Reteta zilei: Spaghetti puttanesca
Incearca aceasta reteta italiana, pentru un pranz delicios si aromat!
Publicat: Miercuri, 01 Februarie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 11 Februarie 2021, 20:53- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru reteta Spaghetti puttanesca:
- ulei de masline;
- 2 catei de usturoi, taiati fin;
- 1 borcan de sos cu rosii si busuioc;
- 1 lingura de capere, taiate daca sunt mari;
- 2 fileuri de ansoa, scurse de ulei si taiate;
- 1 mana de masline verzi fara samburi, feliate;
- 1 varf de lingurita fulgi de chilli;
- 200g de spaghete.
Mod de preparare pentru reteta Spaghetti puttanesca:
1. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se prajeste doua minute. Se adauga sosul, caperele, ansoa, maslinele si chilli. Se fierb doua minute.
2. Se fierb spaghetele potrivit instructiunilor de pe pachet. Se scurg, se amesteca cu sosul si se servesc.
Recomandari A1
Pofta buna!
FOTO: goodfood.ro