Antena

iUmor, 21 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat în episodul 3. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile și în AntenaPLAY

Episodul 3 din sezonul 17 iUmor a fost unul plin de momente amuzante. Pe lângă concurenții care au arătat tot ce au mai bun pe scenă, nu au lipsit nici clipele haioase din pauzele de publicitate și de la testimoniale.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 23:05 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 23:26
Galerie de imagini
Episodul 3 din sezonul 17 iUmor a fost unul plin de momente amuzante. Pe lângă concurenții care au arătat tot ce au mai bun pe scenă, nu au lipsit nici clipele haioase din pauzele de publicitate și de la testimoniale.
Antena 1

Ediția 3 iUmor a început cu o scenetă. Crina Matei și Ovidiu Niculescu i-au adus pe Anda Călugăreanu și Toma Caragiu în fața telespectatorilor.

”Bă, ce seamănă, bă”, s-au mirat jurații de asemănare și au devenit nostalgici.

iUmor, 21 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat în show. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile integral și în AntenaPLAY

În continuarea episodului 3 iUmor sezonul 17, mai mulți concurenți și-au prezentat show-urile cu gândul la un loc în semifinala sau finală. Descoperă în rândurile următoare cele mai tari momente de la iUmor din ediția de sâmbătă, 21 septembrie 2014. Iată ce concurenți au urcat pe scenă:

Teodora Colceriu a imitat-o pe Delia la iUmor

”O femeie cu parfumuri. Eu sunt!”, a zis Delia când a văzut-o pe clona sa pe scena iUmor. Teodora Colceriu a prezentat mai multe parfumuri cu vocea juratei.

”Mor”, a spus artista în timp ce o asculta pe concurentă. ”E scary rău”, a spus Cătălin Bordea.

După ce și-a făcut numărul, Teo a mers la masa juriului și a dat mâna cu Delia. Tânăra este manager într-un restaurant și locuiește în străinătate de mulți ani. În media, ea a apărut ca clona Deliei.

”Apreciez maxim, ador tot ce ai făcut, dacă nu existai trebuiai inventată în emisiunea asta. Mai vreau! Vreau să o mai văd”, a spus Delia.

Teodora a primit 3 like-uri și un dislike de la Chello.

Veronica Fizeșan și Cezar Ouatu, moment artistic la iUmor

Zâna Surprizelor a ajuns la iUmor! Nu, nu Andreea Marin, ci Veronica Fizeșan. Ce a urmat în platou. A fost spectacol total în fața juraților!

Cu ajutorul lui Dorel, ce deține funcția de ”dădătorul de pagini”, Cezar Ouatu a început să cânte la pian. Nu a durat mult și a început și el să cânte, dar Lie Ciocârlie. Mai târziu, au cântat împreună o piesă a Deliei.

Patru like-uri au obținut cei doi, iar jurații i-au aplaudat pentru prestația spectaculoasă.

Pe aceeași temă

Chris Darwa a primit 4 de DA!

Tocmai din Zürich, Chris Darwa a venit în platoul iUmor cu multe glume la purtător. Spune că a fost cel mai frumos copil din clasă, dar a făcut școala la domiciliu. Au urmat poante despre tatăl său pompier și familia lui numeroasă.

”Știi ce tehnologie mă sperie pe mine? Femeile cu machiaj.”, a zis el și publicul a reacționat. Chris a continuat: ”Am văzut online zilele trecute. Un video cu o femeie care avea doar câteva creioane de contur și câteva iluminatoare. S-a transformat în Nicolas Cage. Știți cât de înspăimântător e ca într-o seară magică să mergi acasă cu Nicolas Cage după care să vezi că e o tipă oarecare? E înfiorător!”.

Concurentul iUmor a primit 4 like-uri și merge direct în semifinala sezonului 17.

Arlechina a ridicat publicul în picioare la iUmor!

Îmbrăcată într-o ținută viu colorată, cu părul prins în codițe, Arlechina a cântat propria melodie la iUmor. Publicul s-a ridicat în picioare și a cântat în același timp cu ea.

