Antena

Maria Covașa de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a făcut două tatuaje. Ce mesaje cu subînțeles a transmis arta de pe corpul ei

Maria Covașa, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultimul video pe care l-a postat.

Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 13:49 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:23
Galerie de imagini
Fosta iubită a lui Daniel Ungureanu (Dani Boy) a decis să apeleze la o schimbare și a ales să își facă două tatuaje cu semnificație pentru ea.
A1

Fosta iubită a lui Daniel Ungureanu (Dani Boy) a decis să apeleze la o schimbare și a ales să își facă două tatuaje cu semnificație pentru ea.

Ce tatuaje și-a făcut Maria Covașa după Insula Iubirii

Concurenta Insula Iubirii a ales 2 tatuaje care transmit un mesaj subtil. Primul este pe incheietura mâinii drepte și este format din 2 cuvinte, “think positive”, care se traduce cu “gândește pozitiv”, iar pe piciorul, chiar la spate și-a tatuat data de 22.11.2023. cu două aripi de înger.

Pe aceeași temă

Este clar că acea dată este foarte importantă pentru Maria, chiar dacă nu a specificat ce marchează acea zi de acum aproape un an. Maria a explicat în secțiunea de comentarii atunci când o urmăritoare a observat ceva aparte.

A post shared by Allbeauté - Feel the difference 📍BUCUREȘTI (@allbeaute.ro)

“Același tatuaj ca și Dany Boy”, a scris internauta.

“Cred ca ai nevoie de ochelari ! Sunt total diferite tatuajele cel cu aripile e data lui bunica mea și e îngerul meu iar pe mâna să fiu pozitivă mereu nu înțeleg unde vezi tu așa ceva la Dani !”, a răspuns Maria Covașa.

“Dupa mine cel de mana nu e deloc elegant, dar tie sa iti placa”, i-a mai scris o urmăritoare în secțiunea de comentarii.

Maria a devenit cunoscută după apariția ei la Insula Iubirii, în special în raport cu ispita Marcel, care în timpul emisiunii era îndrăgostit de ea. Pe insula băieților, Dani, iubitul Mariei, a început o relație cu ispita Mădălina.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

La bonfire-ul final, Maria și Dani au plecat separate, iar când au ajuns în țară Dani a început o relație cu Mădălina.

În țară, Maria încercat să îl cunoască mai bine pe Beni, dar a mărturisit că nu au putut lega mai mult decât o prietenie, iar în prezent ea este în continuare singură.

În interviul recent acordat după Insula Iubirii, Maria a dezvăluit că Dani Boy a căutat-o după ce s-au întors în țară, deși el era deja într-o relație cu Mădălina.

Mai mult, spune ea, Dani s-ar fi combinat cu fosta iubită a ispitei Beni pentru a afla mai multe despre Maria.

Maria Covașă de la Insula Iubirii, sezonul 8 a clarificat și situația în care Dani Boy ar fi mers să își ia lucrurile de la ea și a spus cum au stat lucrurile, de fapt.

„Dani a venit de două ori la mine, eu vorbeam în perioada aia cu Beni. O dată a venit cu scuza să își ia niște scule pentru motor și atunci a încercat să mă pupe. Și a doua oară, era cu Adriana în mașină, a lăsat-o acolo, a venit la mine. Ei i-a spus că se duce să ia bani de pe card. Și venise cu gândul de a ne împăca. Lucrurile eu i le-am dus lui Dani la Predeal. Nicidecum nu a venit să își ia lucrurle de la mine, Mădălina. Dacă asta știi, afli acum că nu ăsta este adevăratul motiv. Am în telefon dovezi”, i-a transmis direct ispitei.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 8 maria covasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Videoclipul zilei
Citește și
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Diandra Moga, detalii despre revederea cu Andrei Rotaru după...
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care...
Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite...
Maria Covașa, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a dezvăluit totul! "Marcel îmi scria când era...
Video recomandate
Video
Citește și