Antena

Hello Chef, sezon 2, episod 16. Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 s-a încheiat astăzi. Ca de fiecare dată, Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Publicat: Miercuri, 08 Decembrie 2021, 10:15 | Actualizat: Luni, 21 Martie 2022, 10:22
Galerie de imagini
Hello Chef, episod 16, sezon 2
Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 16-a ediție din 12 decembrie 2021, a avut-o alături de ea pe Ruby, care a venit flămândă la filmări, dar și cu multă bună dispoziție.

„Suntem aici să împărtășim secrete și să facem ceva bun, sper, că mie mi-e foame rău”, a spus ea, ținându-se cu mâna de burtă.

Pe aceeași temă

Când a auzit că Chef Roxana Blenche o să gătească sarmale, Ruby s-a bucurat.

„Mie carnea îmi place doar dacă e făcută șnițel, sarmale sau ardei umplut, deci m-ai nimerit la fix”.

Ruby, invitata specială în episodul 16, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Pe aceeași temă

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Ruby nu a avut voie să spună „varză”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „orez”.

Moment în care Ruby a și greșit.

Recomandari A1

„Cred că o să fiu varză la jocul ăsta”.

Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare pentru rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche și mai ales, care este cel mai important dintre ele.

„Pentru ca sarmalele să iasă foarte, foarte bune, ele trebuie să conțină ceapă”, a spus Chef Roxana Blenche.

Moment în care Ruby s-a apucat de curățat și tăiat ceapa. Și de cântat, desigur. Toată ceapa se pune apoi într-o tigaie, la călit, iar peste ea, multă boia.

Iuliana Dabija a adus informațiile esențiale: „Varza e un probiotic foarte bun și e bine să o consumăm”.

Peste carnea tocată, Chef Roxana Blenche a râșnit piperul boabe și a oferit un sfat important pentru toată lumea: „Nu vă mai luați piperul pudră, nu are niciun Dumnezeu. Trebuie folosit prospăt. Gustul este mult mai intens. Uite, deja îți vine să tușești când îl simți atât de tare”. Iar peste piper și carnea tocată, adăugați și ceapa călită. Începeți să frământați întreg amestecul.

„Sunt și de treabă, și simpatică și fac și de mâncare”.

După ce întreg amestecul e bine frământat, adăugați orezul. Nu foarte mult.

„O altă treabă, care ține strict de ceea ce îmi place mie. Majoritatea persoanelor care cumpără varză murată o țin la desărat, undeva în apă rece se ține la desărat, o oră, două”, a spus Chef Roxana Blenche.

„Păi nu e bună sărată?”, a întrebat Ruby.

„Corect, ăsta e și principiul meu: când îți place sarea, o ții sărată. Eu niciodată nu o țin la desărat”, a răspuns Blenche.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Între timp, feliile de varză sunt tăiate și pregătite pentru împachetat sarmalele.

„Noi o să facem sarmalele ca în Maramureș, nu ca aici, în sud, aici am văzut că se pune bulion la fierbere. Noi nu punem”.

În oala de fontă în care vor fierbe sarmalele, peste primul strat de sarmale, Chef Roxana Blenche a așezat un strat de bucăți de ruladă de porc, făcută la mijloc cu cârnați, și o legătură de mărar.

„Rețeta asta de ruladă e a maică-mii. (...) Să vezi și ce slănină face, mamă!”.

Peste toate, puneți la final apă și băgați totul în cuptor, pentru trei-patru ore. Cum miroase? Excelent. Așa cum a ieșit și plating-ul. Nu uitați, desigur, de mămăliguță.

„Foarte frumos!”, a spus invitata Hello Chef.

„Îți place?”.

„Foarte frumos”.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
hello chef sezon 2
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Un nou sezon spectaculos de Formula 1™ se vede LIVE online în AntenaPLAY! În perioada 14-16 martie, urmărește Marele Premiu al Australiei 2025 pe canalul dedicat!
Stirile zilei Cine l-ar fi împuşcat în cap pe jandarmul de 27 de ani. Mesaj emoţionant postat de mama tânărului
Citește și
Hello Chef, sezon 2, episod 15. Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 13. Supă cu fructe de mare à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de...
Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche....
Video recomandate
Video
Citește și
Papricaș de ciuperci. Rețeta unui preparat cremos și aromat Catine.ro
Actorul Hakan Kurtaş a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său. Ce meserie are acesta Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Meghan Markle, pusă la zid de tatăl ei. Motivul pentru care soția prințului Harry e atacată Libertatea.ro
Investițiile în care să te refugiezi cu banii, înainte de criza ce pândește România.... Ziare.com
Anunțul lui Ilie Năstase, după lovitura uriașă dată de Ion Țiriac în România: „Asta e important!” AntenaSport
Imagini CONTROVERSATE din 2023 cu Bianca Censori au devenit acum virale. În ce ipostază indecentă a fost... Elle
Eclipsă de Lună în Fecioară, în noaptea dintre 13 martie și 14 martie! Patru zodii vor fi cele mai afectate Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre surpriza de la alegeri: „O femeie apare în prim plan!“ BZI
Loredana a sărutat un celebru tiktoker! Acesta a rămas fără reacție BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Paste carbonara fără smântână. Rețeta simplă care te va cuceri HelloTaste.ro
Un bărbat cu un detector de metale a găsit un inel de aur cu smaralde, în Anglia. Ulterior, a aflat că a... Antena3.ro
Ce distanță a parcurs Stația Spațială Internațională de la lansare. Puțini știu la ce număr fantastic de... useit
Horoscopul zilei de 14 martie 2025. Gemenii au nevoie de mai multă ordine în viața lor. Află ce se întâmplă cu... Catine
Metamorfoză: 3 Zodii se reinventează TOTAL în Martie 2025 Jurnalul
Otniela Sandu, primele declarații despre despărțirea de Sebastian Dobrincu: Nu simt nevoia să lămuresc nimic Kudika
Top 3 zodii care vor cunoaşte abundenţa financiară până la final de martie. Vin bani din toate direcţiile Playtech
Cum s-a transformat Laura Vicol dupa 10 zile in arest. Blonda intotdeauna aranjata, de nerecunoscut: «Cearcane... Redactia.ro
Afacere cu locurile de parcare în Cluj, care costă 25.000 de euro. O femeie a vrut să cumpere 5 pentru a le închiria Observator
Când e bine să faci duș, dimineața sau seara? Ce recomandări fac medicii MediCOOL
Tu cât de des schimbi tocătorul de plastic din bucătărie? Semnul care îți arată că e momentul să o faci HelloTaste
Reacția lui Jordan Chiles, după ce gimnasta din SUA a aflat ce s-a întâmplat cu apelul ei din proces ProSport
Ora ideală pentru servirea micului dejun. Ce spune un expert în nutriție și sănătate Gandul
Tzancă Uraganu a părăsit-o pe Marymar după postarea bizară cu Lambada? Cum s-a dat de gol CanCan
Cum să gestionezi obezitatea infantilă: sfaturi pentru părinți DeParinti
Justin Bieber a fost surprins fără pălărie în Beverly Hills, după zvonurile legate de un posibil transplant de... ZUTV
Funcția Google Maps care te ajută să îți găsești mașina dacă ai uitat unde ai parcat. Cum funcționează UseIT
Huevos rotos. Rețeta unui preparat atât de simplu, dar foarte gustos Hello Taste