Reteta: Spaghete cu ton si nuci
Pastele cu ton sunt delicioase, mai ales daca pestele este proaspat. Insa, pentru a fi mai cremoase si aromate, exista cateva secrete care va pot ajuta in acest caz.
Publicat: Marti, 10 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 04 Februarie 2021, 14:55Ingrediente pentru reteta Spaghete cu ton si nuci:
- ton (proaspat sau la conserva)
- spaghete
- rosii in suc propriu
- oregano, busuioc
- 4 catei de usturoi
- cub de supa concentrat
- ulei de nuca (sau un pumn de nuci pisate)
Mod de preparare pentru reteta Spaghete cu ton si nuci:
1. Spaghetele se pun in apa fiarta, peste care sa aruncati o lingura de ulei masline. Apoi puneti tonul intr-un castron si amestecati pana obtineti o pasta.
2. Peste ton se pun conserva de rosii, o lingura de ulei de nuci sau nuci pisate, condimentele si usturoiul facut mujdei. Compozitia se bate cu un tel, pana devine spumoasa.
3. Puneti o lingura de ulei de masline la incins, peste care sa adaugati compozitia si cubul concentrat. Pastele se servesc fierbinti si se pot consuma cu parmezan sau mozzarella.
Pofta buna!
Foto: dailyunadventuresincooking.com