Antena Căutare

iUmor, 14 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat în show. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile integral și în AntenaPLAY

iUmor a revenit cu cel de-al 17-lea sezon la Antena 1 şi în AntenaPLAY. În ediția din 13 septembrie 2024, Delia, Cheloo, Bordea și Natanticu au avut parte de momente savuroase, dar și de multe surprize.

Galerie
Cele mai tari momente de la iUmor, episodul din 14 septembrie 2024 | Antena 1

O altă ediție spectaculoasă a celui mai nebun show de televiziune, iUmor! Concurenții au prezentat pe 14 septembrie 2024 numere de stand-up comedy, parodii, interpretări muzicale, sketch-uri comice, magie sau mimică din dorința de a stârni râsul juriului și al publicului. Rezultatele au fost pe măsură!

Cele mai tari momente de la iUmor, 14 septembrie 2014. Ce concurenți au urcat pe scenă + cele mai simpatice momente speciale din show

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor promite să fie unul savuros. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit și de data aceasta în căutarea celui mai amuzant concurent, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor care, împreună, prezintă rubrica iReal.

Lucian Ionescu și Oana Predescu i-au impersonat pe Ștefan Bănică și Stela Popescu în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

Articolul continuă după reclamă

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 iUmor, pe scenă au urcat Lucian Ionescu și Oana Predescu, care i-au impersonat pe marii actori ai scenei românești Ștefan Bănică și Stela Popescu într-un moment memorabil de comedie. Cei doi s-au pregătit în amănunt și i-au impresionat pe toți cei patru jurați cu o scenetă spectaculoasă. Prestația nu a făcut parte din concurs.

Cei doi au făcut deliciul serii cu un moment savuros, la finalul căruia Delia n-a putut decât să exclame: "Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb! Ne-am întors în timp, datorită lor și ne-am simțit ca odinioară", iar toată sala a fost în picioare. Cheloo, la rândul lui, a fost extrem de încântat de ceea ce a văzut, mărturisind, spre surprinderea tuturor: "Mă scuzați, sunt emoționat!", continuând: "A fost o reeditare de succes; aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj".

Citește și: Deșteapta Pământului, prima finalistă iUmor! Cosmin Natanticu și-a folosit wild card-ul și a trimis-o direct în finală

Bianca Lala, moment de stand-up în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

"Are față de televiziune fata asta!", a spus Bordea despre Bianca Lala, prima concurentă a serii, care l-a atras nu doar cu stilul umoristic, ci și si prin aspectul fizic plăcut. Delia a subliniat din prima că trăsăturile ei sunt pe gustul juratului, observație care s-a confirmat la finalul momentului de stand-up.

Printre altele, în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor, Bianca Lala a povestit într-un mod amuzant întâmplări din Cehia, țara în care locuiește și activează: "Mă pun în dificultate oameni de genul ăsta", a recunoscut Bordea, fiindcă textul concurentei nu l-a impresionat neapărat. În cele din urmă, prestația de stand-up comedy a Biancăi a primit 3 Like-uri, singurul care a respins-o fiind Cheloo. Ce înseamnă acest lucru? Că tânăra a avansat în Semifinala iUmor 2024.

Patrizio Ratto, moment inedit de pian și dans în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, a urcat pe scena iUmor și a prezentat un număr incredibil care a stârnit admirația tuturor: "Am foarte multe concerte cu artiști faimoși în Europa, America și Asia!", a spus el înainte să-și demonstreze veleitățile artistice.

"Omul e frumos, e italian, dansează bine, cântă la pian și pare și politicos. Ce să mai zic?", au fost cuvintele lui Bordea după numărul care a ridicat sala în picioare, în special pe doamnele din platou, continuând cu o ironie ce a stârnit amuzamentul tuturor: "Nu am pantofii la mine, că eram mult peste. Chiar, știi bătuta de Moldova, dansul nostru celebru?". La rândul lui, Cosmin Natanticu a mărturisit: "În sfârșit pot folosi în acest show un cuvânt pe care îmi doresc de mult timp să-l pot atribui unui număr: A fost un moment plin de virtuozitate!".

Patrizio Ratto a primit Like din partea lui Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Delia. Cheloo a vrut să aducă puțin echilibru în reacțiile entuziasmate ale colegilor și a oferit un Dislike sincer italianului.

Robotul Sophia, cu inteligență artificială, a făcut roast juraților în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

"E robot sau om?", aceasta a fost întrebarea de pe buzele tuturor. Sophia a șocat prin aspect și intonație, primind laude pentru măiestria cu care și-a dus prestația la bun sfârșit. Actrița Alina Crăiță, care s-a transformat pentru câteva minute într-un robot inteligent, a renunțat în cele din urmă la dicția sacadată și a primit cu resemnare 2 Da-uri și 2 Nu-uri din partea juraților.

În urma schimbărilor de regulament din sezonul 17 iUmor, acest lucru înseamnă că nu a obținut un scor minim și nu s-a calificat în etapa Semifinalelor.

Muhamed Hamerhand a spart nuci de cocos cu pumnii în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

La 65 de ani, Muhamed Kahrimanovici a venit la cel mai nebun show de televiziune din România pentru a arăta că în trei minute poate sparge un număr impresionant de nuci de cocos fără a folosi unelte speciale. Doar prin forța propriilor pumni, bărbatul a trecut la treabă și nu a dezamăgit!