”Doamne ce mi-a plăcut”, a spus Delia. ”M-a șocat ideea că sunt o grămadă de oameni știu melodia și eu nu o știu. Nici accidental nu am mai auzit-o”, a spus și Cosmin Natanticu.

Juraților le-a plăcut atât de tare piesa încât au urcat pe scenă alături de Arlechina și au cântat împreună.

Genevieve Cote a fost surpriza serii la iUmor, iar Delia a trimis-o în Marea Finală

A urcat pe scenă și ce a urmat i-a luat prin surprindere pe toți! Concurenta iUmor a imitat sunete extrem de dificile, inclusiv sirena poliției, cele produse de telefon cand expediezi un mesaj text, până și o chitară electrică.

Energică, Genevieve a ținut publicul concentrat pe tot parcursul momentului său. Ba chiar a spus o poveste folosindu-și talentul.

Jurații au fost încântați de prestația sa și au recompensat-o cu felicitări. ”Du-te, bă, de aici”, a zis Natanticu. Cătălin Bordea a adăugat că i s-a făcut piele de găină.

”Ne-a cucerit, ne-a dat stări”, a afirmat și Delia, care a trimis-o în Marea Finală.

Octavian Preda a amuzat-o teribil pe Delia, după ce s-a împiedicat

Nici n-a pășit bine în platoul iUmor, că Octavian Preda s-a și împiedicat. Delia a fost atât de amuzată, încât cu greu a reușit să se oprească din a râde.

Colegii săi nu au părut, însă, la fel de încântați de prestația din fața lor. Octavian nu a reușit să îi convingă cu autoironia sa, motiv pentru care a primit 3 dislike-uri și un like, de la Delia.

”Octavian, ai grijă la treaptă”, i-a spus Cosmin Natanticu când tânărul se pregătea să se întoarcă în culise.

Jurata a continuat să râdă și după ce momentul s-a încheiat.

Don Petrucio a cerut să repete numărul, după ce le-a explicat juraților pe ce se bazează show-ul lui de actorie

”Mă cunoaște lumea pe stradă în Moldova”, a spus Don Petrucio, care dorește să devină și mai cunoscut.

Concurentul a venit îmbrăcat într-un costum din rafie, lucru apreciat de Delia. Imediat ce a ajuns pe scenă, Don Petrucio și-a început numărul de comedie.

A ezitat la început, iar curând totul a luat o întorsătură interesantă. Jurații s-au arătat contrariați de numărul de personaje interpretate de tânăr. ”Era un blender de tot ce au văzut ei vreodată”, a zis Cătălin Bordea.

”Mie povestea mi s-a părut halucinantă și superbă”, a afirmat Delia. După ce le-a povestit ce s-a întâmplat pe scenă, el a cerut să își reia numărul. ”Am constatat îmbunătățiri ale actului artistic la capitolul violență, din păcate”, a adăugat și Cheloo.

Denisa Despa și Vasile Ceterașu, moment artistic. Cheloo a părăsit platoul

Denisa Despa a dansat în timp ce Vasile Ceterașu a cântat la vioară. Cei doi au venit pe scena iUmor cu un număr special, care i-a încântat pe jurați.

Cheloo a urmărit doar primele secunde din prestația lor pentru că a decis să părăsească platoul după primele acorduri de muzică lăutărească.

3 x DA au primit Denisa și Vasile, iar Cheloo a votat NU.

Pe aceeași temă

Dana Săvuică a fost invitată la rubrica IREAL la iUmor în episodul 3 al sezonului 17

Andreas Petrescu și Oana Dragne au intervievat-o pe Dana Săvuică la rubrica iReal.

”Am vrut să mă fac actriță precum Marilyn Monroe, dar apropo de papa, și nu acel bărbat cu bani, milionarul, pe ăla nu l-am găsit niciodată în viața mea, dar nu îl caut, sunt femeie independentă, femeie cu picioarele pe pământ, călătoresc în jurul pământului, nu-mi pasă de nimeni și nimic”, a spus Dana Săvuică.

