Antena

Evită să îți cumperi apartament la acest etaj. De ce nu este indicat

Viitorii proprietari trebuie să țină cont de niște reguli nescrise atunci când vine vorba de achiziția unei locuințe într-un bloc. În acest mod pot evita anumite pericole.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 16:43 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 16:43
Galerie de imagini
La ce trebuie să-și îndrepte atenția românii care doresc să-și cumpere o nouă locuință
Shutterstock, ProfiMedia

Cei care doresc să-și achiziționeze o locuință trebuie să țină cont de o sumedenie de aspecte. Această alegere este una dintre cele mai importante în viață și trebuie tratată cu multă atenție. Nu este indicat să se ia decizii în grabă, dat fiind că astfel de achiziții sunt pe termen lung și afectează viața fiecărei familii.

Pe aceeași temă

Specialiștii susțin că oamenii nu trebuie să fie atenți doar la aspectul financiar și la cum arată locuința, ci și la etajul la care se află. Iată de ce este un aspect de o importanță majoră.

Pe aceeași temă

Evită să îți cumperi apartament la acest etaj. De ce nu este indicat

Conform unei surse, speciliștii în domeniu susțin că nu este deloc indicat să alegi un apartament sau o garsonieră la un anumit etaj.

Pe aceeași temă

Este vorba de etajele superioare ale blocurilor. Un motiv ar fi poluarea fonică în creștere în marile orașe. Potrivit studiilor, pe mai multe străzi din capitală nivelul zgomotului depășește limita admisă, mai exact de 50 de decibeli.

Pe aceeași temă

Conform sursei menționate anterior, pe aproximativ 75 de străzi din București, zgomotul ajunge la 100 de decibeli. Ceea ce afectează major calitatea vieții celor care trăiesc în locuințele aflate la etajele superioare ale blocurilor.

Pe aceeași temă

Din această cauză este recomandat să se evite achiziționarea locuințelor la etajele superioare. Zgomotul la ultimul nivel de la blocuri este constant și foarte supărător. Întreaga viață le este afectată celor care aleg să locuiască acolo.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Poluarea fonică afectează viața persoanelor care locuiesc în respectivele apartamente sau garsoniere. Acestea nu se pot odihni corespunzător, ceea ce duce la insomnie și la alte probeleme de sănătate, precum anxietatea.

Pe aceeași temă

De asemenea, vor deveni irascibili, iar relațiile cu cei din jur vor avea de suferit. Totodată, lipsa de răbdare și de concentrare le va afecta și viața profesională.

Pe aceeași temă

În București, aproximativ 700.000 de persoane sunt expuse zilnic la poluare fonică, fără să-și dea seama. Efectul de tunel care se produce între blocuri este intensificat de zgomotele mașinilor personale, avioanelor și ale mijloacelor de transport în comun.

Whatsapp LinkedIn
poluare fonică cumpărare locuință achiziționare apartament bloc zgomot
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și