Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne învață să preparăm o delicioasă Rețetă din Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm papilele cu odelicioasa rețetă din Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii, rețetă pe care a denumit-o "Mușchiuleț gătit cu drag".
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 16 Ianuarie 2020, 09:46 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 14:48Este o mâncare extrem de gustoasă, cu o combinație perfectă de ingrediente și un mod de preparare destul de simplu.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii:
- 1 kg mușchiuleț de porc
- 500 gr păstârnac
- 1 ceapă
- 800 gr pastă de roșii
- Pentru servit:
- brânză
- smântână
- castraveți murați
- roșii cherry
Mod de preparare pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii
Mușchiulețul de porc se taie în rondele de aproximativ 3-4 cm, iar legumele în rondele mai mari și se așază împreună, într-o tavă de cuptor. Se asezonează cu sare și piper, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor la temperatură medi până se rumenesc pe toate părțile.
Apoi se transferă într-o oală, se adaugă peste ele sosul de roșii și se dau din nou la cuptor pentru câteva minute, până se întrepătrund legumele cu sosul.
Se servesc cu puțină smântână și brânză sărată, dar și cu roșii cherry și castraveți murați.
Un deliciu garantat și ușor de preparat!