Reteta: Taitei cu somon si sos alb
Un preparat gustos si sanatos in acelasi timp, datorita somonului, care contine acizi grasi omega. Sosul alb ii da o consistenta cremoasa, preparatul fiind ideal chiar si pentru cei care nu consuma peste in mod normal
Publicat: Luni, 16 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Duminica, 07 Februarie 2021, 22:55Ingrediente pentru reteta Taitei cu somon si sos alb:
- doua fileuri de somon
- 300 ml de smantana
- ceapa verde
- o mana de nuci
- ulei de masline
Mod de preparare pentru reteta Taitei cu somon si sos alb:
1. Somonul se taie fasii marunte si se pune la fript in tigaie, dupa care se adauga smantana si nucile. Se mai lasa inca 3 minute.
2. Peste taiteii fierti se toarna 2 lingurite de ulei de masline si se pune adauga sosul. Deasupra de presara ceapa taiata marunt.
Pofta buna!
Foto: knowledge.allianz.com