"A venit un bunic și a început să dea King Kong, ca toți dracii, pe acolo!", a subliniat Bordea, în timp ce Delia n-a putut decât să exclame din ce în ce mai des "Au!" și "Wow!" pe măsură ce cojile săreau prin platoul iUmor.

Ca să-și demonstreze abilitatea și mai bine, Muhamed Hamerhand l-a provocat pe Bordea să spargă cinci fructe cu ciocanul, în timp ce el folosea doar membrele. Probabil ați ghicit deja cine a câștigat și la ce diferență. Cât despre voturi, bunicuțul a obținut doar două Like-uri și s-a întors acasă, în Germania, pentru a doborî alte recorduri mondiale.

Sergiu Fîrte a renunțat la haine și a dansat în combinezon de balerin în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii iUmor

Venit din Petroșani, orașul de origine al lui Natanticu, Sergiu Fîrte și-a descris cariera în actorie cât a putut de bine, pe scena iUmor. Cu glume despre partenera lui, aventurile din teatru și un limbaj colorat, Sergiu a șocat nu prin text, ci printr-o schimbare de ținută ieșită din comun.

Cu alte cuvinte, după ce și-a spus textul, Sergiu a apărut într-un combinezon alb de balerin și a dat tot ce-i mai bun la capitolul mișcare scenică. Părerile au fost împărțite la masa juriului: merită sau nu să avanseze în concurs? Decizia finală i-a aparținut lui Bordea, care i-a oferit până la urma un Da concurentului și i-a asigurat avansarea în faza următoare a emisiunii.

Emanuel Cîrstea și Ioana Ancea, de la "Camera 609" la iUmor, în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii

Cine a urmărit serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" îl știe drept Victor Popescu, medicul ginecolog care a avut grijă de sarcina protagonistei Eva pe parcursul poveștii. Emanuel Cîrstea a schimbat însă direcția și a prezentat alături de Ioana Ancea o scenetă clasică în studioul de la iUmor.

Inspirată de jocul de roluri redat pe scenă, Delia a glumit că se duce acasă și o face pe asistenta, secretara sau dominatoarea cu Răzvan, soțul ei. "Eu nu știu ce e. Un fel de minciună", a recunoscut Cheloo după ce a văzut ce au făcut cei doi concurenți pe scenă. Verdictul? 4 de DA și șansa ca Emanuel Cîrstea și Ioana Ancea să meargă în semifinala iUmor 2024.

Gică Gavrilă a revenit la iUmor și în sezonul 17. Ce a făcut în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii

Îl mai știți? A venit să încânte juriul și telespectatorii cu un nou scenariu de senzație! Mai exact, și-a creat propriul sport și propria emisiune TV.

Acompaniat de 3 fete în costum de baie, Gică Gavrilă a povestit că a făcut casting pentru a realiza o prestație unică la iUmor. Ca să câștige o vacanța în Dubai, cele 3 fete selectate de el au fost nevoite să se întreacă în alergare cu însuși Gică. Un tobogan buclucaș a fost locul în care s-a desfășurat competiția.

Deși inițial Gică a depășit două dintre concurente, cea de-a treia i-a luat fața. După ce și-a inventat propriul sport, propria emisiune, propriul casting și propriul job, Gică Gavrilă s-a autoproclamat victorios în ciuda rezultatelor reale și a plecat de la iUmor cu 2 Like-uri și 2 Dislike-uri.

Citește și: Florin Prunea, invitat special la iReal. Ce amintiri a depănat din cariera de fotbalist

Ramona Bădescu, apariție de milioane pe scena iUmor în ediția din 14 septembrie 2024 a emisiunii

În cel de-al doilea episod al noului sezon, Oana Dragne și Andreas Petrescu au avut-o ca invitată specială în cadrul rubricii iReal pe actrița Ramona Bădescu. Românca stabilită în Italia a revenit la iUmor într-o rochie răvășitoare, pusă pe glume.

"Îmi lipsea atmosfera, îmi era dor să mă distrez alături de oamenii de aici, să fiu ironică, atât la adresa mea, cât și la adresa celorlalți", a mărturisit Ramona, care, imediat ce și-a făcut intrarea în platou, a stârnit ropote de aplauze.

"Băi, oameni buni, femeia este extraordinar de frumoasă, arată incredibil de bine!", a declarat Cătălin Bordea imediat ce a văzut-o pe Ramona, care și-a făcut intrarea ca o adevărată divă, iar Cheloo, la rândul lui, și-a manifestat admirația: "Felicitări! Arată ca o adevărată doamnă!".

Ce a urmat pe scenă a fost un moment cu adevărat memorabil, la care nimeni nu se aștepta, iar Cosmin Natanticu a exclamat: "Ooooo, nu!", în timp ce Bordea a continuat, surprins: "Ce se întâmplă aici? S-au sărutat?!".

Oana și Andreas vor încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor.

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17 difuzat pe Antena 1 și disponibil în AntenaPLAY

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera toamna aceasta pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor. Împreună, prezintă rubrica iReal, care încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor.

Ramona Bădescu, apariție de milioane pe scena iUmor, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: „Ce se întâmplă aici? S-au sărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x