Antena

Hello Chef, sezon 4, episod 11. Roxana Blenche, Maria Buză și Jazzy Jo au gătit friptură de porc cu mere, un preparat nemțesc

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat, din nou, în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Noiembrie 2022, 12:59 | Actualizat: Joi, 01 Iunie 2023, 08:27
Galerie de imagini
Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat, din nou, în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a uimit, din nou, în emisiunea Hello Chef, marca Antena 1. În ediția cu numărul 11, din 6 noiembrie 2022, le-a avut ca invitate pe Maria Buză și Jazzy Jo.

Maria Buză și Jazzy Jo au venit în bucătăria Chefului Roxana Blenche și i-au oferit bucătarului nostru un cadou cu specific bavarez și anume, un cârnat.

Pe aceeași temă

Așadar, începutul emisiunii a fost dedicat cadourilor, pentru că Chef Blenche a avut de oferit, la rândul său, un cadou pentru invitatele sale. Bucătarul nostru le-a înmânat celor două câte o vestă brodată cu un imprimeu specific zonei geografice din care a ales să gătească în acest episod.

Pe aceeași temă

Surprizele nu s-au sfârșit aici, pentru că tehnicianul nutriționist și antrenor de fitness, Carmen Brumă, a propus, ca de fiecare dată, un joc de încălzire. Însă, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nutriționista noastră și-a pierdut vocea, iar „regulile” jocului au fost spuse de către Chef Blenche.

Pe aceeași temă

„Carmen, nu te aud, nu te simt.”, a spus, cu sarcasm, Chef Roxana Blenche. „Ăsta-i un anunț oficial! O ajuns-o blestemele pe Carmen Brumă, pentru că-mi reproșează, în fiecare zi, de sare. Să nu mai ziceți nimic de sare, că ajungeți așa!”.

Pe aceeași temă

Maria Buză și Jazzy Jo au fost invitate să picteze. Astfel, Jazzy Jo și Chef Blenche s-au pictat una pe cealaltă. La final, caricaturile au fost extrem de haioase, cu atât mai mult cu cât portretul desenat de invitată aducea cu un măr, un fruct specific, de altfel, în bucătăria nemțească.

Episodul 11, sezon 4 al show-ului „Hello Chef”. Maria Buză și Jazzy Jo, ajutoare de bucătar în prepararea unei rețete nemțești

Recomandari A1

De această dată, Chef Roxana Blenche a ales să călătorească, din punct de vedere culinar, în Germania, optând pentru două rețete specifice și anume, friptură de porc cu mere și „Omas Apfelkuchen”, adică o plăcintă cu mere.

Pe aceeași temă

Pentru că în Germania, se gătește cu foarte multă carne de porc, Chef Roxana Blenche nu a stat prea mult pe gânduri în alegerea acestui soi de carne. În plus, combinația de sărat-dulce, mai precis, carne și măr este și ea extrem de uzitată în bucătăria nemțească. Așadar, Chef Blenche a plecat la drum cu lecțiile învățate și e gata să gătească cu ajutoarele sale, Maria Buză și Jazzy Jo.

„O să gătim un preparat tradițional nemțesc, în care avem nevoie de piept de porc, cartof dulce, morcov, pătrunjel, păstârnac, mere, bineînțeles, pentru că nemții gătesc cu foarte multe mere, lămâie, portocală, zahăr, brânză blue cheese, avem și paprika și boabe de coriandru, unt.”, a spus Chef Blenche.

Pe aceeași temă

Carmen Brumă a ținut să precizeze, mai mult șoptit, că toate aceste alimente sunt specifice bucătăriei germane, care e, de regulă, bogată în preparate sățioase și mai puțin prietenoase cu silueta.

Rețeta pentru Friptură de porc cu mere, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

Rețeta de „Omas Apfelkuchen”, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
hello chef
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Citește și
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare! Ce rețete au...
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul...
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul...
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în...
Video recomandate
Video
Citește și