Mic dejun delicios: Croissante cu ciocolata si migdale
Martipanul cumparat si incalzit este o alternativa rapida pentru crema Frangipane. Daca nu iti place martipanul, foloseste doar ciocolata.
Publicat: Vineri, 23 Decembrie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 07 Februarie 2021, 20:51- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente
6 croissante
100g de martipan, zdrobit in bucati mici
50g de migdale prajite, tocate}
50g de ciocolata cu lapte, tocata
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180˚ C/gaz 4. Se despica fiecare croissant pe lungime, dar nu se taie de tot - trebuie sa se deschida ca o carte. Se intinde martipan pe partea de jos a croissantelor, apoi se adauga o lingurita de migdale si una de ciocolata.
2. Se inchid croissantele, se pun pe o tava, se stropesc cu restul de ciocolata si se presara cu restul de migdale. Se dau la cuptor timp de 5 minute sau pana cand se topeste ciocolata. Se servesc calde.
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food!