Dieta fara gluten te scapa de kilogramele in plus!
Daca ai intoleranta la gluten, trebuie sa fii foarte atenta la regimul tau alimentar. Dieta fara gluten mentine sanatatea organismului si te scapa de kilogramele in plus.
Publicat: Miercuri, 18 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 16:37- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Glutenul este o proteina care se gaseste in paine, biscuiti si paste fainoase. Aceasta este responsabila pentru starile de balonare, greata, constipatie sau dureri de cap. De aceea, este indicat sa renunti la alimentele bogate in aceasta proteina.
In plus, reducand fainoasele, poti scapa si de kilogramele in plus.
Iata ce ar trebui sa contina o dieta fara gluten!
1. Micul dejun - orez expandat cu lapte, o mana de migdale crude, jumatate de banana, o ceasca de iaurt grecesc si un ou fiert tare. Poti combina aceste produse dupa preferinte.
2. Gustare - poti opta pentru un mar, o para sau o bucata de branza degresata.
3. Pranzul - o salata de ton cu maioneza fara grasime. La aceasta, poti adauga sucul de la o lamaie, o lingura de arpagic tocat sau o rosie. La desert, poti servi o portocala.
4. Gustare - o mana de migdale sau un bol de salata de fructe.
5. Cina - orez brun cu arpagic, o bucata de branza fara grasime, un iaurt grecesc sau o salata de leurda. La desert, poti servi o inghetata fara gluten.
Sursa: examiner.com
FOTO: hepta.ro