Antena

iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - Columbia

Helmuth Duckadam, Florin Bratu, Ion Crăciunescu și Florin Prunea revin la pupitrul iUmor, într-o ediție specială dedicată fotbalului românesc și difuzată pe Antena 1, chiar înaintea confruntării România - Columbia, în această seară, de la 20:30.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 26 Martie 2024, 21:10 | Actualizat: Marti, 26 Martie 2024, 21:10
Galerie de imagini
iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - Columbia
Antena 1

Rând pe rând, Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo au făcut deliciul publicului și al juriului pe scena iUmor, cu glumele acide despre gafe monumentale, iar din roast-urile lor nu au scăpat nici măcar jurații speciali ai ediției.

Pe aceeași temă

Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, roast acid și replici pe măsură înainte de amicala România - Columbia

Seara dedicată fotbalului românesc de la iUmor s-a deschis cu un personaj ușor de recunoscut de spectatori: fotbalistul columbian, Carlos Valderrama, care a fost pus în scenă de nimeni altul decât Jean de la Craiova.

„Cu gânduri bune și dorința să câștige”, Jean de la Craiova aka Carlos Valderrama și-a început numărul plin de umor, dar nu înainte de a saluta cum se cuvine: „Bună seara la toți <<hermosos>> și urâți așa cum sunt eu!”.

Pe urmă, personajul Carlos Valderrama a continuat cu câteva replici amuzante despre felul în care și-a perfecționat limba română.

„Am învățat perfect limba voastră după meciul din 94, ca să pot să-l înjur pe Hagi pe teren! Nu poți să ascunzi mingea în halul în care o ascundea el! Și nu doar Hagi m-a enervat în meciul acela! Îl mai aveați și pe italianul acela blonduț, Răducioiu. Ce viteză avea băiatul ăla! Noi credeam că la voi așa sunt trenurile: personal, accelerat, rapid și <<răducioius>>”, a precizat el, stârnit hohote de râs în rândul juraților ediției speciale iUmor.

Din roast-ul acid al lui Jean de la Craiova nu au scăpat nici jurații: „Tu, Bratu, ai înscris două goluri pentru echipa națională. Îți făcuseră ăștia și loc de parcare pentru persoane speciale în cantonament!”, dar nici meciul România - Columbia: „Știți ce mă sperie pe mine cel mai mult la amicalul acesta? Că antrenor este tot Iordănescu și pe teren este Hagi, fix ca în 94! Și suntem în anul 2024, cam multe asemănări... (...) Vrem să avem un meci frumos, să câștige cei mai buni și să ne reamintim de vremurile bune când se jucau cu sufletele la vedere, nu cu tatuajele!”

„(...) Era să uit! Aveți un cântăreț bun în România! Voi îi spuneți <<Vă pupă, Jeanos!>> ”, a încheiat, în mare stil, Jean de la Craiova, care a intrat în pielea fotbalistului columbian Carlos Valderrama, în ediția specială iUmor, dedicată fotbalului românesc, din 26 martie 2024.

Ionuț Rusu, care l-a impersonat pe Anghel Iordănescu în ediția specială iRoast de Victorie, a venit să „propovăduiască umorul în fotbal”, dar nu înainte de a-și saluta publicul din această seară: „Ce de oameni celebri în fața mea! Când am intrat aici am crezut că am ajuns într-o cafenea de fiță de pe Șoșeaua Nordului!”.

„Cu Ion Crăciunescu mă știu încă de pe teren. Au trecut anii, măi Ioane! Eram tineri, eram frumoși, eram talentat și tu erai foarte bun cu fluierul; atât de bun încăt puteai avea concert la Opera Română cu opera Fault, de Goethe!”, continuând la adresa lui Helmuth Duckadam: „I-am fost secund când am câștigat Cupa Campionilor Europeni, am intrat și eu puțin pe teren, la finalul meciului, nu-mi doream să joc, dar se apropia mingea de poarta lui Duckadam și el adormise încă din minutul 35.”, replică aplaudată de toți cei patru jurați.

Recomandari A1

De glumele acide ale comediantului nu au scăpat nici Bratu, nici Prunea: „Îi salut și pe Florin Bratu, care, cel mai probabil, se simte aici ca la muzeu, și pe Florin Prunea, la fel!”, iar jurații s-au amuzat copios la întregul moment al lui Ionuț Rusu.

Ionuț Rusu aka Anghel Iordănescu nu s-a lăsat mai prejos și a pregătit și el câteva remarci la amicala României cu Columbia, din această seară: „După meciurile cu noi, columbienii au modificat expresia <<a vedea roșu în fața ochilor>>. Ei când se enervează rău spun că <<văd galben în fața ochilor>>. (...) Realitatea este că ei au cerut să jucăm în Spania, că dacă îi batem, să zică în țară la ei că au jucat cu o campioană mondială!”, a fost o parte din momentul pregătit de Ionuț Rusu în ediția specială iRoast de Victorie din 26 martie 2024.

În aplauzele publicului a intrat pe scena iUmor și Ilie Dumitrescu, impersonat de Adi Gheo.

