Antena

Hello Chef, sezon 2, episod 16. Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 s-a încheiat astăzi. Ca de fiecare dată, Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Publicat: Miercuri, 08 Decembrie 2021, 10:15 | Actualizat: Luni, 21 Martie 2022, 10:22
Galerie de imagini
Hello Chef, episod 16, sezon 2
Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a 16-a ediție din 12 decembrie 2021, a avut-o alături de ea pe Ruby, care a venit flămândă la filmări, dar și cu multă bună dispoziție.

„Suntem aici să împărtășim secrete și să facem ceva bun, sper, că mie mi-e foame rău”, a spus ea, ținându-se cu mâna de burtă.

Pe aceeași temă

Când a auzit că Chef Roxana Blenche o să gătească sarmale, Ruby s-a bucurat.

„Mie carnea îmi place doar dacă e făcută șnițel, sarmale sau ardei umplut, deci m-ai nimerit la fix”.

Ruby, invitata specială în episodul 16, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Pe aceeași temă

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Ruby nu a avut voie să spună „varză”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „orez”.

Moment în care Ruby a și greșit.

Recomandari A1

„Cred că o să fiu varză la jocul ăsta”.

Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare pentru rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche și mai ales, care este cel mai important dintre ele.

„Pentru ca sarmalele să iasă foarte, foarte bune, ele trebuie să conțină ceapă”, a spus Chef Roxana Blenche.

Moment în care Ruby s-a apucat de curățat și tăiat ceapa. Și de cântat, desigur. Toată ceapa se pune apoi într-o tigaie, la călit, iar peste ea, multă boia.

Iuliana Dabija a adus informațiile esențiale: „Varza e un probiotic foarte bun și e bine să o consumăm”.

Peste carnea tocată, Chef Roxana Blenche a râșnit piperul boabe și a oferit un sfat important pentru toată lumea: „Nu vă mai luați piperul pudră, nu are niciun Dumnezeu. Trebuie folosit prospăt. Gustul este mult mai intens. Uite, deja îți vine să tușești când îl simți atât de tare”. Iar peste piper și carnea tocată, adăugați și ceapa călită. Începeți să frământați întreg amestecul.

„Sunt și de treabă, și simpatică și fac și de mâncare”.

După ce întreg amestecul e bine frământat, adăugați orezul. Nu foarte mult.

„O altă treabă, care ține strict de ceea ce îmi place mie. Majoritatea persoanelor care cumpără varză murată o țin la desărat, undeva în apă rece se ține la desărat, o oră, două”, a spus Chef Roxana Blenche.

„Păi nu e bună sărată?”, a întrebat Ruby.

„Corect, ăsta e și principiul meu: când îți place sarea, o ții sărată. Eu niciodată nu o țin la desărat”, a răspuns Blenche.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Între timp, feliile de varză sunt tăiate și pregătite pentru împachetat sarmalele.

„Noi o să facem sarmalele ca în Maramureș, nu ca aici, în sud, aici am văzut că se pune bulion la fierbere. Noi nu punem”.

În oala de fontă în care vor fierbe sarmalele, peste primul strat de sarmale, Chef Roxana Blenche a așezat un strat de bucăți de ruladă de porc, făcută la mijloc cu cârnați, și o legătură de mărar.

„Rețeta asta de ruladă e a maică-mii. (...) Să vezi și ce slănină face, mamă!”.

Peste toate, puneți la final apă și băgați totul în cuptor, pentru trei-patru ore. Cum miroase? Excelent. Așa cum a ieșit și plating-ul. Nu uitați, desigur, de mămăliguță.

„Foarte frumos!”, a spus invitata Hello Chef.

„Îți place?”.

„Foarte frumos”.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
hello chef sezon 2
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Thriller-ul captivant Scarlet Hill se vede acum în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1. Ceea ce părea a fi un accident devine, dintr-o dată, sursa unor serii de secrete și conspirații înfiorătoare.
Stirile zilei Cel puţin 1.8 milioane de români vor fi afectaţi de ordonanţa de urgenţă pentru austeritate. Oamenii se tem că turismul va fi în pierdere
Citește și
Hello Chef, sezon 2, episod 15. Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 13. Supă cu fructe de mare à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de...
Hello Chef, sezon 2, episod 9. Rețeta de crème brûlée reinterpretat à la Chef Roxana Blenche....
Video recomandate
Video
Citește și
Filme de Crăciun pe care să le urmărești cu familia în 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi Catine.ro
Apariția extrem de elegantă a actriței Eiza González la Red Sea Film Festival. Ținuta cu care a întors toate... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Șoferiță româncă de TIR filmată când merge în marșarier, virală pe TikTok:„Să nu mai ziceți că, vezi... Libertatea.ro
S-a semnat contractul de finanțare pentru cel mai spectaculos domeniu turistic care se construiește în Banat.... Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Claudia Puican a apelat la fertilizare în vitro pentru a rămâne însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor... Spynews.ro
Oana Roman, de urgență la spital! Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii BZI
Gabriela Lucuțar a vorbit deschis despre înmormântarea lui Silviu Prigoană! „Dacă nu se întâmplă așa, va... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Piftie de curcan. Rețeta unui preparat tradițional pentru sărbători HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
O specie considerată dispărută a reapărut în apele Patagoniei. Nu a mai fost văzută acolo de 100 de ani useit
Horoscopul zilei de 23 decembrie 2024. Peștii au parte de momente de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 zodii care au înțelepciune de vrăjitoare Jurnalul
Destinația unei călătorii solo poate fi cea mai bună versiune a ta Kudika
Rețeta originală de salată de boeuf. Se pune sau nu mazăre? Playtech
De ce se mănâncă pomana porcului de Ignat deși suntem în Postul Crăciunului Redactia.ro
Cât costă trei zile de vacanţă la mare, în regim all inclusive, de Crăciun. Turiştii sunt aşteptaţi cu mese... Observator
De ce poftele alimentare cresc mult de sărbători. Ce se întâmplă în această perioadă MediCOOL
Rulouri din carne de porc cu ciuperci, în sos de vin alb HelloTaste
FOTO. Ce mai face Dan Bilzerian, milionarul numit „Regele Instagramului” pentru viața lui de lux ProSport
Orașul din România în care va ninge 6 zile la rând, începând de mâine, potrivit meteorologilor EASEWEATHER Gandul
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat... CanCan
Cum să petreci timp de calitate cu familia în vacanța de iarnă DeParinti
Justin și Hailey Bieber au fost fotografiați în aeroportul din Los Angeles. Cei doi îndrăgostiți s-au întors... ZUTV
Modelul AI care te poate proteja de recunoașterea facială, potrivit experților. Cum funcționează Chameleon UseIT
Brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețetă simplă Hello Taste