Antena

Când apare incontinența urinară și ce soluții există. Medicul urolog Vlad Olaru a oferit explicații la MediCOOL

Medicul Mihail Pautov l-a avut ca invitat la emisiunea MediCOOL pe Vlad Olaru, medic urolog. Acesta a precizat ce soluții există în cazul incontinenței urinare, care apare de regulă după chirurgia urologică.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 13:41 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 13:53
Galerie de imagini
Medicul urolog Vlad Olaru a vorbit la MediCOOL despre soluții pentru incontinența urinară
Antena 1

Medicul urolog Vlad Olaru a vorbit la MediCOOL despre soluții pentru incontinența urinară. Există soluții medicamentoase, chirurgicale, dar și produse care îi pot ajuta pe pacienți, în cazul incontinenței urinare.

„Această incontinență urinară apare de regulă după chirurgia urologică și în special după chirurgia prostatei, după chirurgia vezicii urinare, sau după chirurgia în zona pelvină. Regăsim această incontinență urinară în special la pacienții operați cu neoplasm de prostată. Ea de regulă este manageriată destul de bine”, a explicat medicul urolog.

Medicul urolog Vlad Olaru, despre incontineța urinară. Ce soluții există

„Există foarte rar situații când pacientul va pierde urină permanent și dacă va pierde urină permanent, atunci avem soluția de a monta sfinctere artificiale. Avem și situații când apare o hiperactivitate a mușchiului care contractă vezica urinară și atunci avem un arsenal terapeutic care este pus la dispoziție acestor pacienți și vorbim de tratamentul medicamentos și de anumite produse care ajută pacienții să treacă peste această problemă”, a mai spus medicul la MediCOOL.

Există anumite produse care ajută pacienții să treacă peste această problemă. Când a vorbit despre soluțiile în cazul incontinenței urinare, medicul a prezentat Tena Pants, produse care s-au dovedit a fi foarte utile pentru pacienții care se confruntă cu această problemă.

Whatsapp LinkedIn
medicool 2024 mihail pautov
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Cel mai ieftin bilet de avion vândut toamna asta a costat 30 de euro. Ruta aleasă de tot mai mulţi români
Citește și
MediCOOL sezonul 7, 5 octombrie 2024. Cum putem să prevenim infecțiile provocate de animalele de companie
MediCOOL sezonul 7, 14 septembrie 2024. Ce trebuie să conțină coșul perfect pentru o alimentație...
Medicool sezonul 6, 15 iunie 2024. Cum se manifestă criza vârstei de mijloc la bărbați
Medicool sezonul 6, 15 iunie 2024. Totul despre adenomul de prostată și disfuncția erectilă
Video recomandate
Video
Citește și