. Ca să o facă să tacă și să nu mai țipe, tânărul o sărută pe buze pe Seyran. Nervoasă, fata îl pălmuiește, ba mai mult, îi cere să iasă din cameră, aruncând cu o vază în ușă, care se sparge.

Suna vine la Istanbul, alături de Kazim, Esme și mătușa Hattuç, iar Seyran este extrem de încântată și îi mărturisește că-i este dor de ei.

Între timp, sora lui Seyran are parte de o întâmplare care o înfurie la culme: se întâlnește cu Yusuf, fostul iubit al lui Seyran, și îl trage la răspundere pentru că nu a putut să-i protejeze sora, ca să nu fie furată de bogătașul Ferit. Mai mult, îi cere acestuia să nu o mai caute pe Seyran, dar nici pe ea.

Pe aceeași temă

„Fii atent la mine, te omor! Să nu ne mai trimiți mesaje. Dacă nu ai avut curaj să fugi cu ea, atunci nu o mai căuta. Dacă erai bărbat, găseai o soluție”, i-a spus Suna lui Yusuf.

În casa Orhan, Ifakat aduce în discuție un subiect sensibil, și anume faptul că Asuman nu poate avea copii: „Doar nu vă gândiți ca Fuat să rămână fără copii toată viața din cauza situației lui Asuman? Poate să facă un copil cu o oarecare și apoi să-l recunoască”, este planul pe care îl propune ea.

Pelo nu se desprinde de iubitul ei, Ferit, de față cu soția lui, Seyran. Fata apare pe geam în casa lui Ferit, iar Seyran rămâne uluită când află că cei doi vor să se uite la un film, la care este invitată. Ferit îi propune soției lui ca ele două să doarmă în același pat, în timp ce el se retrage pe canapea. Până la urmă, Pelo pleacă și nu-și mai petrece noaptea în camera lui Ferit.

Recomandari A1

Kazim și restul familiei ajung în Istanbul, însă bărbatul se comportă de parcă totul îi aparține, la fel ca în Antep: „Asta e și casa voastră. Plimbați-vă. Uitați-vă”, le spune el fetelor.

Pe aceeași temă

Când se reîntâlnesc, Seyran își aduce aminte de bătaia cruntă pe care a luat-o de la tatăl ei atunci când s-a împotrivit căsătoriei cu Ferit: „Sufletul meu, bine te-am găsit”, îi spune Kazim.

Suna îi mărturisește lui Seyran că tatăl său și-a dorit să vină în Istanbul pentru că îi era rușine să mai iasă pe străzile din Antep, după cele întâmplate.

La rândul său, Ferit îi povestește lui Suna că ar fi întâlnit-o prima dată pe sora ei într-o patiserie unde au avut o mică ceartă, însă ei nu-i vine să creadă ce aude, pentru că nu știa nimic despre asta.

Seyran întâmpină o surpriză când se așteaptă mai puțin. Fostul ei iubit, Yusuf, vrea să o vadă și să stea de vorbă, fără să știe că Ferit este în spatele lor.

Golden Boy, serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine sunt Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, protagoniștii serialului Golden Boy

Mert Ramazan Demir este un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a debutat în actorie în anul 2015. După apariția din "I am You", a primit rolul principal în mini-seria „Naked” („Ciplak”) și a jucat și în serialul „Teacher” („Ogretmen”), acolo unde a atras atenția din toate punctele de vedere. Mert a povestit jurnaliștilor turci că are o chimie bună cu partenera sa din serialul „Golden Boy”, Afra, cu care se cunoaște de mai mulți ani

Afra Saraçoğlu are 25 de ani și a cunoscut faima în anul 2016, când a jucat în filmul „Second Chance”. De atunci, frumusețea și talentul actoricesc au propulsat-o în topul tinerelor actrițe din Turcia.

Criticii au spus că succesul serialului "Golden Boy" se datorează chimiei dintre actorii ea și Ramazan Demir Ferit, ba chiar au existat speculații potrivit cărora cei doi actori ar avea o relație amoroasă. Ei au negat zvonurile, spre dezamăgirea fanilor.

Whatsapp LinkedIn
golden boy episod 4
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
Citește și
La Happy Channel, emoţiile devin poveşti. Suleyman Magnificul, Capcana iubirii şi Golden Boy sunt...
Golden Boy, episodul 6, 10 februrie 2023. Ferit și Seyran, replici dure după întâlnirea cu Yusuf....
Golden Boy, episodul 6, 10 februarie 2023. Ferit are o nouă criză de diabet! Seyran nu știe cum să...
Golden Boy, episodul 6, 10 februarie 2023. Bunicul Halis le-a ținut morală lui Ferit și Serayn pentru...
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții
Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei
Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Task cu miză importantă. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat
Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale
Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora
Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real
Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest
Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Iuliana, tăioasă la adresa Deliei, în direct: „Aveam așteptări de la tine și m-ai dezamăgit”
Andreea Raicu, ținuta care i-a pus în valoare bustul amplu. Ce detaliu au observat, însă, fanii
Cum o răsfață Delia și Oana Matache pe mama lor. Gina Matache s-a dat de gol: „Eu am bagajul în permanență făcut”
Mai multe