Antena

Mireasa, sezon 5. Alina, schimbare neașteptată de look. Cum arată soția lui Valentin cu părul cârlionțat

Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o schimbare neașteptată de look. Aceasta s-a pozat cu părul cârlionțat. Susținătorii au recunoscută cu greu.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 12:31 | Actualizat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 13:42
Galerie de imagini
Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o schimbare neașteptată de look
Antena 1 & Instagram

Alina, soția lui Valentin de la Mireasa sezon 5, a încântat privirile oamenilor din mediul online cu frumusețea ei. Deși este mamă cu normă întreagă, fosta concurentă a show-ului matrimonial are întotdeauna grijă de aspectul fizic.

Atunci când nu se află în preajma micuțului său, Alina este foarte atentă la cum arată. De curând, tânăra și-a făcut o schimbare de look ce a surprins pe toată lumea. Susținătorii de pe Instagram i-au transmis complimente și cuvinte de laudă.

Pentru că are o relație specială cu prietenii virtuali, soția lui Valentin nu a ezitat să publice câteva fotografii cu transformarea prin care a trecut. Se pare că aceasta a făcut o schimbare îndrăzneață la nivelul părului.

Cum arată Alina de la Mireasa sezon 5 cu părul cârlionțat și scurt

Alina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a făcut furori în mediul online cu noua coafură. Soția lui Valentin a renunțat la părul drept pentru cel cârlionțat, iar noul look i se potrivește de minune.

Pe aceeași temă

„Cică cârlionți de oiță. Eu vă las și vouă ocazia să vă dați cu părerea, aștept comentariile voastre”, a scris tânăra în dreptul postării de pe Instagram, unde a strâns mai bine de 400 de like-uri.

Părerile oamenilor din mediul online au fost împărțite. Unii i-au transmis că îi stă foarte bine cu părul creț, în timp ce alții au susținut că noua schimbare nu o avantajează.

„Îți stă bine cu orice culoare de păr și oricum îl aranjezi. Creț așa cum îi place soțului tău Valentin.”, „Preferatele soțului tai😍”, „Tot cel mai bine îți stă cu parul tău natural ... Dumnezeu știe de ce ți-a dat parul așa” sau „Ai fost și ești minunată”, au fost comentariile prietenilor virtuali.

Cât de mult a crescut fiul Alinei și al lui Valentin de la Mireasa sezonul 5

Valentin și Alina, foștii concurenți de la Mireasa sezon 5, se mândresc cu un băiețel adorabil. Heracles reușește „să topească” inimile internauților cu frumusețea lui deosebită și ipostazele adorabile în care se lasă pozat.

Recomandari A1

Recent, tânăra a publicat o nouă postare înduioșătoare în care apare alături de micuțul ei.

Pe aceeași temă

„În ochii lui văd tot ce am nevoie să fiu fericită. El este motivul pentru care inima mea bate mai tare și sufletul meu zâmbește în fiecare zi. Totul meu, universul meu, iubirea mea fără margini.”, a scris Alina în dreptul imaginilor cu Heracles.

Un lucru este cert, Valentin și Alina și-au întemeiat familia despre care vorbeau în casa sezonului 5 Mireasa, acolo unde s-au și cunoscut. Cei doi duc o viață liniștită și frumoasă alături de fiul lor.

Whatsapp LinkedIn
mireasa sezon 5 alina mireasa concurenti mireasa sezon 5
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 5. Anda este de nerecunoscut. Cum arată acum fosta iubită a lui Leo: „Ești superbă!”
Mireasa, sezon 5. Ce mai face și cum arată acum Nora. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă a...
Mireasa, sezon 5. Valentin și Alina, imagini înduioșătoare alături de fiul lor. Cum s-au lăsat...
Mireasa, sezon 5. Giovana, gest neașteptat după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Ce a făcut...
Video recomandate
Video
Citește și