Antena

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei!

După ce în audiții a impresionat cu cele mai tari tehnici de agățat fete, având-o ca ajutor pe Ioana State, trupa Pe Cap a venit în finală cu un număr la superlativ: „Dacă asta votează publicul din România...”! Hai să descoperi ce replici au pregătit concurenții în lupta pentru marele premiu!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 21 Mai 2023, 23:41 | Actualizat: Duminica, 21 Mai 2023, 23:41
Galerie de imagini
Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei!
Antena 1

Formată din Irina Bivol, Marin Madan și Vladislav Sliusarenco, trupa Pe Cap a creat un moment distractiv la care au participat mai multe nume sonore din lumea comediei și a showbizului: Alexandru Ghețan, Daniel Frunză, Mihaela Ionașcu, Nicoleta Caraman, Alina Crăciun, soția Omului cu Tourette, dar și Sebastian Dascălu: „Câți sunteți, mă?”

Pentru marea finală, cei de la trupa Pe Cap au pregătit un concurs intens de agățat, purtat între fete și băieți. Iată cine a fost cel mai bun!

Pe aceeași temă

Trupa Pe Cap, un nou concurs de agățat în finala iUmor, sezonul 14. Lupta s-a dat între fete și băieți!

„Noi suntem băieții de la Pe Cap. Pe Cap este un show în care băieții agață fetele și ele decid cine este cel mai bun. Iar, acum, vă rog să trecem la treabă și să aplaudăm băieții care vor agăța fetele: Alexandru Ghețan, Marin Madan și Daniel Frunză. Ei sunt flăcăii care vor încerca să abordeze o domnișoară!”, a făcut prezentările Vladislav Sliusarenco./„S-a produs o schimbare!”, a remarcat Delia.

„Iar, pentru că este finală, am hotărât să vă surprindem și să aducem și niște fete și vom decide cine este mai bun la acest capitol: fetele sau băieții. Să întâmpinăm fetele: Nicoleta Caraman, Mihaela Ionașcu și Irina Bivol! Dar nu putem decide cine este cel mai bun fără vedetele serii, care vor juriza: Alina Crăciun și Sebastian Dascălu!”

Așadar, concursul dintre fete și băieți a început, iar concurenții, dar și invitații lor s-au „bătut” în cele mai interesante replici de agățat! Iată câteva mai memorabile:

„Uite, ține asta!”, a spus Marin Madan în timp ce Alina a primit un ursuleț de pluș, iar, apoi, a continuat: „Dacă noi o să fim împreună, asta e unica ce o să primești din partea mea moale!”

„Hai să facem împreună o minune a lumii! Tu îmi oferi turnul, iar eu pizza!”, a spus și Irina Bivol.

„Alina, tu ești așa de sexy, că din cauza ta s-au sculat mai multe decât din cauza dimineții!”, a spus, din nou, Marin Madan.

„Tu ești ca un congelator defectat. Mă uit la tine și mi se dezgheață păsărica!”, a spus, la rândul ei, Irina.

Recomandari A1

Așadar, lupta finală s-a dat între Marin Madan și Irina Bivol. Iată cu ce replici de agățat s-au duelat reprezentanții celor două grupuri! Replica băiatului nu poate fi difuzată la televizor, însă momentul a fost atât de intens, încât tânărului i s-au rupt până și pantalonii.

„Întâmplător, tu nu ești vecinul de sus? Atunci de ce sunt toată udă?”, a fost replica savuroasă cu care Irina a încheiat concursul. Cu toate acestea, băieții au ieșit învingători.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Trupa Pe Cap în finala iUmor sezonul 14

Spre surprinderea lor, jurații iUmor au fost cuceriți de numărul prezentat de cei de la trupa Pe Cap, mai ales că au adus și două nume celebre din showbiz: pe Alina, soția Omului cu Tourette, dar și pe Sebastian Dascălu de la „Insula Iubirii”.

„Eu am crezut că o să fiu dezamăgit de numărul acesta, dar bravo, excelent!”, a jurizat Nelu Cortea, iar Cătălin Bordea a completat: „Bravo că ați adus fetele, extraordinar! Ele au fost, din punctul meu de vedere, mult mai directe, mult mai perverse decât băieții, dar Sebastian a fost și la <<Insula Iubirii>> și el atrage cumva.”

„Pe Cap, în seara asta, au fost mult superiori față de ce am văzut în audiții. Au fost mișto!”, a spus Delia la testimoniale.

Așadar, trupa Pe Cap a primit toate cele patru like-uri.

Pe aceeași temă

Cum se votează în finala iUmor

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 14 iumor delia cătălin bordea nelu cortea cheloo finala iumor 2023
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Imola 2024 se văd LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 17 - 19 mai, urmărește toate etapele pe canalele dedicate.
Stirile zilei Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Citește și
iRoast, 18 iunie 2023. Șerban Georgevici, în pielea lui Dan Petrescu, moment de roast despre zilele lui...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu, în pielea lui Mitică Dragomir, glume acide la adresa fotbalului "de...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu l-a impersonat pe Mitică Dragomir: „Dacă se lua mită în fotbal,...
iRoast, 18 iunie 2023. George Tănase a intrat în pielea lui Marius Șumudică și a luat la roast noua...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024. Nativii care sunt puși la încercare de Univers Catine.ro
Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns... Happy Channel
LIVE TEXT | Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Ministru: starea sa este „extrem de gravă”.... Libertatea.ro
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori de alergii, acum suntem... Ziare.com
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România:... AntenaSport
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:... Elle
Incendiu puternic în Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări Spynews.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă HelloTaste.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se... Antena3.ro
Cea mai puternică explozie solară din ultimii 7 ani are loc săptămâna aceasta. De ce nu se va vedea pe cer... useit
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Florin Barbu se va întâlni cu retailerii pentru a discuta despre eliminarea produselor românești din magazine Wall-Street
Eleganță și stil la Festivalul de Film de la Cannes 2024: Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe... Kudika
Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri scumpe lui Dan Alexa Playtech
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul Redactia.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50%... Observator
Ce proprietăți are sarea de mare. Cum îți influențează organismul MediCOOL
Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi HelloTaste
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume ProSport
Calcul complet. Ce pensie va primi un român, dacă are o vechime de 35 de ani de muncă Gandul
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și Ioana au avut ideea... CanCan
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău DeParinti
Britney Spears „a câștigat 40 de milioane de dolari” în 2023 și nu are „nicio problemă cu banii”. O... ZUTV
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria UseIT
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă Hello Taste