Antena

Mireasa sezonul 10. Daiana, reacția tristă pe care a avut-o cu privire la despărțirea de Alexandru. Ce au spus ei în emisiune

Daiana i s-a confesat colegelor sale de emisiune, după despărțirea de Alexandru. Aceasta a recunoscut că nu s-a vindecat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 Octombrie 2024, 14:52 | Actualizat: Joi, 03 Octombrie 2024, 15:08
Galerie de imagini
Mireasa sezonul 10. Daiana, reacția tristă pe care a avut-o cu privire la despărțirea de Alexandru. Ce au spus ei în emisiune
antena 1

Daiana a primit mai mute cadouri de la susținători, dar le-a împărtășit și cu Alexandru, dat fiindcă multe dintre obiecte au fost personalizate cu ocazia aniversării relației lor, care nu a mai avut loc, ulterior.

Daiana, reacție tristă după despărțirea de Alexandru. Ce au spus cei doi în emisiune despre interacțiunea lor de acum din Casa Mireasa

Daiana și-a deschis inima și a vorbit deschis despre perioada aceasta grea prin care trece ea, de când Alexandru a decis să se separe de ea. Aceasta a vorbit cu o altă concurentă din show și i-a zis cât de grea i se pare această perioadă. Tot ea a recunoscut că nu s-a vindecat și își dorește ca oamenii să le uite povestea de iubire.

Pe aceeași temă

„Vreau să treacă perioada asta. Vreau să ne uite lumea. Ei se pregăteau de aniversarea noastră. Mi-am dat seama că nu e ce trebuie, nu are rost să forțez lucrurile. Stau prost la capitolul încredere, nu cred că mai vrea nici el. Eu nu mai fac niciun pas. Ne trezeam la finalul emisiunii că nu știm ce simțim unul pentru altul. Vreau să-l evit câteva zile, ca să mă vindec. Mă doare mai rău când îl văd, decât când nu-l văd”, spune Daiana.

În platoul emisiunii, Simona Gherghe a deschis din nou subiectul, întrebându-i pe amândoi cum arată acum interacțiunea dintre ei doi, după despărțire. Iată cum se simt Daiana și Alexandru:

„Nu știu, momentan e ok. Cu toată lumea îmi petrec timpul”, spune Daiana.

„Nu stăm neaparat unul cu celălalt. Am primit cadouri de la susținători. Eu ce scrisori primesc i le dau și Daianei și ea face la fel. Ar fi imatur să ne evităm. Când ne intersectăm, o să ne purtăm cât mai natural. Ce putem să facem? Poate nu mă exteriorizez, asta nu înseamnă că nu simt nimic. Până acum eram doar cu Daiana peste tot, când se deschideau ușile, acum e diferit”, spune Alexandru.

Pe aceeași temă

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Recomandari A1

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Whatsapp LinkedIn
mireasa sezonul 10 mireasa concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cât costă kilogramul de varză în pieţe. Gospodinele s-au apucat deja să o pună la murat
Citește și
Mireasa sezonul 10, 3 octombrie 2024. Laura intra în competiție! Reacția lui Mihai
Mireasa sezonul 10. AdrenaLinia a sunat în casa băieților. Laura a intrat în competiție, la chemarea...
Mireasa sezonul 10, 3 octombrie 2024. Alexia, un nou Stelian. Ce au discutat
Mireasa sezonul 10, 3 octombrie 2024. Ce planuri de viitor au Sorin și Simona
Video recomandate
Video
Citește și