„(...) Mă bucur să fiu printre oameni normali, să-mi aduc aminte cum era când mă îmbrăcam de la Obor. Salut, Florin Bratu! Dintre toți, doar dumneavoastră vă mai îmbrăcați ca mine. (...) Helmuth, cel mai mare portar român; din cauza lui s-au mărit porțile începând cu 87.”, i-a salutat, rând pe rând, Adi Gheo aka Ilie Dumitrescu pe jurații ediției speciale.

Pe urmă, actorul român a stârnit amuzamentul cu câteva remarci fabuloase la adresa meciului România - Columbia.

„Se joacă în Spania și mi se pare și normal, că la cât de bine joacă Edi ar fi și culmea să nu învețe și ăia ceva. Plus că acolo sunt foarte mulți români care nu au mai văzut România jucând fotbal de zece ani; ca toți românii, de altfel, și cum să nu ne calificăm când tatăl lui Edi este cine este... are niște performanțe uluitoare! Peste 40.000 de pupături de icoane... chiar pe secundă uneori.”

Pe final, Ilie Dumitrescu, impersonat de Adi Gheo, a ținut să mai adauge câteva cuvinte și despre performanțele lui Edi Iordănescu la echipa națională a României: „(...) E mai fluidă echipa acum și le-am și spus că dacă cineva are rău de înălțime să își rezolve repede problema, că o să urcăm repede în clasament!”, a fost o parte din materialul actorului Adi Gheo, care l-a impersonat pe Ilie Dumitrescu, în ediția specială iUmor - Iroast de Victorie din 26 martie 2024.

Pe aceeași temă

România - Columbia, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, marți, ora 21:30

România întâlnește Columbia în cel de-al doilea meci amical din acest an, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO în AntenaPLAY.

La patru zile distanță de testul cu Irlanda de Nord de pe Arena Națională (1-1), tricolorii se duelează cu reprezentativa sud-americană pe stadionul lui Atletico Madrid!

Columbia este un adevărat colos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, dacă ne raportăm la valoarea jucătorilor din lot. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro şi în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor iroast de victorie antena 1 helmuth duckadam florin bratu ion crăciunescu florin prunea columbia-românia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Cât costă să-ţi cumperi un apartament nou în Capitală. Piaţa imobiliară dă semne de revenire
Citește și
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru aka Dana Budeanu, super moment plin de umor: Mobilați-vă...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru:...
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, scenetă amuzantă despre conflictele de la...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și...
Video recomandate
Video
Citește și
Tiramisu din cozonac rămas de la Paște. Rețeta rapidă și delicioasă din doar câteva ingrediente Catine.ro
Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului. Astăzi este de nerecunoscut Happy Channel
Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină Libertatea.ro
Ce fac autoritățile pentru a aduce tezaurul României acasă. Avocat: ”Până la termene limită,... Ziare.com
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu... AntenaSport
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități mai fac parte din topul... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios HelloTaste.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la... Antena3.ro
Primul iPhone pliabil ar ajunge pe piață anul viitor. Ce ecran inedit ar avea smartphone-ul Apple useit
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Ce are Terra în comun cu Marte? Cercetătorii au găsit roci bogate în oxigen care indică multe asemănări Wall-Street
Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan în ziua de Paște! Cum a petrecut vedeta Kudika
Cu ce să stropești trandafirii plini de afide. Amestecul care face minuni cu florile tale, e bun și la mușcate Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Florin Piersic a ajuns la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală. Marele actor rămâne sub... Observator
6 fructe uscate bogate în proteine. Cum îți pot completa dieta MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și... ProSport
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva... Gandul
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO.... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Taylor Swift a lipsit de la Met Gala pentru al optulea an consecutiv. Cântăreața nu a mai participat la cea mai... ZUTV
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau... UseIT
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat Hello Taste
Ultimele știri
Cât de frumoasă este fiica lui Ion Țiriac, Ioana Țiriac. Moștenitoarea imperiului face furori cu stilul ei de viață
În ce relații a rămas Claudia Pavel cu tatăl fiului ei. Decizia importantă pe care bărbatul a luat-o pentru Noah
Mireasa sezonul 9, 8 mai 2024. Ce băiat a câștigat concursul de dans. Doar Delia nu i-a acordat nota 10
Sosia Selenei Gomez din România! Cum arată tânăra care îi uimește pe internauți cu asemănările izbitoare
De ce Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles, cât timp se află în Marea Britanie. Care este adevăratul motiv
Mireasa sezonul 9, 8 mai 2024. Alexandru, o nouă dispută cu Liviu. De ce a plâns iubitul Cristinei
Ce regretă Cristian Boureanu după căsnicia încheiată cu Valentina Pelinel și mai multe relații eșuate: „Nu-mi pasă ce spune lumea”
Maya Castellano, imagini surprinzătoare alături de presupusul său iubit. Cât de mare s-a făcut frumoasa fiică a Antoniei
Antonia, cu formele la vedere, într-o lenjerie intimă din dantelă neagră. Fanii au taxat-o imediat. Reacție controversată
Ce să faci cu ouăle rămase de la masa de Paște. Idei de rețete rapide și delicioase
Mai multe