Antena

Mireasa, sezon 4. Cum a răspuns Raluca Șaulescu când a fost întrebată dacă este însărcinată. Care este adevărul

Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor după experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tânăra a fost întrebată dacă este însărcinată, iar răspunsul ei a fost extrem de sincer.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 23 Martie 2024, 13:49 | Actualizat: Sambata, 23 Martie 2024, 13:49
Galerie de imagini
Tânăra a fost întrebată dacă este însărcinată, iar răspunsul ei a fost extrem de sincer
Antena 1

Raluca și Ion Șaulescu, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 4, și-au făcut apariția în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Cei doi au revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, după o perioadă în care au decis să își trăiască povestea de iubire departe de ochii lumii.

Aceștia s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, unde s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt. Relația lor a început cu pași timizi, dar siguri. Deși mulți credeau că nu vor rămâne împreună, Raluca și Ion Șaulescu au demonstrat tuturor că se iubesc mai mult ca niciodată.

În ciuda certurilor și neînțelegerilor din cuplu, cei doi au luat decizia de a se căsători în Marea Finală din Mireasa sezonul 4. Aceștia au mers cu zâmbetul pe buze în fața ofițerului de stare civilă și au spus un „DA” hotărât.

La aproape doi ani și jumătate de când au făcut pasul cel mare, Ion și Raluca Șaulescu se înțeleg de minune. Foștii concurenți ai show-ului matrimonial duc o viață liniștită și fericită, fără să se afișeze prea mult în văzul curioșilor.

Pe aceeași temă

Pentru că activitatea lor din mediul online nu mai este atât de intensă, susținătorii s-au întrebat dacă nu cumva tânăra are să le dea o veste. Prietenii virtuali s-au gândit și la posibilitatea că Raluca ar putea fi însărcinată.

Așteaptă sau nu Raluca și Ion Șaulescu de la Mireasa sezonul 4 un copil. Cum a răspuns fosta concurentă a show-ului matrimonial

Raluca și Ion Șaulescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 Mireasa. Aceștia au fost susținuți de o mulțime de telespectatori pe care îi ține la curent și acum cu cele mai speciale evenimente din viața lor prin intermediul rețelelor sociale.

De curând, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au fost prezenți în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii, unde au vorbit despre viața lor din prezent. Gabriela Cristea nu a ezitat nici măcar o secundă și a ținut să o întrebe pe tânăra dacă este însărcinată: „Am o întrebare direct de la producător”.

Pe aceeași temă

Raluca Șaulescu a fost luată prin surprindere de moderatoarea emisiunii. Aceasta a răspuns că nu așteaptă un copil, ci a luat în greutate câteva kilograme.

Recomandari A1

„Nu, nu sunt! Am cam pus pe mine, m-am îngrășat”, a mărturisit ea.

„Nu, nu, mi-a zis că ai o lumină așa aparte pe care o au femeile însărcinate”, i-a mai spus Gabriela Cristea

„Cu siguranță dacă ar fi fost, aș fi împărtășit cu voi această veste”, a mai adăugat Raluca Șaulescu, sub privirea atentă a soțului ei.

De la ce pornesc certurile dintre Raluca Șaulescu și soacra ei

Tot în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, Raluca Șaulescu a dezvăluit că are o relație bună cu soacra ei, însă mai există certuri între cele două deoarece locuiesc în aceeași casă, iar diferențele de caracter sunt vizibile.

„Ca în orice familie, când se stă la comun apar discuții de la orice. Sunt mai tânăra, am un alt stil de viață și nu pot să fiu cum este ea. Am ce învăța de la ea, doar că încă sunt tânăra și merg cumva pe alt drum”, a evidențiat ea.

Whatsapp LinkedIn
raluca saulescu mireasa sezonul 4 raluca mireasa ion mireasa concurenti mireasa sezonul 4
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Citește și
Mireasa, sezon 4. Raluca Șaulescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce cadou a primit de la Ion...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Mai multe