Antena

Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția susținătorilor

Ioana și Marius din sezonul 8 Mireasa au publicat pe rețelele sociale o fotografie superbă împreună. Cei doi nu sunt foarte activi pe rețelele sociale, dar de fiecare dată când publică ceva în online îi încântă pe cei care i-au susținut în cadrul sezonului 8 Mireasa.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 16:56 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 17:24
Galerie de imagini
Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția susținătorilor
Antena 1 & Instagram

Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa, au publicat o fotografie superbă în mediul online. Tânărul nu a ratat momentul de a-i face o declarație de dragoste soției sale. „Te iubesc”, a scris Marius în dreptul imaginii pe care Iana Velcescu a publicat-o pe contul ei de Instagram.

Cei doi formează un cuplu de aproape 11 luni, s-au căsătorit în casa Mireasa și și-au cumpărat recent o locuință a lor.

Cei care i-au susținut pe cei doi în cadrul sezonului 8 Mireasa nu au ezitat să-i complimenteze. Ioana poartă un machiaj deosebit, care îi evidențează frumoasele trăsături.

Pe aceeași temă

Cum au reacționat susținătorii când au văzut imaginea publicată de Ioana, soția lui Marius

„Cei mai frumoși! Felicitări, dragii noștri îndrăgostiți!”, „Minunați”, „Cât sunteți de faini”, „Superbi”, sunt câteva dintre comentariile primite de Marius și Ioana în dreptul frumoasei fotografii.

Vara trecută, Ioana și Marius și-au anunțat susținătorii despre achiziția apartamentului:

„Sunt sigură că Dumnezeu ne iubește! Dragilor, vreau să împărtășim cu voi fericirea noastră! Visul nostru a devenit realitate!!!! Datorită celor care au crezut în noi și totodată datorită emisiunii @mireasa_oficial eu împreună cu soțul meu @mariusvelcescu ne-am cumpărat căsuța noastră . Suntem foarte fericiți pentru tot ceea ce am primit de la Dumnezeu și totodată binecuvântați! Astăzi am împlinit și 9 luni de la primul sărut, nu-i așa că-i super tare? Cel mai frumos cadou. Acum vor urma renovarile, vă vom ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viață noastră. Vom încerca să fim mult mai activi, am avut o perioadă destul de dificilă în procesul căutării unei locuințe, dar a meritat tot efortul . Suntem atât de fericitiiiiii Vă pupăm și vă dorim numai bine. #iubireainvingetot”, a scris Ioana pe Instagram.

Pe aceeași temă

Ioana și Marius au câștigat sezonul 8 Mireasa

Ioana și Marius au fost ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cum arată mașina minusculă din care se iese prin parbriz. Are doar 20 de cai putere și a fost prezentată la SAB
Videoclipul zilei
Citește și
Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ce au...
Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa, și-a botezat gemenii. Imagini de la...
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Votul telespectatorilor. Cine nu este ispita!
Video recomandate
Video
Citește și