Antena

Metodă rapidă de marinare a cărnii de porc. Rezultatul este delicios

Carnea de porc este printre specialitățile de Crăciun. Iată o metodă rapidă de marinare.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 18 Decembrie 2024, 17:14 | Actualizat: Miercuri, 18 Decembrie 2024, 17:15
Galerie de imagini
Rețetă rapidă ideală pentru carnea de porc
Shutterstock

Oamenii sunt în febra pregătirilor pentru Crăciun. De la decorațiuni până la meniul de sărbători și cadourile sunt puse la punct în aceste zile.

Carnea de porc este aproape nelipsită de pe mesele românilor în aceste zile. Deși încă suntem în post, românii se pregătesc pentru mesele îmbelșugate de sărbători.

Pe aceeași temă

Metodă rapidă de marinare a cărnii de porc. Rezultatul este delicios

Friptura de porc este una dintre vedetele mesei de Crăciun. Aceasta trebuie să fie cât mai fragedă și gustoasă. Dacă unii oameni au timp să marineze carnea după metoda clasică, de aproximativ două zile, alții au nevoie de o metodă rapidă pentru același rezultat delicios.

Această metodă este ideală pentru orice fel de carne, nu doar cea de porc. Acest proces nu necesită mai mult de câteva ore.

Pe aceeași temă

Ingrediente

- ulei de măsline

- sare

- boia

- piper

Recomandari A1

- plante aromatice, după gust

- component acid, precum bere, vin, suc de mere, oțet aromatic sau iaurt

- usturoi sau ceapă (opțional)

- sos, precum cel de soia, curry sau unul iute.

Cel mai important ingredient, potrivit unei surse, este componentul acid, care îi dă un gust deosebit. Dar și sosul. Carnea de porc este complimentată deosebit de sosul de sosurile propuse mai sus.

Pe aceeași temă

Metodă de preparare

Într-un vas încăpător se amestecă ingredientele. În funcție de cantitatea de carne, se folosesc câteva linguri de ulei de măsline, jumătate de pahar de vin alb sec, cimbru, sare, boia dulce, piper. De asemenea, se pot adăuga doi căței de usturoi, salvie, oregano, sos la alegere și ierburi aromatice.

Pe aceeași temă

După care se ia carnea și se unge cu acest amestec. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se lasă la marinat în frigider. După doar câteva ore se poate găti carnea, iar rezultatul este delicios. De asemenea, poate fi păstrată la frigider 48 de ore.

Whatsapp LinkedIn
carne marinată metodă de marinare a cărnii de porc carne de porc marinare rapidă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Thriller-ul captivant Scarlet Hill se vede acum în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1. Ceea ce părea a fi un accident devine, dintr-o dată, sursa unor serii de secrete și conspirații înfiorătoare.
Stirile zilei Probleme pentru românii cu facturi de la Electrica. Hackerii care au lansat atacul au cerut milioane de euro răscumpărare
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și