Bautura: Aperol cu busuioc si capsuni
Acesta este un cocktail cu ierburi aromate, perfect pentru o zi calduroasa. Timp de preparare: 10 minut.
Publicat: Vineri, 11 Mai 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 24 Decembrie 2020, 18:53Ingrediente
o legatura mica de busuioc
500ml apa
500ml de Aperol
1,5 litri de limonada
200g de capsuni
Mod de preparare
1. Cu o noapte inainte, se mixeaza in robotul de bucatarie frunzele unei legaturi mici de busuioc cu 500ml apa. Se umplu 2-3 tavi de cuburi de gheata cu acest amestec si se congeleaza peste noapte, pana devin solide. In ziua servirii, se amesteca intr-o carafa mare 500ml de Aperol cu 1,5 litri de limonada de la frigider. Se adauga cateva cuburi cu amestec de busuioc si 200g de capsuni de la frigider. Se mixeaza si se serveste.