Antena

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Varză, concurentul la care cu greu te abții din râs. Ce a urmat după activarea Jokerului

Varză, cunoscut pentru momentele sale pline de amuzament, a revenit pe scena iUmor, într-o ediție cu totul specială: Second Chance Top Finaliși All Seasons. Iată cum s-a descurcat cel mai iubit dintre concurenți în a doua șansă! Momentul fabulos s-a lăsat cu o jurizare de pomină.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 16 Decembrie 2023, 20:44 | Actualizat: Sambata, 16 Decembrie 2023, 20:44
Galerie de imagini
iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Varză, concurentul la care cu greu te abții din râs. Ce a urmat după activarea Jokerului
Antena 1

Varză, pe numele său Daniel Ilie, a tot pășit pe scena de comedie de la Antena 1 încă din sezonul cinci și este cunoscut publicului iUmor datorită darului de a povesti cu haz.

„Sunt Daniel Ilie pentru publicul larg și Varză pentru voi ceilalți care mă cunoașteți. (...) Am lipsit la pandemie, că eram în Anglia, livram pizza și pe urmă m-am întors după pandemie și am continuat toate sezoanele, până acum.”, a precizat el la testimoniale.

Un modest din fire, Varză s-a descris ca fiind un om care iubește scena și publicul, așa că va lua a doua șansă drept un spectacol și nu ca o competiție.

„Eu, cu aparițiile la iUmor, am câștigat premiul de mai multe ori. Nu este despre a câștiga, ci este despre a iubi scena și a face lucrurile așa cum trebuie, ca lumea să se bucure de ele. Părțile financiare și toate alea vin după. Eu mă urc pe scenă cu bucuria de a mă urca pe scenă, pentru că aș fi în stare să mor pe scenă. M-aș bucura foarte tare să știu că sunt sus. Nu o iau ca pe o competiție, ci ca pe un spectacol, pentru că, în general, îmi place să fac spectacol.”, a mai adăugat Varză în culise.

Pe aceeași temă

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Varză, „omul care locuiește aici la noi”, a readus zâmbetele în platou

Nici bine nu a pășit pe scenă, că toți au bufnit în râs. Fostul component al trupei Terles Berles, considerat „omul care, practic, locuiește aici la noi în platou și, din când în când, îl mai rugăm să intre pe scenă, să ne facă să râdem”, a venit cu o poveste amuzantă despre experiența sa din UK, ca livrator de pizza, spre deliciul tuturor celor din sală.

„(...) Și mă duc la magazin, vine seara, încep livrările (...) în fața mea era un puști, un englez și vine <<comanda>> despre care vă vorbesc, managera magazinului, care era româncă, îi vorbește lu` ăsta într-o engleză pură pe care eu n-am înțeles-o, ăsta a zâmbit, s-a dat la o parte și a zis: <<Please, Daniel!>>. Și zic: <<Uite că englezii n-au boală pe noi că le-am luat joburile, mă lasă în fața lui!>>. Am luat comanda și am plecat pe strada respectivă.”, a început Varză momentul.

Pe urmă, concurentul a continuat cu o poveste amuzantă și foarte bine pusă la punct, care a reușit să îi cucerească pe cei patru jurați.

„(...) Și văd casa, începea un gard de vreo 600-700 de metri mic, de piatră și mă uit după el... văd un cimitir. O iau de la capăt. Unu, trei, cinci. Unde e șapte? Și zic că e dincolo de zidul cimitirului. Mă urc în mașină, ajung, mă bufnește și râsul că am văzut casa, am coborât, dar scria nouă. Zic că nu are cum... Mă întorc înapoi, m-am uitat și pe partea cealaltă, că am zis că dacă suntem în Anglia... Și zic că poate o fi în aceeași curte. Am intrat la numărul cinci, s-au aprins luminile alea pe senzori și, cu coada ochiului, am văzut, pentru că sunt născut și crescut în Ferentari, o bicicletă. A fost tentant, dar era prima mea seară. Am zis că să duc pizza caldă.”

