Antena

Anunțul pe care Daiana și Dani de la Mireasa l-au făcut recent în mediul online. Fanii acestora nu s-au așteptat la această veste

Daiana și Dani de la Mireasa au făcut un anunț mult așteptat de fanii lor. Cei doi au publicat pe conturile lor de socializare un mesaj emoționant.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 26 Septembrie 2023, 12:05 | Actualizat: Marti, 26 Septembrie 2023, 17:06
Galerie de imagini
Anunțul pe care Daiana și Dani de la Mireasa l-au făcut recent în mediul online. Fanii acestora nu s-au așteptat la această veste
Antena 1

Cei doi foști concurenți au fost bucuroși să anunțe pe toată lumea că au împlinit 7 luni de relație. Aceștia au scris câteva cuvinte emoționante pe rețelele de socializare.

Daiana și Dani de la Mireasa, mesajul emoționant pe care l-a scris în mediul online. Ce au anunțat

Daiana și Dani de la Mireasa au publicat un mesaj emoționant cu privire la relația lor și au surprins pe toată lumea. Cei doi au împlinit 7 luni de relație și au făcut anunțul și în mediul online, unde sunt urmăriți de un număr mare de persoane.

Pe aceeași temă

Iată ce au scris aceștia:

„7 luni dar parcă te cunosc de-o viață. De ce? Pentru că am trecut prin atât de multe într-un timp atât de scurt. La bine și la greu mereu. Te iubesc la nesfârșit!”, a fost mesajul pe care Daiana l-a scris pe rețelele de socializare.

Daiana și Dani, dragoste la prima vedere. Cum s-a desfășurat povestea lor în casa Mireasa

Dani a intrat în casa Mireasa pe 31 ianuarie, la două săptămâni de la debutul sezonului 7. Acesta a interacționat cu Denisa, cu care a și intrat într-o cunoaștere, însă intrarea în competiție a Daianei, pe 7 februarie, avea să-i dea lumea peste cap fiului doamnei Loredana.

Pe aceeași temă

Dani și Daiana au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto, iar conversațiile și apropierile de atunci dintre cei doi i-au făcut pe telespectatori să-și dea seama cât de mult se potrivesc. De altfel, când a intrat în casă, Dani a spus că-și dorește o relație cu o fată blondă, înaltă, cu ochii verzi.

Dani a fost pus într-o situație dificilă atunci, având în vedere că avea de ales între două fete. Când și-a verbalizat pentru prima oară alegerea, Dani a precizat că dorește să meargă mai departe cu Denisa, fapt care a bulversat-o pe Daiana, care era convinsă de chimia dintre ea și fiul doamnei Loredana, după ce au avut un schimb de priviri. Deși a rostit numele Denisa, Dani o avea în suflet și în gând pe Daiana și încercând să-și explice sentimentele a adus în discuție ideea dragostei la prima vedere.

Recomandari A1

Dani și Daiana s-au sărutat la o petrecere, pe ringul de dans, când artista invitată interpreta o melodie de dragoste. În emisia de Mireasa de pe 27 februarie cei doi s-au declarat un cuplu.

Pe parcursul lor în competiția Mireasa Dani și Daiana au avut parte de multe zâmbete, de momente amuzante, dar și de lacrimi și momente tensionate. Cei doi au cunoscut părți din trecutul partenerului, însă dezvăluirile au venit la pachet cu o încărcătură emoțională.

Doamna Loredana, mama lui Dani, i-a susținut pe cei doi și a ținut să-i povestească fetei că băiatul a avut un trecut tumultuos, cu anturaje periculoase și că în prezent Dani este total diferit față de cum era în urmă cu puțin timp, înainte de conștientizarea problemelor.

Și Daiana a făcut o confesiune legată de prima ei experiență intimă, iar faptul că a expus un astfel de detaliu la televizor, în fața părinților, au făcut-o să aibă remușcări. Fata a plâns, iar Dani i-a fost alături.

Cu siguranță fanii emisiunii Mireasa își amintesc de momentul în care Simona Gherghe a făcut o glumă cu Dani și Daiana, păcălindu-i că băiatul ar trebui să fie eliminat, iar cei doi au avut o reacție emoționantă.

Înainte de a sărbători o lună de relație cu Daiana, Dani i-a strecurat o poză pe sub ușă iubitei sale, gest care e interzis potrivit regulamentului. Tinerii s-au gândit la sancțiunea pe care o vor primi, iar Simona Gherghe a făcut o glumă: „Îmi pare rău. Te rog să o îmbrățișezi pe Daiana și să părăsești casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dani a făcut câțiva pași. Lacrimile Daianei au țâșnit instantaneu. Prezentatoarea Mireasa a spus că a fost doar o glumă și l-a îndemnat pe Dani să se întoarcă pe canapea lângă iubita lui. Din reacția tinerilor s-a putut vedea cât de mult se iubesc și cât de tare ar fi suferit dacă ar fi fost despărțiți.

După toate momentele în care și-au făcut planuri de viitor, și-au pus bazele relației, s-au susținut reciproc și au învățat cum să-și pună limite în cuplu, cei doi s-au logodit în luna mai.

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, la mare. Deși Dani a uitat cuvintele pe care își dorea să le rostească în timp ce se afla în genunchi în fața iubitei, momentul a fost unul memorabil. La scurt timp după ce Dani a cerut-o în căsătorie pe Daiana, fata și-a dorit un schimb de rol și în joacă l-a cerut și ea pe Dani de soț, mărturisindu-i dragostea ei.

Dani și Daiana au avut parte de momente dificile când doamna Loredana a decis să plece din competiție, fata s-a simțit singură atunci în casa fetelor și a plâns, însă Dani a încurajat-o permanent.

După un carusel de emoții trăite în casa Mireasa, Dani și Daiana au decis să depună actele de căsătorie și să supă „Da” în finala sezonului 7.

Whatsapp LinkedIn
daiana mireasa dani mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său: "Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate"
Citește și
Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce...
Mireasa sezonul 7. Care e statusul relației dintre Dani și Daiana. Ce se întâmplă între ei și ce au...
Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa...
Mireasa sezon 7. Daiana și Dani au făcut slujba de logodnă. Imagini cu cei doi în biserică
Video recomandate
Video
Citește și
Gnocchi alla Sorrentina. Rețetă din bucătăria italiană Catine.ro
Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America Happy Channel
FOTO. Locul din România despre care CNN spune: „vă face să vă pierdeți mințile” Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare AntenaSport
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Ce imagini de colecție au... Elle
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei!... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești HelloTaste.ro
Gaura covrigului e doar o iluzie. Numărul uriaș de calorii al produselor din patiserii Antena3.ro
Cât de mult trăiesc câinii. Rasele care au cea mai lungă durată de viață useit
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO: Vânzătorii de pantofi au călcat strâmb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei Wall-Street
Jennifer Lopez, reacție dură în urma speculațiilor legate de divorț. Răspunsul tranșant al vedetei Kudika
Horoscopul banilor 27 mai- 2 iunie cu Remus Ionescu. 3 zile de bani pentru această zodie! Playtech
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute... Redactia.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo... Observator
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român ProSport
Nu e caricatură! Cum arată Kate Middleton în portretul „REGAL”. Prințesa a rămas fără cuvinte! Gandul
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO CanCan
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting DeParinti
Cine este Pattie Mallette, mama susținătoare a lui Justin Bieber. Relația ei cu Hailey, soția cântărețului ZUTV
De unde provine petrolul, de fapt. Mulți cred că s-a format din dinozauri, dar adevărul e altul UseIT
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase Hello Taste