Antena

Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au ajuns în Germania. Cum s-au fotografiat foștii concurenți, care se țin de planurile din casă

Dani și Daiana se țin de planurile pe care și le-au conturat încă din casa Mireasa. Foștii concurenți ai sezonului 7 au plecat în Germnia.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 21 August 2023, 17:22 | Actualizat: Luni, 21 August 2023, 18:27
Galerie de imagini
Dani și Daiana au ajuns în Germania, așa cum au stabilit în casa Mireasa
Antena 1

În casa Mireasa Dani și Daiana au avut multe discuții despre posibile planuri de viitor. Printre intențiile puse la punct de cei doi a fost plecarea în Germania.

Inițial, Dani și Daiana s-au gândit să meargă în Irlanda, la fratele fetei, apoi au luat în calcul posibilitatea de a rămâne în țară și apoi cei doi s-au gândit să meargă în Germania, țara în care a lucrat Dani mai bine de un an jumătate, după ce și-a rezolvat problemele din România.

Dani și Daiana de la Miresa au ajuns în Germania

Dani a vorbit despre posibilitățile nemțești cu mult entuziasm, precizând că știe pe cineva care locuiește cu familia pe pământ nemțesc și trăiește bine.

Fanii Mireasa l-au sfătuit atunci pe Dani să nu se lase purtat de povești și să creadă că dacă face copii în Germania statul nemțesc îi va întreține familia.

La o lună și 10 zile de la Finala sezonului 7 Mireasa Dani și Daiana au plecat în Germania. Cei doi s-au fotografiat mai întâi în avion și au postat mesajul: „La revedere, România! Salut, Germania!”, iar apoi au publicat imagini din Mannheim.

Pe aceeași temă

Daiana și Dani, dragoste la prima vedere. Cum s-a desfășurat povestea lor în casa Mireasa

Dani a intrat în casa Mireasa pe 31 ianuarie, la două săptămâni de la debutul sezonului 7. Acesta a interacționat cu Denisa, cu care a și intrat într-o cunoaștere, însă intrarea în competiție a Daianei, pe 7 februarie, avea să-i dea lumea peste cap fiului doamnei Loredana.

Dani și Daiana au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto, iar conversațiile și apropierile de atunci dintre cei doi i-au făcut pe telespectatori să-și dea seama cât de mult se potrivesc. De altfel, când a intrat în casă, Dani a spus că-și dorește o relație cu o fată blondă, înaltă, cu ochii verzi.

Dani a fost pus într-o situație dificilă atunci, având în vedere că avea de ales între două fete. Când și-a verbalizat pentru prima oară alegerea, Dani a precizat că dorește să meargă mai departe cu Denisa, fapt care a bulversat-o pe Daiana, care era convinsă de chimia dintre ea și fiul doamnei Loredana, după ce au avut un schimb de priviri. Deși a rostit numele Denisa, Dani o avea în suflet și în gând pe Daiana și încercând să-și explice sentimentele a adus în discuție ideea dragostei la prima vedere.

Recomandari A1

Dani și Daiana s-au sărutat la o petrecere, pe ringul de dans, când artista invitată interpreta o melodie de dragoste. În emisia de Mireasa de pe 27 februarie cei doi s-au declarat un cuplu.

Pe parcursul lor în competiția Mireasa Dani și Daiana au avut parte de multe zâmbete, de momente amuzante, dar și de lacrimi și momente tensionate. Cei doi au cunoscut părți din trecutul partenerului, însă dezvăluirile au venit la pachet cu o încărcătură emoțională.

Doamna Loredana, mama lui Dani, i-a susținut pe cei doi și a ținut să-i povestească fetei că băiatul a avut un trecut tumultuos, cu anturaje periculoase și că în prezent Dani este total diferit față de cum era în urmă cu puțin timp, înainte de conștientizarea problemelor.

Și Daiana a făcut o confesiune legată de prima ei experiență intimă, iar faptul că a expus un astfel de detaliu la televizor, în fața părinților, au făcut-o să aibă remușcări. Fata a plâns, iar Dani i-a fost alături.

Cu siguranță fanii emisiunii Mireasa își amintesc de momentul în care Simona Gherghe a făcut o glumă cu Dani și Daiana, păcălindu-i că băiatul ar trebui să fie eliminat, iar cei doi au avut o reacție emoționantă.