Nu a urmat această meserie pentru că are trac de scenă.

Legat de pictorial din Playboy, Dana Săvuică a spus: ”Am fost mai surprinsă decât toată lumea, eu aveam agenție de modele în anul 1999, când se dorea a se lansa revista pe piața românească. M-au sunat redactorul șef și încă cineva și mi-au zis că vor să aibă o discuție cu mine despre Playboy. Ok, interesant. Am scos eu fotografiile cu modelele mele, tinere, frumoase, cu sânii în vânt, zic gata i-am spart. Vine redactorul șef și îi pun revistele cu fetele mele. La care el stă, se uită, și zice da, dar noi pe tine te vrem.”

Ședința foto a avut loc în SUA, unde Dana Săvuică a renunțat, în cele din urmă, și la haine, doar că pozele s-au pierdut și nu au mai ajuns să fie publicate.

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17 difuzat pe Antena 1 și disponibil în AntenaPLAY

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera toamna aceasta pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor. Împreună, prezintă rubrica iReal, care încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor.

Whatsapp LinkedIn
iumor momente antenaplay
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Vezi acum episodul 1! Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial.
Stirile zilei Cum arată primul tren electric cumpărat de România în ultimii 20 de ani. Prinde 160 km/h şi are 351 de locuri
Citește și
iUmor sezonul 17, 21 septembrie 2024. Dana Săvuică, număr excepțional de autoironie
iUmor sezonul 17, 21 septembrie 2024. Denisa Despa și Vasile Ceterașu, moment muzical special. Cheloo a...
iUmor sezonul 17, 21 septembrie 2024. Momentul cavalerului de rafie! Don Petrucio, scenetă amuzantă în...
iUmor sezonul 17, 21 septembrie 2024. Delia, criză de râs în timpul momentului realizat de Octavian...
Video recomandate
Video
Citește și
Relațiile de iubire trec prin transformări uimitoare pentru trei zodii. Ce se întâmplă pentru acești nativi pe... Catine.ro
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat o rochie de epocă pentru o... Happy Channel
De ce au primit interdicție pe viață la Disneyland, deși au cheltuit un milion de dolari în parcul de distracții Libertatea.ro
Marile controverse din jurul candidaților la alegerile prezidențiale. De la acuzații de plagiat la spionaj și... Ziare.com
Ce face pentru bani văduva victimei lui Mario Iorgulescu: „Cea mai bună din Bucureşti”. Mario a... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un... Spynews.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește BZI
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Clătite cu mere în aluat, aromate cu scorțișoară HelloTaste.ro
Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune... Antena3.ro
Cel mai controversat mesaj publicat de Elon Musk până acum. Ce a scris miliardarul pe X despre Joe Biden și Kamala... useit
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe sarcinile pe care le au. Află... Catine
Steve Hanke, „părintele” Consiliului valutar bulgar, avertizează: Intrarea în zona euro ar putea fi o... Wall-Street
Doinița Oancea, mesaj subtil în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit: Să nu vă puneți măști... Kudika
Se renunță la Clasa Zero. Sistemul de învățământ, schimbat din temelii! Playtech
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe... Redactia.ro
Cod galben de vânt puternic în 9 judeţe din ţară. ANM anunţă rafale de 65 km/h Observator
Ce este Rage Therapy. Cum funcționează această tehnică psihologică MediCOOL
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi HelloTaste
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat” ProSport
Cu câți lei a ajuns să se vândă 1 kg de vinete, în Carrefour. Reacția Asociației pentru Protecția... Gandul
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...' CanCan
Sarea în alimentația bebelușului. Cât de sănătoasă este și de la ce vârstă ar trebui integrată în... DeParinti
Christina Aguilera sărbătorește 25 de ani de la debutul primului ei album cu o „reinterpretare nostalgică” a... ZUTV
Pământul va avea o mini-Lună timp de câteva săptămâni. Cum e posibil UseIT
Ștrudel cu prune și cremă de mac. Desert delicios de toamnă Hello Taste