„M-am urcat în mașină și o iau înapoi spre numărul nouă și zic că e acolo. Și când ajung la jumătea cimitirului, văd o plăcuță pe gard, cu o săgeată care indica numărul șapte. Mă uit în cimitir și văd undeva la 200 de metri o casă care avea o luminiță care pâlpâia. Pun mâna pe telefon și sun la magazin, ăia râdeau, se prăpădeau și îmi zic: <<Acolo e!>>. Iau pizza, am intrat în curtea cimitirului. Vreau să vă zic că nu pășeam, ci levitam! Să nu aud nimic, că muream acolo. Am sunat la ușă și a apărut Einstein! Nu mint! Cu părul lui Einstein, cocoșat, cu niște dinți galbeni și a zis: <<Hello!>>. Când l-am văzut, am rupt-o la fugă pe alee... Până să ajung la mașină, i-am strigat mașinii: <<Demarează!>>. Mi-am adus aminte de bicicleta de la numărul cinci, am luat-o și dăi pedale! Am ajuns în fața magazinului, am aruncat bicicleta și în fața prăvăliei, ghici ce! Era mașina! Se deschide geamul, era englezul în mașină și zice: <<Keep the change!>>”.

Recomandari A1

„După asta am tras o concluzie: nu știam că morții pot mânca pizza și conduce mașini. Eu știam că morții doar votează.”, a încheiat superb Varză, în ediția cu numărul zece iUmor.

„Acesta a fost un moment de stand-up exact cum trebuie. Așa se face!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale, iar Cosmin Natanticu l-a descris pe Varză ca fiind un bun povestitor și foarte expresiv.

Pentru a face ca momentul să fie unul și mai amuzant, Delia a decis să își folosească Jokerul, astfel că Natanticu, Bordea și Cheloo au fost „obligați” să jurizeze cântând. Jurizarea în tonuri de doine, sârbe, romanțe și tango a fost de pomină! Dintre toți, Cheloo a fost singurul pe frecvențe, ceea ce i-a impresionat pe colegii săi de la masa juriului.

„Cheloo s-a descurcat cel mai bine... admirabil!”, a spus Cosmin Natanticu, iar Cătălin Bordea a precizat: „Dar el ascultă romanțe. A și zis la un moment dat. Mai are de astea de nu îți vine să crezi.”

După ce l-a complimentat pentru numărul foarte tare, Delia a dezvăluit că este pasionată de cimitirele din Londra: „Eu ador cimitirele din Londra. Eu le caut să mă duc să mă plimb. Sunt superbe la ei. Sunt înnebunită!”

Pentru că atât momentul, cât și povestea au fost foarte admirabile, Varză a primit toate cele patru like-uri: „Un moment bun cu totul!”.

Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 15 cătălin bordea cheloo delia cosmin natanticu comedie umor varză
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei 18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
Citește și
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru aka Dana Budeanu, super moment plin de umor: Mobilați-vă...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru:...
iUmor sezonul 16, 5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, scenetă amuzantă despre conflictele de la...
Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și...
Video recomandate
Video
Citește și
Tiramisu din cozonac rămas de la Paște. Rețeta rapidă și delicioasă din doar câteva ingrediente Catine.ro
Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului. Astăzi este de nerecunoscut Happy Channel
Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină Libertatea.ro
Ce fac autoritățile pentru a aduce tezaurul României acasă. Avocat: ”Până la termene limită,... Ziare.com
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu... AntenaSport
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități mai fac parte din topul... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios HelloTaste.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la... Antena3.ro
Îți poate intra cineva în telefon de la distanță? Experții au oferit un răspuns clar useit
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Ce are Terra în comun cu Marte? Cercetătorii au găsit roci bogate în oxigen care indică multe asemănări Wall-Street
Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan în ziua de Paște! Cum a petrecut vedeta Kudika
Cu ce să stropești trandafirii plini de afide. Amestecul care face minuni cu florile tale, e bun și la mușcate Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Florin Piersic a ajuns la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală. Marele actor rămâne sub... Observator
6 fructe uscate bogate în proteine. Cum îți pot completa dieta MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și... ProSport
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva... Gandul
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO.... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Taylor Swift a lipsit de la Met Gala pentru al optulea an consecutiv. Cântăreața nu a mai participat la cea mai... ZUTV
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc UseIT
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa sezonul 9. De ce Cristian a chemat-o pe Antonia după nici două săptămâni, deși spunea că vrea să-i dea timp să se refacă
Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY)
(P) Siguranță fără frontiere: Descoperă avantajele camerelor de supraveghere wireless
David Popovici conduce o decapotabilă de aproape 200.000 de euro. Cum arată ”bijuteria” pe patru roți a sportivului
Mătreața: ce este, de ce apare și cum se poate trata
Când se poate spăla după Paște. Cele trei zile din Săptămâna Luminată în care sunt permise activitățile casnice
Florin Piersic a fost transferat de la spitalul din Cluj în București. Care e starea de sănătate a actorului în vârstă de 88 ani
Eurovision 2024. Care sunt primele 10 țări calificate și cum a fost momentul reprezentantei din Moldova, Natalia Barbu
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor. Ce a urmat
Mai multe