Antena

Mireasa, sezon 8. Ce a postat Cosmina la scurt timp după ce a încălcat regulamentul și a părăsit competiția

Cosmina, concurenta sezonului 8 care a părăsit competiția Mireasa la doar o săptămână de la debutul sezonului 8, a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 19 Septembrie 2023, 11:14 | Actualizat: Marti, 19 Septembrie 2023, 11:30
Galerie de imagini
Cosmina a părăsit competiția Mireasa la o săptămână de la debutul sezonului 8
Antena 1

Cosmina a fost prima concurentă din istoria show-ului matrimonial care a părăsit competiția în acest mod. Fata a ieșit pe poartă, încălcând regulamentul, după ce a avut mi multe frământări care au făcut-o să constate că nu reușește să se adapteze în competiție. La scurt timp după ce a părăsit sezonul 8 Mireasa, Cosmina a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale.

Fata s-a fotografiat zâmbind, purtând o cămașă albă, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au complimentat-o pentru frumusețea sa.

Pe aceeași temă

Ce a postat Cosmina la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa

Cineva chiar și-a exprimat regretul față de decizia ei de a pleca din casa Mireasa, considerând-o o fată deosebită.

Plecarea Cosminei i-a surprins pe fanii emisiunii Mireasa, mai ales că după prima săptămână din sezonul 8 fata s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, primind titlul de Mireasa Săptămânii.

Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa Mireasa

Cosmina a părăsit competiția ieșind singură pe poartă. Fata a susținut că nu-și mai găsește locul în competiție și a refuzat să urmărească și Finala sezonului 7, spunând că nu îi place să vadă asta.

”Nu mi-a stârnit nimic. Eu în zilele astea mi-am dat seama de unele chestii, că aici nu mă ține nimic. Cred că m-aș fi adaptat și aș fi fost liniștită, nu aș avut nicio treabă, dacă nu era motivul ăsta. Pentru mine aici totul e pozitiv. Cum m-am băgat în asta, știam clar că nu pot sta închisă, fără telefon..”, a afirmat Cosmina într-o discuție cu Ana.

Ana i-a dat se înțeles că este vorba despre fostul iubit. ”Crezi că se merită?”, a întrebat-o Ana.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Mai târziu, Cosmina îi spunea Anei că Antonio (n.r. fostul căștigător Mirasa) seamănă cu fostul iubit, motiv pentru care a refuzat vehement să urmărească finala sezonului 7 și starea i s-a înrăutățit.

Hotărâtă, Cosmina i-a spus Anei că iese din curte. A rugat-o să se ducă la cameră, să anunțe că părăsește casa și să o ghideze cineva.

„Am încercat să fiu bine. Am încercat.”, a zis ea în fața camerelor. Fata a așteptat să vină mama ei și abia apoi a luat o decizie definitivă. ”Nu are nicio legătură fosta relație sau?”, a întrebat mama. Femeia a încurajat-o să facă ce consideră.

Cosmina are 22 de ani și este din Buzău. Fata lucrează la salonul de cosmetică al mamei sale. Pasionată de teatru, dans și muzică, trăiește intens totul.

În prezentare spunea că ea crede într-o iubire infinită alături de un bărbat loial, iubitor și atent.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2023 concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei "Unde să mă mai duc. La tata în cimitir". Localnicii din Galați și Vaslui, forțați să plece din casele deja distruse, de teama unei noi nenorociri
Citește și
Mireasa, sezon 8. Daniel confirmă despărțirea de Ana. Ce motiv invocă: „Eu am luat decizia de a rupe...
Mireasa, sezon 8. Când s-au despărțit, de fapt, Madi și Sergiu. Tânărul a făcut mărturisiri acum:...
Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Albert, „disputat” de două concurente. Ce a făcut fiul doamnei...
Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Sergiu după ce Ioana și Marius au spus că le-a adus o insultă după...
Video recomandate
Video
Citește și