Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” îți arată cum să pregătești cele mai delicioase brioșe. În Casa Mireselor, nu bine le scotea din cuptor, că erau deja „terminate”!
Nu mai e un secret că Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” este pasionată de gătit. A demonstrat-o și în timpul show-ului matrimonial când a pregătit cele mai delicioase mâncăruri pentru concurenți. De data asta, le-a prezentat fanilor o rețetă de brioșe pe blog.
Publicat: Vineri, 27 Ianuarie 2017, 09:30 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37Nu mai e un secret că Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” este pasionată de gătit. A demonstrat-o și în timpul show-ului matrimonial când a pregătit cele mai delicioase mâncăruri pentru concurenți. De data asta, le-a prezentat fanilor o rețetă de brioșe cu cartofi pe blog.
Ingrediente:
6 cartofi
1 ceapă uscată
1 ceapă verde
3 ouă
50 g brânză cheddar
1 ardei kapia
200 g ciuperci conservă
50 g salam uscat
50 g măsline
100 g unt
2 linguri ulei floarea soarelui
Sare
Piper
Bicarbonat
Mod de preparare
Cartofii fierți și pasați că pentru piure îi amestecăm cu untul, apoi adăugăm brânză și măslinele tăiate mărunt. Restul ingredientelor le călim câteva minute în cele două linguri de ulei, apoi le punem peste compoziția cu cartofi. Separat, mixam 3 ouă și le adăugăm peste compoziție, adăugând în același timp și un praf de bicarbonat, sare, piper și ce condimente va mai fac cu ochiul. Pregătim o tavă de brioșe cu hârtiile corespunzătoare și le umplem cu aluat precum în imagini. Le punem la aprox 175 de grade pentru vreo 20 de minute, până când vedeți că sunt puțin rumenite deasupra.
Foto Credits: Doamna T