Hello Chef, sezon 3, episod 16. Rețeta pentru pulpă de rață confiată în stil asiatic à la Chef Roxana Blenche
Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
Publicat: Marti, 07 Iunie 2022, 14:45 | Actualizat: Luni, 20 Iunie 2022, 12:45Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 12 iunie 2022 l-a avut ca invitat pe Mihai Morar.
După cunoscuta regulă, și-au interzis cuvinte, au gătit împreună și separat, fiecare cum a știut.
S-au ocupat să răspundă și la întrebări fulger și și-au interzis și cuvinte, după cunoscutele reguli ale show-ului.
Chef Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul rață, iar Mihai Morar nu a avut voie să spună cuvântul ciuperci.
Episodul 16, sezon 3, al show-ului "Hello Chef" cu Mihai Morar. "Îmi place să mă joc cu focul de când eram mic"
Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.
Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție a fost prezentă, ca de obicei, și Carmen Brumă, tehnicianul nutriționist al emisiunii Hello Chef, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor.
Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.
Pe aceeași temăMiha Morar s-a descurcat foarte bine în bucătărie, de la retezatul pulpei de rață cu satârul și până la conversații interesante despre diverse teme.
În plus, cei doi s-au ocupat și de desert. Ei au preparat o rețetă foarte simplă, tartă cu banane.
Rețeta pentru pulpă de rață confiată à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:
Ingrediente necesare pentru pulpa de rață confiată:
- 2 pulpe de rață
- untură de rață 200 g
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
- morcov 50 g
- ardei gras 50 g
- ceapă roșie 50 g
Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1
În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.
Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.