Înainte de a sărbători o lună de relație cu Daiana, Dani i-a strecurat o poză pe sub ușă iubitei sale, gest care e interzis potrivit regulamentului. Tinerii s-au gândit la sancțiunea pe care o vor primi, iar Simona Gherghe a făcut o glumă: „Îmi pare rău. Te rog să o îmbrățișezi pe Daiana și să părăsești casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dani a făcut câțiva pași. Lacrimile Daianei au țâșnit instantaneu. Prezentatoarea Mireasa a spus că a fost doar o glumă și l-a îndemnat pe Dani să se întoarcă pe canapea lângă iubita lui. Din reacția tinerilor s-a putut vedea cât de mult se iubesc și cât de tare ar fi suferit dacă ar fi fost despărțiți.

După toate momentele în care și-au făcut planuri de viitor, și-au pus bazele relației, s-au susținut reciproc și au învățat cum să-și pună limite în cuplu, cei doi s-au logodit în luna mai.

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, la mare. Deși Dani a uitat cuvintele pe care își dorea să le rostească în timp ce se afla în genunchi în fața iubitei, momentul a fost unul memorabil. La scurt timp după ce Dani a cerut-o în căsătorie pe Daiana, fata și-a dorit un schimb de rol și în joacă l-a cerut și ea pe Dani de soț, mărturisindu-i dragostea ei.

Dani și Daiana au avut parte de momente dificile când doamna Loredana a decis să plece din competiție, fata s-a simțit singură atunci în casa fetelor și a plâns, însă Dani a încurajat-o permanent.

După un carusel de emoții trăite în casa Mireasa, Dani și Daiana au decis să depună actele de căsătorie și să supă „Da” în finala sezonului 7.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2023 concurenti mireasa
Stirile zilei Bărbat nevinovat, eliberat după 10 de ani închisoare. O mamă şi fiica ei sunt condamnate după ce au complotat asasinarea bunicii
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 8. Când s-au despărțit, de fapt, Madi și Sergiu. Tânărul a făcut mărturisiri acum:...
Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Albert, „disputat” de două concurente. Ce a făcut fiul doamnei...
Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Sergiu după ce Ioana și Marius au spus că le-a adus o insultă după...
Mireasa, sezon 9. Liviu, tachinat de băieți. Cum a reacționat Andrada când a văzut imaginile în care...
Video recomandate
Video
Citește și
Apa de orez te-ar putea ajuta să slăbești. Ce beneficii are pentru organism Catine.ro
Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” Happy Channel
Ce s-a ales de grupul Wagner, la un an de la revolta lui Prigojin împotriva lui Putin. „A fost incredibil de... Libertatea.ro
Ordin de la Kremlin: ce decizie a luat Vladimir Putin în legătură cu meciul Ucraina - România de la... Ziare.com
Cum se înţelege Mihaela Borcea cu fiica ei vitregă! Mesajul care nu lasă loc de interpretări: „Nu avem... AntenaSport
Cum a reacționat soția lui Jorge după ce artistul a povestit public că a înșelat-o cu câteva zile în urmă:... Elle
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul... Spynews.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie... BZI
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ce fel de clătite se mănâncă în lume. 31 de variante de pe toate continentele HelloTaste.ro
Cel mai puternic medicament împotriva durerii produs chiar de corpul uman Antena3.ro
Experții au dezvăluit harta organelor din corp. Detaliul din anatomia umană care i-a surprins useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Care este cea mai lungă plajă din Europa? Răspunsul încă naște controverse Wall-Street
Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor: A fost la mine... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată... Redactia.ro
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București... Observator
Sindromul ovarelor polichistice, boala care duce la infertilitate. Cauze, simptome și tratament MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Ce spune forma PICIOARELOR despre personalitatea ta? Gandul
I-am surprins împreună😲 Primele imagini cu Carmen Grebenișan și noul iubit! CanCan
Cei mai importanți nutrienți pentru dezvoltarea creierului la bebeluși DeParinti
BTS va colabora cu Despicable Me 4 pentru o nouă colecție de produse inspirate de Minioni, în vederea promovării... ZUTV
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul UseIT
Ce condimente se pun la carnea de porc. Ele dau un gust aparte preparatului tău Hello Taste