Antena

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ce au speculat fanii emisiunii

Fanii Mireasa au observat că Bianca și Mihai nu mai au poze de cuplu pe rețelele sociale. Pe grupurile dedicate emisiunii au existat speculații referitoare la cei doi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 14:59 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 15:32
Galerie de imagini
Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale
Antena 1

În timp ce unii fani Mireasa cred că Bianca și Mihai s-au despărțit, alții consideră că cei doi pur și simplu își trăiesc viața în afara rețelelor sociale. Totuși, cineva a observat că Bianca și-a schimbat statusul de pe Facebook din: „Într-o relație cu Dumitru Andrei Mihai” în „singură”.

Bianca și Mihai nu au oferit detalii despre statusul relației lor, însă într-adevăr, cei doi nu mai au nicio poză împreună pe rețelele sociale.

Pe aceeași temă

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa nu mai au poze de cuplu pe rețelele sociale

„Nu s-au despărțit, stau în Constanța. I-am văzut săptămâna trecută împreună”, a spus cineva, în timp ce altcineva a spus: „Cred că s-au despărțit! Ea avea în profil „Într-o relație cu Dumitru Andrei Mihai” ! Acum are „Singură”!.

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa nu au confirmat și nici nu au infirmat speculațiile apărute pe grupurile dedicate fanilor emisiunii.

Pe aceeași temă

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curtat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Recomandari A1

Cei doi au ajuns în Finala sezonului 2 Mireasa, însă Bianca a spus „Nu”, dorind să vadă cum decurge relația lor în afara casei Mireasa.

Bianca și Mihai au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa. Cei doi nu s-au căsătorit în cadrul competiției, lucru care a dat multora de gândit că relația lor nu va funcționa. Timpul a demonstrat însă că dragostea a izbândit, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dincolo de un act care să le ateste relația.

Whatsapp LinkedIn
concurenti mireasa mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția...
Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa, și-a botezat gemenii. Imagini de la...
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie...
Maria, Ștefan și doamna Iuliana, în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum arată acum viața...
Video recomandate
Video
Citește și